Ψαράς στη Νέα Ζηλανδία «ψάρεψε» μωρό 18 μηνών από τον ωκεανό – Το τυχερό μωρό το είχε σκάσει από τους γονείς του…

Κατηγορία: Ζωή Γονείς & Παιδί

Ο κ. Gus Hutt με την σύζυγό του Sue (Troy Baker/Whakatane Beacon via AP).

Ως «θαύμα» περιγράφεται η διάσωση του μωρού

Και πώς να περιγράψει κανείς την έκπληξη του Gus Hutt, που έκανε διακοπές σε κάμπινγκ στην παραλία Ματάα στο Βόρειο Νησί, κι ενώ ψάρευε εντόπισε κάτι να επιπλέει στο νερό.

Αρχικά, όπως περιγράφει το BBC, ο άνδρας νόμισε πως επρόκειτο για κάποια κούκλα. Εκείνη τη στιγμή όμως το μωρό έβγαλε μία κραυγούλα. Το αγόρι είχε φύγει από τη σκηνή των γονιών του και είχε καταλήξει στον ωκεανό.

«Νόμισα πως ήταν κούκλα. Ακόμα κι όταν άπλωσα το χέρι μου και τον έπιασα, ακόμα νόμιζα πως ήταν κούκλα» περιέγραψε ο Hutt σε εφημερίδα της Νέας Ζηλανδίας.

«Το πρόσωπό του έμοιαζε πορσελάνινο με τα βρεγμένα μαλλιά του, αλλά μετά έβγαλε μια φωνή και σκέφτηκα 'ω, Θεέ μου, αυτό είναι μωρό και είναι ζωντανό'».

Ο μικρός ήταν πολύ τυχερός καθώς όλες τις υπόλοιπες ημέρες ο άνδρας ψάρευε σε άλλο σημείο, αλλά εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα μετακινήθηκε, και έτσι τον βρήκε. «Ήταν πολύ τυχερός... Δεν ήταν ακόμα η ώρα του...» σχολίασε ο ίδιος.

Η γυναίκα του ειδοποίησε το προσωπικό του κάμπινγκ, που με τη σειρά του είπε πως υπήρχε εκεί μόνο ένα ζευγάρι με μωρό. Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκαν και οι αρχές. «Προφανώς το μωρό ήταν πολύ ενθουσιασμένο με την παραλία. Ήταν η πρώτη νύχτα του ζευγαριού στο κάμπινγκ» περιέγραψε εκπρόσωπός του.

Το αγοράκι είχε ανοίξει το φερμουάρ της σκηνής των γονιών του και είχε βρει τον δρόμο για τον ωκεανό.

Η μητέρα του, όπως περιγράφει το BBC, «ούρλιαξε» όταν πληροφορήθηκε πως το μωρό είχε βρεθεί στο νερό- και εκτός κινδύνου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "