Οι μοναχικοί άνθρωποι είναι οι πιο πιστοί και ευφυείς άνθρωποι που θα γνωρίσετε!

Κατηγορία: Ζωή Άνδρας & Γυναίκα


Ορισμένοι άνθρωποι δυσκολεύονται να καταλάβουν γιατί τα μοναχικά άτομα δεν έχουν αρκετά κοινωνικά ενδιαφέροντα, στάσεις ή κοινωνικό τρόπο ζωής. Όμως, όποιος έχει ποτέ κάνει κάτι και ύστερα έχει νιώσει πόσο χάσιμο χρόνου τελικά αποδείχτηκε αυτό, τότε αν το καλοσκεφτεί, θα μπορέσει να καταλάβει και τους μοναχικούς ανθρώπους. Πολλές φορές, τα μοναχικά άτομα επιλέγουν να περάσουν το χρόνο τους, απολαμβάνοντας κάτι μόνοι τους, επειδή γνωρίζουν ότι αυτό είναι ακριβώς που θέλουν· νιώθουν πιο άνετα όταν βασίζονται στον ίδιο τους τον εαυτό για την ευτυχία τους, παρά όταν εξαρτώνται από άλλους ανθρώπους.

Εντούτοις, όσοι έχουν κάποιο μοναχικό φίλο είναι στην πραγματικότητα πολύ τυχεροί· παρά τα όσα μπορεί να πιστεύετε αρχικά γι’ αυτούς, οι μοναχικοί άνθρωποι είναι εξαιρετικοί και πολύτιμοι φίλοι. Αν και είναι αρκετά επιλεκτικοί ως προς την επιλογή των φίλων τους, τείνουν επίσης να είναι προσγειωμένοι, κάτι που ωφελεί όχι μόνο τους εαυτούς τους, αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους αλληλεπιδρούν.

Επιπλέον, καθώς δεν προτιμούν να σπαταλούν ενέργεια ή χρόνο συζητώντας ή κάνοντας ανούσια πράγματα, ο χρόνος που τελικά ξοδεύουν με τους φίλους τους αποδεικνύεται πολύ πιο παραγωγικός και θετικός και για τις δύο πλευρές.

Μάλιστα, θα εκπλαγείτε με το γεγονός ότι υπάρχουν εξωστρεφείς μοναχικοί, όπως και εσωστρεφείς μοναχικοί άνθρωποι· οι εξωστρεφείς τείνουν να επικοινωνούν πολύ εύκολα και νιώθουν άνετα μέσα σε πολύ κόσμο, ενώ οι εσωστρεφείς μοναχικοί συνήθως επικοινωνούν καλύτερα όντας σε μικρές παρέες και δεν νιώθουν άνετα με πολύ κόσμο.

Ωστόσο, όλοι οι μοναχικοί άνθρωποι επιθυμούν να κάνουν μια πραγματικά έξυπνη, χρήσιμη και αυθεντική συζήτηση, οπότε αν είστε ένα αυθεντικό, ειλικρινές άτομο που είναι απλά ο εαυτός του, τότε η φιλία σας με ένα μοναχικό άτομο μόνο ευτυχία και επιτυχία μπορεί να σας φέρει στη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, οι μοναχικοί φίλοι είναι ιδιαίτερα έμπιστοι και αξιόπιστοι και έχουν την τάση να εμπιστεύονται και να σέβονται περισσότερο τις σχέσεις τους -όπως και τις φιλίες τους. Όπως προαναφέρθηκε, είναι πιθανό να χρειαστεί χρόνος μέχρι ένα τέτοιο άτομο να αποφασίσει ότι αξίζετε και έτσι να δεχτεί τη φιλία σας, αλλά μάλλον δεν θα χρειαστούν πολύ χρόνο για να απορρίψουν εσάς και τη φιλία σας, αν αποδειχθείτε αναξιόπιστοι. Όμως, αν υπερασπιστείτε και προσπαθήσετε με ειλικρίνεια γι’ αυτή τη φιλία, τότε ο μοναχικός σας φίλος θα γίνει σίγουρα ο καλύτερός και στενότερός σας φίλος.

Πηγή: enallaktikidrasi.com

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "