Σοκ και Τρόμος: Απόπειρα απαγωγής παιδιού έξω από δημοτικό σχολείο

Κατηγορία: Ζωή Γονείς & Παιδί


Υποπτο μαύρο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια προσέγγισε αγοράκι την ώρα που επέστρεφε από το δημοτικό

Τρόμο και έντονη ανησυχία έχει σκορπίσει στην Κερατέα η καταγγελία που έκαναν στην Αστυνομία οι γονείς ενός μαθητή δημοτικού, σύμφωνα με την οποία ο γιος τους λίγο έλειψε να πέσει θύμα αρπαγής από έναν άγνωστο άνδρα ενώ επέστρεφε στο σπίτι τους, μετά το σχόλασμα! 

Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν το περίεργο συμβάν, ενώ έχουν ενημερωθεί και όλοι αρμόδιοι φορείς, καθώς φαίνεται ότι είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται στην περιοχή ένα τέτοιο περιστατικό!

Ενδεικτικό της σοβαρότητας της υπόθεσης είναι πως το διοικητικό συμβούλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας έβγαλε ανακοίνωση, με την οποία εφιστά την προσοχή στους γονείς. Σύμφωνα με όσα αναφέρει, το περιστατικό συνέβη στην πάνω πλευρά της πλατείας Ηρώων που βρίσκεται δίπλα στο σχολείο, γύρω στις 2 με 2.30 το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου. Εκείνη την ώρα ο μικρός μαθητής κατευθυνόταν στο σπίτι του, μετά το σχόλασμα, όταν τον πλησίασε ένα μαύρο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια.


Οπως αναφέρει η ανακοίνωση, τότε ο οδηγός του οχήματος κατέβασε λίγο το τζάμι και είπε στο παιδί «Μου είπε η μαμά σου να σε πάω σπίτι»! Ο μικρός, όμως, αρνήθηκε να ακολουθήσει τον άγνωστο άνδρα, ο οποίος αποχώρησε χωρίς να αντιδράσει. Ο μαθητής μπαίνοντας στο σπίτι ανέφερε στους γονείς του τι είχε συμβεί, με αποτέλεσμα εκείνοι να πάνε στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατέας και να το καταγγείλουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού σάιτ notioanatolika.gr, οι αστυνομικοί δεν αρκέστηκαν να καταγράψουν απλώς το συμβάν, αλλά ενημέρωσαν και όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς το συγκεκριμένο περιστατικό θεωρήθηκε αρκετά σοβαρό για την ασφάλεια των παιδιών. Ιδιαίτερα ανησυχητικό κρίνεται το γεγονός πως ο οδηγός του ύποπτου οχήματος επέλεξε να δράσει την ώρα που οι περισσότεροι γονείς είχαν φύγει με τα παιδιά τους και δεν υπήρχε πολύς κόσμος γύρω από το σχολείο. Αυτό δείχνει ότι ο άνδρας με το μαύρο αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει μικρούς μαθητές.

Πηγή: espressonews.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "