28η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης με Δράσεις στο ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ

Κατηγορία: Ζωή Υγεία


Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ψωρίασης και της προσπάθειας αντιμετώπισης της ψωρίασης ως συστηματικής αυτοάνοσου νόσου, η Β’ Δερματολογική Κλινική Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Νοσηλευτικής και Ιατρικής Υπηρεσίας του ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ, διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά, ενημερωτική εκδήλωση για τους ασθενείς, το κοινό και τους επαγγελματίες υγείας, τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018.

Την ημέρα της εκδήλωσης το Ειδικό Ιατρείο Ψωρίασης της Β’ Δερματολογικής Κλινικής Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων, το οποίο λειτουργεί πρότυπα με τη συνεργασία όλων των ειδικοτήτων δερματολόγων, ρευματολόγων, καρδιολόγων, διαβητολόγων, πνευμονολόγων και ψυχιάτρων, θα παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ιατρική εξέταση και συμβουλευτική σε όλους όσους το επιθυμούν, στο Χώρο Υποδοχής του Νοσοκομείου 9:00-12:00.

Στη συνέχεια, θα δοθεί ο ΛΟΓΟΣ στους ασθενείς & στο κοινό, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα, να εκφράσουν απορίες, σκέψεις, φόβους και να πάρουν απαντήσεις από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου 12:00-14:00.

Σκοπός της εκδήλωσης, είναι να ενημερώσει σε βάθος για όλες τις πτυχές της πολύπλοκης αυτής νόσου και κυρίως, για τα άλματα προόδου που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια για την αντιμετώπιση ακόμα και των πιο βαριών μορφών της νόσου. Το φετινό μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Ψωρίασης είναι «διαχειριστείτε την ψωρίαση σοβαρά, οι ζωές μας εξαρτώνται από αυτό» και αντανακλά την επιθυμία των ασθενών για πολυσυστηματική, σφαιρική και ολοκληρωμένη διαχείριση της νόσου.


 

Η διεπιστημονική ομάδα του Ιατρείου Ψωρίασης του ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ, ανταποκρινόμενη σε αυτή την εκφρασμένη επιθυμία, προσδοκά να συμβάλλει καθοριστικά προς αυτό το στόχο και να αναδείξει τη σημασία της ολιστικής προσέγγισης, καθώς ενημέρωση, έγκαιρη διάγνωση και διεπιστημονική αντιμετώπιση αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας για μια φυσιολογική ζωή χωρίς περιορισμούς για όλους τους ασθενείς με ψωρίαση.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο «ΑΤΤΙΚΟΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: 15 χρόνια λειτουργίας»

Υπεύθυνη της Δράσης: Ευαγγελία Παπαδαυίδ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Διευθύντρια Β’ Κλινικής Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "