Έλεος!!! Ασύδοτοι Παιδόφιλοι Έξω από Σχολεία - Έχει συλληφθεί τουλάχιστον 10 φορές γκαι όμως κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Κατηγορία: Ζωή Γονείς & Παιδί


Έχει συλληφθεί τουλάχιστον 10 φορές για παιδοφιλική συμπεριφορά και όμως κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Δεν είναι FakNews και σίγουρα δεν είναι πρωταπριλιάτικη φάρσα. Ο Ι.Μ. έχει συλληφθεί τουλάχιστον 10 φορές για άσεμνες πράξεις σε ανήλικους, με πιο πρόσφατη τη σύλληψη στις 27/3/2018 έξω από Δημοτικό Σχολείο της Νέας Ιωνίας. Το παράδοξο της περίπτωσης είναι πως πρόκειται για σεσημασμένο άτομο που έχει επανειλημμένως επιδείξει παιδοφιλική συμπεριφορά τα τελευταία χρόνια.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή

  • Στις 18-7-2011 στο Ζεφύρι πλησίασε δύο δωδεκάχρονα κορίτσια, τους επέδειξε πορνογραφικό περιοδικό και άρχισε να αυνανίζεται.
  • Το ίδιο ακριβώς έπραξε και τον Ιούνιο του 2011.
  • Συλλαμβάνεται για τον ίδιο λόγο έξω από το 1ο Δημοτικό Σπάτων, στις 25-9-2012
  • Αυνανίστηκε την 14-12-2012 και την 17-12-2012 έξω από το προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου.
  • Στις 23-10-2013, συλλαμβάνεται έξω από το 7ο Δημοτικό Αχαρνών
  • Την 28-5-2014 αυνανιζόταν εμπρός σε παιδιά του 5ου νηπιαγωγείου Άνω Λιοσίων.
  • Στις 04-6-2014, πλησίασε ανήλικο κορίτσι στο δρόμο ημίγυμνος, κατέβασε το εσώρουχό του και άρχισε να αυνανίζεται εμπρός στο παιδί στις Αχαρνές.
  • Στις 13-10-2017 αυνανίστηκε έξω από το 2ο Γυμνάσιο Αιγάλεω.
  • Συνελήφθη την 8-3-2018 έξω από σχολείο στο Ίλιον επειδή αυνανιζόταν.
  • Την 27-3-2018 έξω από το 4ο Δημοτικό σχολείο Νέας Ιωνίας κατέβασε τα παντελόνια του και άρχισε να αυνανίζεται εμπρός σε παιδιά. Ακινητοποιήθηκε από γονέα. Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως έπραξε το ίδιο στο ίδιο σχολείο την 14-3-2018 και την 19-3-2018 έξω από το 1ο Δημοτικό σχολείο Ιλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει παραδεχτεί πως κατέχει υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο Ι.Μ. είναι παλιός γνωστός της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης όπως μπορούμε να καταλάβουμε από το παραπάνω ιστορικό. Ενώ λοιπόν η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να κάνει σωστά τη δουλειά της, ερωτήματα εγείρονται για τις πράξεις της δικαιοσύνης για το κολασμό των πράξεων και σωφρονισμό ενός ατόμου που κατ’ επανάληψη επιδεικνύει παιδοφιλική συμπεριφορά.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να επισημάνουμε πως ο Ι.Μ. έχει στο παρελθόν νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική των Αθηνών. Ακόμη όμως και αν είναι «τρελός», δηλαδή να έχει το ακαταλόγιστο, οι κρατικές υπηρεσίες οφείλουν είτε να τον «κλείσουν» σε νοσοκομείο, είτε να τον επανεξετάσουν και να τον φυλακίσουν. Δεν είναι δυνατόν μετά από 10 συλλήψεις, ένας άνθρωπος να τριγυρνά ελεύθερος και να προβαίνει σε άσεμνες πράξεις εναντίον παιδιών, εκμεταλλευόμενος ευνοϊκές διατάξεις και «παραθυράκια». Το 2016 για παράδειγμα, είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 1,5 έτους διότι αυνανιζόταν μπροστά από σχολείο, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από 6 μήνες.

Είναι γνωστό μέσα από επιστημονικές έρευνες, πως οι παιδόφιλοι σταδιακά κλιμακώνουν τις πράξεις τους. Ποιος μπορεί να εγγυηθεί πως στο προσεχές μέλλον, ο Ι.Μ. -που αποδεδειγμένα έχει επιδείξει παιδοφιλική διαταραχή- δεν θα κακοποιήσει σεξουαλικά ένα παιδί;

Σ, Επαχτίτης

Πηγή: factchecker.gr

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "