Πρόεδρος & Αντιπρόεδροι ΕΚΑΒ ζήτησαν κινητά αξίας 1.000 ευρώ το καθένα!!!

Κατηγορία: Ζωή Υγεία


Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ ζήτησε από το Δ.Σ. να του εγκρίνει αγορά κινητού, αξίας 1.000 ευρώ

Το θράσος και το «καλάμι» ορισμένων δημόσιων λειτουργών δεν έχει όρια. Την αγορά 3 κινητών τηλεφώνων τελευταίας τεχνολογίας για τον εαυτό του και τους δύο αντιπροέδρους του ΕΚΑΒ ζήτησε στις τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος.

Μάλιστα έδωσε συγκεκριμένες προδιαγραφές και τιμή, που την προσδιόρισε στα ...1.000 ευρώ έκαστο, δηλαδή σύνολο 3.000 ευρώ. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, το αίτημά του (ευτυχώς) απορρίφθηκε από την πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ, οι οποίοι στη συνεδρίαση που έγινε στις 26/10/2017, εμβρόντητοι διάβασαν στην θεματολογία «Εισήγηση Προέδρου για την αγορά 3 τηλεφωνικών συσκευών», να αναγράφονται τα εξής απίστευτα:

«Πλέον οι ταχύτητες στις επικοινωνίες, καθώς και οι ανάγκες για μεγαλύτερου χώρους δεδομένων στην κινητή τηλεφωνία, αποτελούν αναγκαία βοηθήματα για την άσκηση διοίκησης, τόσο για άμεση πληροφόρηση, όσο και για την απόκριση.

Επιπλέον λόγω παλαιότητας και φθορών που δεν επισκευάζονται στα τηλέφωνα του Προέδρου και του Αντιπροέδρου, προτείνω την αγορά τριών τηλεφωνικών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας με δυνατότητες διπλής κάρτας sim, προϋπολογιζόμενης δαπάνης 1000 ευρώ με ΦΠΑ, ανά συσκευή, για τις ανάγκες του Προέδρου και των δύο Αντιπροέδρων».

Πηγή: liberal.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "