ΧΑΙΔΑΡΙ

10ο «Δείπνο στο σκοτάδι» στο Χαϊδάρι από τη Νεολαία του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών

" Η Επιτροπή Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών και οι συντελεστές του κοινωνικοπολιτικού blog "ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ" διοργανώνουν ένα αξέχαστο, πρωτότυπο και βιωματικό  "Δείπνο στο σκοτάδι" το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 στις 20:30 στο χώρο εστίασης "Έπαυλη", Μυστρά & Βουλγαροκτόνου 1, στο Χαϊδάρι. Να είστε εκεί… "

Οκτ
03
Περισσότερα »
Γέφυρα Ζωής: Εσείς θα είστε μαζί μας;

" Η Γέφυρα Ζωής είναι ένας απογευματινός εθελοντικός πολυχώρος δημιουργίας και έκφρασης παιδιών και νέων με αναπηρία, που ιδρύθηκε από Γονείς Παιδιών με Αναπηρία & βρίσκεται στην Ιερά Οδό 310 & Κύπρου 2, στο Χαϊδάρι, είναι ένας χώρος όπου απασχολούνται δημιουργικά, μέσω των εθελοντικών δραστηριοτήτων μας κάθε απόγευμα, παιδιά με ΑΝΑΠΗΡΙΑ. "

Σεπ
07
Περισσότερα »
Μεγάλη δωρεά εξοπλισμού πληροφορικής από την Εταιρία NSS στη Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ Δυτικού Τομέα

" O Εθελοντικός Πολυχώρος Παιδιών & Νέων με Αναπηρία της Γέφυρα ζωής θέλει να ευχαριστήσει θερμά, την εταιρία NSS  https://www.nss.gr/el η οποία μας προσέφερε δωρεάν ηλεκτρονικό εξοπλισμό, καλύπτοντας με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα της πληροφορικής,  τον νέο πολυχώρο μας. "

Αυγ
01
Περισσότερα »
Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ Δυτικού Τομέα: Θύμα θρασύτατης κλοπής από αγνώστους…

" Απύθμενο θράσος είχαν οι δράστες της διάρρηξης (4 Ιουλίου) στην Ιερά Οδό, στα Κουνέλια. Δεν δίστασαν να κλέψουν τη Γέφυρα Ζωής, έναν σύλλογο εθελοντικής προσφοράς σε παιδιά ΑμΕΑ, προκαλώντας κλυδωνισμό στη λειτουργία του. Όπως έδειξε κάμερα παρακείμενου καταστήματος, πλησίασαν ακάλυπτοι, έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα. Οι εκτιμήσεις είναι ότι πρόκειται για Ρομά. "

Ιουλ
13
Περισσότερα »
Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου: Καθαριότητα ΤΩΡΑ - Ανακύκλωση ΧΘΕΣ!

" Χρειάζεται υπερπροσπάθεια από την Δημοτική αρχή αλλά και από τους εργαζόμενους να καθαρίσει η πόλη από τα σκουπίδια αλλά και να ληφθούν έκτακτα μέτρα απολύμανσης των χωρών με βάση τις καιρικές συνθήκες. Οι εργαζόμενοι με αφορμή αυτό τον αγώνα έλαβαν δεσμεύσεις για μόνιμη και σταθερή δουλειά αίτημα  παλαιόθεν της κοινωνίας  ενάντια στην πολιτική ομηρία. "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
Γέφυρα ζωής: Ευχαριστήριο στην Εταιρία Δρομέας για την προσφορά της

" O Εθελοντικός Πολυχώρος Παιδιών & Νέων με Αναπηρία της Γέφυρα ζωής θέλει να ευχαριστήσει θερμά, την εταιρία Δρομέας η οποία μας προσέφερε δωρεάν 5 τροχήλατες καρέκλες, καλύπτοντας με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει τον νέο πολυχώρο μας. "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου: Πρωτοβουλία για εξοικονόμηση χρημάτων σε νοικοκυριά με Φυσικό Αέριο

" Οι Πολίτες σε δράση Χαϊδαρίου με γνώμονα την εποικοδομητική τους παρουσία και συνδρομή στα κοινά της πόλης μας επαναφέρουν σε δημόσια συζήτηση ένα σημαντικό ζήτημα. Την Επέκταση υφιστάμενου δικτύου φυσικού αερίου στο Χαϊδάρι με στόχο την εξοικονόμηση Ενέργειας & τη μείωση λειτουργικών δαπανών, σε νοικοκυριά και επαγγελματίες και σε δημόσια / δημοτικά κτήρια… "

Ιουν
29
Περισσότερα »
Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου: Στήριξη στους συμβασιούχους του Δήμου Χαϊδαρίου

" Σταθερή μας αρχή είναι διαχρονικά η διεκδίκηση σταθερής εργασίας με ικανοποιητική αμοιβή για όλους τους εργαζόμενους. Θεωρούμε ότι η συνύπαρξη εργαζομένων πολλών ταχυτήτων σε μια υπηρεσία συνιστά μια επικίνδυνη στρέβλωση, που υπονομεύει όχι μόνο το αναγκαίο καλό κλίμα στο χώρο δουλειάς, αλλά και τις κατακτήσεις των εργαζομένων. "

Ιουν
09
Περισσότερα »
Δημοτική Παράταξη «Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου»: Ανανεώθηκε  η εμπιστοσύνη στο Θοδωρή Σπηλιόπουλου

" Ανανεώθηκε  μέσα από την εκλογική διαδικασία η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Θοδωρή Σπηλιόπουλου σαν επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης για το επόμενο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας των Πολιτών σε Δράση Χαϊδαρίου. Οι  εργασίες της γενικής συνέλευσης ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 25/05/2017 με τη διαδικασία επανεκλογής και επαναβεβαίωσης του Θοδωρή Σπηλιόπουλου σαν επικεφαλής των Πολιτών σε Δράση Χαϊδαρίου.  "

Ιουν
02
Περισσότερα »
Γέφυρα ζωής A.μεΑ. Δυτικού Τομέα: «Yπάρχουν μόνο άνθρωποι» 

" Την Δευτέρα 15 Μαΐου 2017  στο Κτήμα Μαρτίδη στην Βάρη, στις 8μμ, μας διδάσκουν ότι δεν υπάρχουν «διαφορετικοί» άνθρωποι και εμείς με την συμμετοχή και την ανταπόκρισή μας, τους αποδεικνύουμε ότι υπάρχουν ΜΟΝΟ Άνθρωποι. Εμείς Μπορούμε να κάνουμε τα όνειρα Αληθινά… Εμείς θα αποδείξουμε ότι μπορούμε !! Εσείς θα είστε Μαζί μας; Σας περιμένουμε! "

Μαϊ
07
Περισσότερα »
«Πολίτες σε Δράση» Χαϊδαρίου: Πρόσκληση σε Γενική συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης

" Σας καλούμε να συμμετέχετε στη Γενική Συνέλευση και να εμπλουτίσετε με τις θέσεις σας, τις προτάσεις σας, την κριτική και τα σχόλιά σας το πρόγραμμα, την οργάνωση, τη λειτουργία αλλά και την αποτελεσματικότητα της Δημοτικής Κίνησης «Πολίτες σε Δράση». Στη συνέλευση θα εκλέξουμε επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι (ή θα επιβεβαιώσουμε τη στήριξή μας στο Θοδωρή Σπηλιόπουλο). "

Μαϊ
03
Περισσότερα »
Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου: Με επιτυχία η εκδήλωση για την ανάπτυξη Δυτικής Αθήνας και του Χαϊδαρίου

" Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Απρίλη 2017 η εκδήλωση "Η Συμβολή της Περιφέρειας Αττικής στην δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη της Αττικής, της Δυτικής Αθήνας και του Χαϊδαρίου”.Την εκδήλωση άνοιξε ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος επικεφαλής των “Πολιτών σε Δράση Χαϊδαρίου”, ο οποίος τόνισε την ανάγκη συνδυασμού τις τοπικότητας με τον σχεδιασμό της Περιφέρειας και τη δυνατότητα που παρέχεται να γίνουν έργα – δράσεις σε περίοδο κρίσης. "

Απρ
27
Περισσότερα »
Δημοτική Κίνηση «Πολίτες σε δράση Χαϊδαρίου»: Δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη Δυτικής Αθήνας και Χαϊδαρίου (εκδήλωση)

" Εκδήλωση για τη «Δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη της Αττικής, της Δυτικής Αθήνας και του Χαϊδαρίου, διοργανώνει η Δημοτική Κίνηση «Πολίτες σε δράση Χαϊδαρίου», τη Δευτέρα 3 Απριλίου, στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου, με ομιλητές τους κ.κ. Σπύρο Τζόκα, αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθήνας και Θεόδωρο Σχοινά, πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Αθήνας. "

Μαρ
19
Περισσότερα »
Δημοτική Κίνηση «Πολίτες σε δράση Χαϊδαρίου» - Ενημέρωση για τον περιφερειακό & τοπικό σχεδιασμό διαχείρισης απορριμμάτων

" Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Κίνησης Δήμου Χαϊδαρίου «Πολίτες σε δράση Χαϊδαρίου», πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου, εσπερίδα με θέμα την ενημέρωση για τον περιφερειακό & τοπικό σχεδιασμό διαχείρισης απορριμμάτων και τις δράσεις που οφείλει η Τοπική Αυτοδιοίκηση να υλοποιήσει με βάση τον περιφερειακό σχεδιασμό. "

Μαρ
17
Περισσότερα »
Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου: συγκέντρωση υποδοχής των προσφυγόπουλων στο 4ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου

" Πολλοί οι Χαϊδαριώτες που συγκεντρώθηκαν έξω από το 4ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου και υποδέχτηκαν τα προσφυγόπουλα με χειροκροτήματα αλλά και ιδιαίτερη συγκίνηση, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο μηνύματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς! Το παρόν στη συγκέντρωση έδωσαν και οι "Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου". "

Φεβ
26
Περισσότερα »
Θοδωρής Σπηλιόπουλος: Το «Μπλοκ 15» και η υπογραφή συμφωνίας του υπ. Εθν.Αμυνας με τη Περιφέρειας Αττικής, για την ανάπλασή του

" Σχετικά με την υπογραφή πλαισίου συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, μας ικανοποιεί ιδιαίτερα ότι σε μία τόσο σπουδαία συνάντηση από την άποψη της έκτασης των θεμάτων γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη δυνατότητα εφαρμογής ενός συνολικού σχεδίου ανάδειξης του Μπλοκ 15. "

Φεβ
26
Περισσότερα »
Γέφυρα Ζωής ΑμΕΑ Δυτικής Αθήνας: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

" Σε εξαιρετικό κλίμα και με τις ευχές όλων για μια δημιουργική νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ την Κυριακή το μεσημέρι 19-2-2017, στην κατάμεστη αίθουσα της μουσικής ταβέρνας «κάτι άλλο » στο Χαϊδάρι. Τα παιδιά της Γέφυρα Ζωής, οι γονείς τους, οι εθελοντές μας, & οι φίλοι της Γεφύρας είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν όλοι μαζί, απολαμβάνοντας πλούσιους μεζέδες υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.  "

Φεβ
23
Περισσότερα »
“West Cyclists”: Το Χαϊδάρι έχει τη δικιά του Ποδηλατική Ομάδα

" Αν κάποιος συμπολίτης αναρωτιέται για το αν είναι εύκολο να ξεκινήσει αθλούμενος με το ποδήλατο ή αν είναι προσιτό να κινηθεί στην πόλη ή ακόμη και αν θα μπορέσει να βρει συναθλούμενους ποδηλάτες για παρέα, νομίζουμε ότι αυτά τα ερωτήματά του, για την πόλη μας το Χαϊδάρι…..μάλλον έχουν βρει  την απάντησή τους! "

Φεβ
23
Περισσότερα »
Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον "Εξωραϊστικό Σύλλογο Αφαίας"

" Ενδιαφέρον και αιτήματα για την Ανάπλαση της περιοχής την ανακατασκευή του ερειπωμένου κτιρίου, στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον "Εξωραϊστικό Σύλλογο Αφαίας". Αυτοψία σκέψεις και απόψεις και μίνι "Δημοτικό Συμβούλιο" για λύσεις και κόστος για αιτήματα που έχουν δρομολογηθεί. Άλλα που έχουν ικανοποιηθεί από την περιφέρεια, όπως τα αντιπλημμυρικά και νέα εν τη γενέσει τους. "

Φεβ
23
Περισσότερα »
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 κορυφαία εκδήλωση, με τη συμμετοχή και του Προέδρου της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλου, για το προσφυγικό στο Δήμο Χαϊδαρίου!

" Οι Πολίτες σε δράση Χαϊδαρίου στα πλαίσια των ομόφωνων αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου συμμετείχαν, στήριξαν και στηρίζουν όλες τις δραστηριότητες υποδοχής των προσφυγόπουλων στα σχολεία, που σκοπό έχουν να στείλουν μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς στην Ελλάδα και την Ευρώπη. "

Φεβ
23
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "