Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών: Συνεργασίες στη Κίνα για την ίδρυση νέων Κέντρων

Κατηγορία: Ζωή Sex

 

Νέα Ανδρολογικά Κέντρα στο Πεκίνο και σε άλλες μεγάλες πόλεις της ηπειρωτικής Κίνας αναμένεται να ξεκινήσουν να λειτουργούν το προσεχές χρονικό διάστημα. 

Στο πλαίσιο της διεθνούς δράσης του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, ξεκίνησε πρόσφατα πρόγραμμα συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου, με το κεντρικό κρατικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ChaoYang και με την μεγάλη ιδιωτική κλινική Baodao, για την οργάνωση αυτών των Κέντρων. 

«Οι αρχές εκεί εκτίμησαν την μεγάλη εμπειρία που έχει το Ανδρολογικό Ινστιτούτο οργανώνοντας κέντρα στην Ευρώπη (Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία, Κύπρο) αλλά και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και προσκάλεσαν τον φορέα για μια συμφωνία εκπαίδευσης και οργάνωσης Ανδρολογικών Μονάδων στην Κίνα», επεσήμανε ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος, ιδρυτής και πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.


 Μια δεκαμελής Κινεζική αντιπροσωπεία επισκέφτηκε την Αθήνα τον περασμένο Απρίλιο με επικεφαλής τον Δρ. Lei Haichao, Γενικό Διευθυντή της Δημοτικής Αρχής του Πεκίνου για την Υγεία και για τον Οικογενειακό Προγραμματισμό. 

Η αντιπροσωπεία αυτή επισκέφθηκε κρατικές και ιδιωτικές δομές υγείας και ενημερώθηκε, μεταξύ άλλων, από τον Δρ. Κωνσταντινίδη για τις διεθνείς δραστηριότητες του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, όπως επίσης και για την δυναμική που παρουσιάζει στην παρούσα περίσταση η επιστημονική επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών. 

Στη συνέχεια ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, με επικεφαλής τον Δρ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, ανταπέδωσε την επίσκεψη στο Πεκίνο στις αρχές Ιουλίου. 

Η επόμενη φάση της συνεργασίας θα περιλαμβάνει την εκπαίδευση Κινέζων γιατρών στην Αθήνα και αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο. 

«Η Κίνα είναι μια νέα και τεράστια αγορά σε όλους τους τομείς, με δίψα για νέα γνωστικά αντικείμενα και θεωρούμε ιδιαίτερη τιμή μας που ανάμεσα σε πολλές χώρες του κόσμου με μεγάλη φήμη στην Ανδρολογία επιλέχτηκε η δική μας χώρα μέσω του Ανδρολογικού Ινστιτούτου.

 

Η Ελλάδα, όπως έλεγαν εξάλλου και οι ποιητές, δεν ήταν ποτέ η γεωγραφία της και δη των Βαλκανίων, αλλά μια μεγάλη ιδέα για την ζωή, την φιλοσοφία, την τέχνη και την επιστήμη. Αυτήν την παράδοση πιστεύουμε εκτίμησαν και οι Κινέζοι φίλοι και συνεργάτες μας», υπογράμμισε ο Δρ. Κωνσταντινίδης. 

Στο Baodao Healthcare στην Κίνα η ελληνική αντιπροσωπεία του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών συναντήθηκε με την καθηγήτρια Wenli Zuo, τον ουρολόγο Δρ. Wujiang Liu και τον Πρόεδρο κ.YangWenxiu. 

Το Baodao Healthcare είναι ιδιωτική κλινική, που δραστηριοποιείται στην Ταιβάν και στην ηπειρωτική Κίνα. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες γυναικολογικές και μαιευτικές κλινικές. Δραστηριοποιείται επίσης έντονα στον τομέα της υπογονιμότητας, με ένα από τα πιο σύγχρονα εργαστήρια τεχνητής γονιμοποίησης στην ηπειρωτική Κίνα.

 

Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Πεκίνου ChaoYang η ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του νοσοκομείου Δρ. Zhang Bao ο οποίος είχε επισκεφθεί την Αθήνα τον Απρίλιο, τον εκτελεστικό διευθυντή Δρ. Chen Yong, τον αντιπρόεδρο Δρ.Tong Zhaohui και τον προϊστάμενο του Ουρολογικού Τμήματος Δρ. Zhang Xiaodong. Το νοσοκομείο αυτό υπάγεται στο Τμήμα Υγείας της Δημοτικής Αρχής του Πεκίνου. Έχει πλούσιο ερευνητικό και πειραματικό έργο, ιδιαιτέρως στο Ουρολογικό Τμήμα, το οποίο θεωρείται ένα από τα καλύτερα - αν όχι το καλύτερο - ολόκληρης της Κίνας. 

Vukentra.gr

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση



«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "