Έχετε πρόταση από τον σύντροφό σας για ποιο «πικάντικο» σεξ»; Τι πρέπει να κάνετε…

Κατηγορία: Ζωή Άνδρας & Γυναίκα


Η υγιής σεξουαλική ζωή προϋποθέτει μία γκάμα επιλογών, να μην φοβάσαι να δοκιμάσεις νέα πράγματα με τον εκάστοτε σύντροφο αλλά, κυρίως, να σέβεσαι τον εαυτό σου και να φτάνεις μέχρι το σημείο που θέλεις εσύ.

Όταν λοιπόν μία γυναίκα ακούει «θέλω να βγούμε από τα τετριμμένα και να γίνουμε πιο πικάντικοι», είναι πολλές οι σκέψεις που περνούν από το μυαλό της. Μήπως δεν είμαι αρκετά καλή στο σεξ; Μήπως με βαριέται; Με το «πικάντικο» εννοεί σαδομαζοχιστικά πράγματα; Να πω κατευθείαν όχι να τελειώνουμε; Προτού απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, υπάρχει κάτι που λέγεται επικοινωνία μέσα στη σχέση και που μας αποτρέπει από το να οδηγηθούμε σε βιαστικά συμπεράσματα. Βρες παρακάτω πώς θα χειριστείς αυτό το θέμα και τι χρειάζεται να σκεφτείς προτού μπεις στη διαδικασία.

  • Μάθε τι εννοεί ακριβώς. Με εικασίες και υποθέσεις, κανείς δεν έφτασε στον προορισμό του. Από τη στιγμή που τον έχεις επιλέξει για σύντροφό σου, σημαίνει ότι νιώθεις και οικεία μαζί του. Μπορεί να έχει ήδη κάτι στο μυαλό του και τώρα να νιώθει αρκετά έτοιμος να στο προτείνει.
  • Είναι κάτι που θέλεις; Ναι, οι σχέσεις χρειάζονται υποχωρήσεις και προσαρμοστικότητα αλλά μέχρι ενός σημείου. Αν η ιδέα του για «πικάντικο» σεξ περιλαμβάνει ένα τρίτο άτομο κι εσύ δεν θέλεις ούτε να το φανταστείς, μην πεις «ναι» προκειμένου να μην τον χάσεις. Σημασία έχει να νιώθεις πρώτα εσύ καλά με τον εαυτό σου και μετά ακολουθεί το άλλο άτομο.
  • Μοιράσου τις δικές σου επιθυμίες. Πολλές φορές, έχουμε κάποιες φαντασιώσεις στο μυαλό μας που ντρεπόμαστε να μοιραστούμε με τον άλλον. Μήπως τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να μιλήσεις για τις δικές σου spicy σκέψεις και να οδηγηθείτε σε αμοιβαίες παραχωρήσεις ή κοινές σεξουαλικές φαντασιώσεις;
  • Σωστή προετοιμασία. Αν πεις το «ναι» και μπεις στη διαδικασία να δοκιμάσεις νέα πράγματα, μπορείς να θέσεις τους δικούς σου κανόνες ώστε να νιώσεις όσο πιο άνετα γίνεται. Κάνε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο ή ζήτησέ του ένα μασάζ για να μπεις στο κλίμα
  • Άλλαξε την ενέργεια του χώρου με αρωματικά κεριά, καινούρια σεντόνια και μουσική της αρεσκείας και των δύο. Βάλτε ένα όριο από πριν στο μέχρι πού θα φτάσει το «πικάντικο» στοιχείο.
  • Απαλλάξου από τις ενοχές και φρόντισε να περάσεις όμορφα. Σε περίπτωση που δεν λειτουργήσει για εσένα, δεν χρειάζεται να το επαναλάβεις.

Πηγή: vita.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "