• Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος: Εργοδότης καταδικάστηκε σε αποζημίωση 36.839,50 ευρώ για προσβλητική συμπεριφορά σε εργαζόμενη
  • Εισαγγελείς «δήμιοι» σε μεγάλες υποθέσεις που τελικά καταλήγουν στη αθώωση…
  • Παρέμβαση Χρ. Σταϊκούρα στο Συνέδριο του ΣΒΒΕ “Thessaloniki Summit 2018”
  • Αιδώς «Αργείοι»!!! Οι Έλληνες πολίτες πληρώνουν... τους φόρους (όλων) των βουλευτών…
  • Αναδρομικά Συνταξιούχων: Τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις δικαιώνουν τους συνταξιούχους – Απορρίπτονται οι εφέσεις του ΕΦΚΑ
  • Αλέξης - Αχτσιόγλου - Πετρόπουλος: Κόβουν με (ν)τροπολογία τα αναδρομικά των συνταξιούχων ως «προστάτες» των φτωχών…
  • Αγώνας υπέρ του λαού πάντα: Η πρωθυπουργική σύμβουλος κα Β. Θάνου ζητά φοροαπαλλαγή 25% σε εισόδημά της
  • Δίνουν «μπόνους» στους ιδιώτες μετόχους των κρατικοποιηθέντων συστημικών τραπεζών!!!
  • Η φιλεύσπλαχνη Εφη Αχτσιόγλου, ο «αριστερός» Ευκλείδης και τα αναδρομικά των συνταξιούχων…
  • Δημήτρης Μελισσανίδης: Ο Πανίσχυρος Ιδιοκτήτης της ΑΕΚ  στα δόντια της Αμερικάνικης Δικαιοσύνης – Τι λένε οι Financial Times 

ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Εισαγγελείς «δήμιοι» σε μεγάλες υποθέσεις που τελικά καταλήγουν στη αθώωση…

" Οι εισαγγελείς σε ρόλο «δήμιου» διέσυραν τραπεζίτες, επιχειρηματίες, ο τύπος αναφέρθηκε με τα μελανότερα γράμματα για τις υποθέσεις αυτές και στο τέλος τα μεγάλα «σκάνδαλα» αποδείχθηκαν φιάσκο. Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη αλλά εγείρονται θέματα εάν οι αποφάσεις που λαμβάνονται επιτελούν τον ρόλο της απονομής της δικαιοσύνης.  "

Νοε
16
Περισσότερα »
Δίνουν «μπόνους» στους ιδιώτες μετόχους των κρατικοποιηθέντων συστημικών τραπεζών!!!

" Φέρνουν τις αυξήσεις κεφαλαίου στις τράπεζες από την πίσω πόρτα με όχημα την αναβαλλόμενη φορολογία με ιδιώτες αντί του δημοσίου. Υπήρχε πρόταση να παγώσει o νόμος για την αναβαλλόμενη φορολογία έως ότου εξυγιανθούν οι τράπεζες αλλά τέτοια πρόταση έχει ήδη απορριφθεί από την DGCom την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού. "

Νοε
09
Περισσότερα »
Τα «πολλαπλά» δάνεια των κομμάτων, οι εγγυήσεις, και η Εισαγγελική Έρευνα…

" Το βασικό πρόβλημα με τα δάνεια στα κόμματα είναι ότι έκαναν κατάχρηση του νόμου και των δυνατοτήτων που παρείχαν οι τράπεζες και χρησιμοποιώντας τις ίδιες εγγυήσεις δηλαδή τις επιχορηγήσεις λάμβαναν δάνεια από 5 τράπεζες. Θα ασκηθούν διώξεις σε όλες τις διοικήσεις των τραπεζών, κομμάτων και τραπεζικών στελεχών αλλά στο τέλος…η υπόθεση θα ξεφουσκώσει. "

Οκτ
14
Περισσότερα »
Υπόθεση Folli Follie: Όλοι στην σέντρα από την δικαιοσύνη – Θα πληρώσουν όλες τις αμαρτίες του Χρηματιστηρίου;

" Ο επίκουρος οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης ο οποίος έχει αναλάβει την όλη υπόθεση της Folli Follie φαίνεται ότι έχει βρεθεί αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο χρηματιστηριακό σκάνδαλο στην νεότερη ιστορία της Ελλάδος. Η πυραμίδα της Folli Follie δεν προέκυψε το 2017 αλλά χτίστηκε μεθοδικά μεταξύ 2001 και 2017 επί 16 χρόνια και οι εμπλεκόμενοι είτε εξαπατήθηκαν, είτε αγνοούσαν, είτε υπέθαλπαν άνομες πράξεις. "

Οκτ
14
Περισσότερα »
Οι τράπεζες προτείνουν ρυθμίσεις ευκολίας στους «Κόκκινους» δανειολήπτες. Είναι η Τελευταία Ευκαιρία;

" Μια τελευταία ευκαιρία που αφορά στην παροχή ευνοϊκής ρύθμισης για την αποπληρωμή των καθυστερούμενων στεγαστικών τους δανείων προσφέρουν, τους τελευταίους μήνες, οι τράπεζες στους κακοπληρωτές πελάτες τους είτε με επιστολές-προσκλητήρια, είτε μέσω του διαδικτύου προκειμένου να εξυγιάνουν το στεγαστικό τους χαρτοφυλάκιο το οποίο μετρά ανοίγματα ύψους 28 δισ ευρώ (αντιστοιχούν στο 1/3 των καθυστερούμενων δανείων κάθε κατηγορίας). "

Οκτ
07
Περισσότερα »
«Εθνοπολιτικά παίγνια» της τουρκικής τράπεζας «Ziraat Bankasi» σε Θράκη και Ρόδο, αλλά είχαν γνώση οι «φύλακες»

" Ο πολύ διακριτικός, αλλά απόλυτα επαγγελματικός των υποκαταστημάτων της τουρκικής τράπεζας «Ziraat Bankasi» σε Θράκη και Ρόδο, φανέρωσε ότι αυτή αντί να λειτουργεί στην Ελλάδα με καθαρά τραπεζικά κριτήρια, έπαιζε «Εθνοπολιτικά παίγνια» σε βάρος Ελλήνων μουσουλμάνων και χριστιανών. Έκλεισε ήδη το υποκατάστημα της Ρόδου και ετοιμάζεται και για άλλα υποκαταστήματα της στην Θράκη. "

Οκτ
07
Περισσότερα »
Χρήστος Σταϊκούρας: «Το Προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού αποτυπώνει τα αδιέξοδα της ασκούμενης οικονομικής πολιτικής»

" Τα μέτρα λιτότητας εξακολουθούν να υφίστανται, οι δημοσιονομικοί στόχοι παραμένουν υψηλοί, η υπερφορολόγηση νοικοκυριών και επιχειρήσεων συνεχίζεται, το κράτος μεγεθύνεται, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου δεν αποπληρώνονται, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, κάθε χρόνο, συρρικνώνεται και υποεκτελείται. "

Οκτ
03
Περισσότερα »
Ο Δραγασάκης, ο Βαρουφάκης, ο Φλαμπουράρης και οι Τράπεζες

" Ο πολύπειρος δεν είπε ούτε μια λέξη στον Αλέξη όταν αυτός αποφάσισε να παραδώσει τη χώρα στον Βαρουφάκη.. Βέβαια, έντεχνες διαρροές του καλοκαιριού του ’15 έφερναν τον Δραγασάκη υπαίτιο της εκδίωξης του Βαρουφάκη. Πότε; Εκ’ των υστέρων; Όταν είχε γίνει η καταστροφή; Να την βράσω την όψιμη αντίδραση του. Δεν την χρειαζόταν πια ο Αλέξης, είχε διαπιστώσει τη ζημιά από μόνος του. Του την είχαν εξηγήσει κι όλοι οι ευρωπαίοι. "

Οκτ
03
Περισσότερα »
Εισαγγελική έρευνα για τα τραπεζικά δάνεια του ομίλου Real των Χατζηνικολάου-Κουρή

" Μπορεί ο κος Ν. Χατζηνικολάου να στράφηκε τις προηγούμενες ημέρες εναντίον της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας, για κακοδιοίκηση και υπέρμετρη αύξηση των μισθών των μελών της, φαίνεται ότι το αίτιο γι’ αυτό ήταν η Εισαγγελική Παραγγελία προς όλες τις τράπεζες για την χορήγηση στοιχείων σχετικά με τα τραπεζικά δάνεια του ομίλου της Real, του οποίου είναι συνιδιοκτήτης μαζί με τον υιό του εκλιπόντος Γ. Κουρή. "

Σεπ
22
Περισσότερα »
Δραματική πτώση της αξίας κεφαλαίου (μετοχών) των Ελληνικών Τραπεζών - Ποιες οι αιτίες της κατάρρευσης και πως θα αλλάξει το σκηνικό χάους;

" Το 80% της πτώσης των τραπεζών οφείλεται στις ίδιες τις τράπεζες - Πως θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα; Η χρηματιστηριακή αξία των τραπεζών έχει καταρρεύσει. Από 9,4 δισεκ. που ήταν πριν λίγο καιρό έχει βυθιστεί στα 5,6 δισεκ. ευρώ. Οι ξένοι πουλάνε επιθετικά, οι εντολές από ξένα χαρτοφυλάκια είναι συνεχείς οδηγώντας τον Γενικό Δείκτη στο ελληνικό χρηματιστήριο και τον τραπεζικό δείκτη σε χαμηλά ετών.  "

Σεπ
17
Περισσότερα »
Ανοίγουν επιτέλους οι «φάκελοι» - Στον Εισαγγελέα, τραπεζικά στελέχη και υπεύθυνοι κομμάτων για τα θαλασσο-δάνεια των κομμάτων

" Σε εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου καλούνται δεκάδες τραπεζικά στελέχη αλλά και πρώην οικονομικοί διευθυντές κομμάτων για τα δάνεια που χορηγούνταν στα κόμματα μέχρι το 2012. Οι κλητεύσεις των Εισαγγελέων αφορούν συγκεκριμένες δανειοδοτήσεις των κομμάτων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΚΚΕ που χρίζουν ελέγχου καθώς δημιουργούν ενδείξεις επισφάλειας. "

Σεπ
15
Περισσότερα »
Η μεγάλη απάτη: Το χρέος μετά από 8 χρόνια Μνημονίων κι ένα PSI είναι 33,35 δισ. μεγαλύτερο από του Μαρτίου του 2010!

" Στο απίστευτο μετά από τρία Μνημόνια κι ένα PSI ποσό των 345,379 δισ. ευρώ ανήλθε το χρέος της Κεντρικής Διοίκησης στις 30 Ιουνίου 2018 έναντι 343,740 δισ. ευρώ στις 31 Μαρτίου. Αυτό προκύπτει από τα τριμηνιαία στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για την πορεία εξέλιξης του δημοσίου χρέους. Η σύνθεση του χρέους της Κεντρικής Διοίκησης αποτελείται από ομόλογα και βραχυπρόθεσμους τίτλους ύψους 68,138 δισ. ευρώ και από δάνεια ύψους 277,240 δισ. ευρώ εκ των οποίων τα 23,450 δισ. ευρώ είναι βραχυπρόθεσμα δάνεια με τη μορφή ρέπος. "

Αυγ
20
Περισσότερα »
Εξάρθρωσαν σπείρα διαδικτυακής απάτης με κλεμμένες ή πλαστές πιστωτικές κάρτες – Στα 18 εκατ. ευρώ ο τζίρος της…

" Μόνιμος κάτοικος Κύπρου είναι ο εγκέφαλος σπείρας, η οποία παράγγελνε διαδικτυακά ακριβά προϊόντα και τα πλήρωνε με πλαστές ή κλεμμένες κάρτες. Η σπείρα, η οποία εξαρθρώθηκε από την γερμανική Αστυνομία σε συνεργασία με τη Europol και τη συνδρομή της κυπριακής Αστυνομίας, απέσπασε συνολικά κέρδη ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ από 35.000 υποθέσεις εξαπάτησης. "

Αυγ
01
Περισσότερα »
Με το Ταμείο των Μηχανικών «πτωχευμένο», άλλα κόλπα στην Τράπεζα Αττικής

" Κλείνουν δυο μήνες από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Αττικής, αλλά η αύξηση δεν λέει να κλείσει, το ταμείο των μηχανικών εξακολουθεί να εμφανίζει ζημίες 800 εκατ. ευρώ από τη συμμετοχή του στο μετοχικό κεφάλαιο της τράπεζας. Το αποτέλεσμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με τη συμμετοχή μόνον του ΕΦΚΑ με 70 εκατ. ευρώ οδήγησε σε μια πιο βαθιά κρατικοποίηση της τράπεζας, καθώς η συμμετοχή του ΕΦΚΑ ανέρχεται πλέον στο 64%. "

Ιουλ
12
Περισσότερα »
Το 4ο μνημόνιο που δεν θα είναι... «μνημόνιο», οι στενοί έλεγχοι της Τρόικας και επερχόμενες εκλογές

" «Η Ελλάδα δεσμεύτηκε να συνεχίσει και να ολοκληρώσει όλες τις μεταρρυθμίσεις κλειδιά που υιοθετήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (σ.σ.: δηλαδή του Μνημονίου ΙΙΙ) για και να διασφαλίσει ότι οι στόχοι των σημαντικών μεταρρυθμίσεων που εγκρίθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος χρηματοοικονομικής βοήθειας προστατεύονται». "

Ιουλ
12
Περισσότερα »
Στα «δόντια» της Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ο «πτωχός» Δημήτρης Μελισσανίδης

" Στριμωγμένος στα σχοινιά βρίσκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Οι αμερικανοί δεν είναι σαν τις «υπουργάρες» μας και το σκάνδαλο της Aegean Marine Petroleum, τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση στην διεθνή αγορά και όχι μόνο. Η αμερικάνικη δικαιοσύνη ανακάλυψε ένα ατελείωτο «πάρτυ» εικονικών συναλλαγών μεταξύ εταιριών του Μελισσανίδη, που ενέχουν χαρακτήρα βαριών ποινικών κακουργημάτων… "

Ιουν
24
Περισσότερα »
ΛΑΕ: Ιδού το τέταρτο μνημόνιο δια χειρός ΣΥΡΙΖΑ - Νέα βάρη για το λαό 18,5 δις έως το 2022!

" Με το πολυνομοσχέδιο εξπρές, που κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή, διαψεύδονται όλοι οι μύθοι και τα μεγάλα ψέματα ότι η Ελλάδα τελειώνει με τα μνημόνια. Αντίθετα, οι ρυθμίσεις του εισάγουν το νέο 4ο μνημόνιο, που πάει να ψηφιστεί πραξικοπηματικά στη Βουλή, και προβλέπει νέα βάρη στον λαό ύψους 18,5 δισ. Ευρώ έως το 2022. "

Ιουν
11
Περισσότερα »
Αξιωματική Αντιπολίτευση για πολυνομοσχέδιο: Επικύρωση του «4ου μνημονίου» με νέα μέτρα 5,1 δις

" Με το νέο πολυνομοσχέδιο «η κυβέρνηση Τσίπρα παίρνει μέτρα 5,1 δισ. ευρώ, με μειώσεις συντάξεων και αφορολογήτου ορίου, τα οποία θα αρχίσουν να εφαρμόζονται σε 6 μήνες από σήμερα, δηλαδή μετά τη υποτιθέμενη καθαρή έξοδο και τη λήξη του 3ου μνημονίου Τσίπρα- Καμμένου». «Η κυβέρνηση με την κατάθεσή, επικύρωσε το de facto ‘4ο Μνημόνιο’» "

Ιουν
11
Περισσότερα »
Το Δημόσιο θα «πληρώνει» αυτόματα τις δόσεις για 3 χρόνια κόκκινων δανείων στους «ενταγμένους» του νόμου Κατσέλη

" Η Τρόικα το είχε εγκρίνει από το 2016, αλλά η Κυβέρνηση δεν είχε ενεργοποιήσει μέχρι τώρα την σχετική διάταξη, περιλαμβάνοντας την σε νόμο, ώστε να εφαρμοσθεί υποχρεωτικά. Οι τράπεζες θα έχουν δικαίωμα να αιτηθούν την χορήγηση της κρατικής επιδότησης των δόσεων «κόκκινων» δανείων οφειλετών που έχουν ενταχθεί στον Νόμο Κατσέλη και που οι δικαιούχοι δεν έχουν ασκήσει το δικαίωμα αυτό που παρείχε ο νόμος «Σταθάκη» "

Μαϊ
20
Περισσότερα »
Μνημόνια θα λέμε και θα κλαίμε! Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη…

" Με το τέλος των μνημονίων, οι κυβερνήσεις έρχονται αντιμέτωπες με τις αγορές. Κι οι αγορές, κύριε Τσίπρα, είναι αιμοβόρικες. Θα δηλώνετε ότι θα ξανασκεφτούμε το θέμα των συντάξεων και μέχρι να βγείτε από το γραφείο σας στον διάδρομο θα μας έχει ήδη φτάσει ο λογαριασμός. Εκτός κι αν δεν θα είστε εσείς κυβέρνηση τον Ιανουάριο του 2019 για να εφαρμόσετε τα μέτρα. Τότε μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε. Ιδίως αν είστε σε προεκλογική περίοδο. "

Μαϊ
17
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "