• Θέληση της Κυβέρνησης, «απάτη» ή συγνωστό έγκλημα; Θα πληρώσουμε  εμείς τα μετοχοδάνεια των ισχυρών;
  • Σοκ για 900.000 επαγγελματίες και Αγρότες! Αναδρομικές εισφορές ΕΦΚΑ 535 - 3.200 € !
  • Ο «τερατώδης» νόμος του λαϊκιστή «προστάτη των φτωχών» Κατρούγκαλου εξαθλιώνει τους συνταξιούχους
  • ΑΦΜ Βουλγαρίας: Τέλος το «πάρτι» για εταιρίες και ιδιώτες – Εντατικοί έλεγχοι για «φοροδιαφυγή»
  • ΕΠΕ: Παρέμβαση για το ειδικό καθεστώς καταβολής ΦΠΑ σε αγορά ηλεκτρονικών συσκευών
  • Τα 15 νέα μέτρα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που θα βάλουν φωτιά στην τσέπη σας το 2018
  • Νέα «Σφαγή» σε συντάξεις και εφάπαξ με 9+1 νέα μέτρα που φέρνει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
  • Xρεωστικές, Πιστωτικές και Προπληρωμένες Κάρτες Τραπεζών: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται…
  • «Πετσόκωμα» συντάξεων για να δοθούν νέα επιδόματα και αυξήσεις σε ημέτερους, στον νέο Προϋπολογισμό
  • Science Labs: Βράβευση για την ανάλυση 4.500 παθολογικών γονιδίων με μία μόνο εξέταση

ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Θέληση της Κυβέρνησης, «απάτη» ή συγνωστό έγκλημα; Θα πληρώσουμε εμείς τα μετοχοδάνεια των ισχυρών;

" Μεγαλοεπιχειρηματίας απαιτεί από τράπεζα να του διαγράψει πλήρως δάνειο που έλαβε στο παρελθόν και έχει ήδη υποστεί «κούρεμα».  Το θέμα έχει φτάσει μέχρι τις Βρυξέλλες και την Φρανκφούρτη, καθώς στη συγκεκριμένη υπόθεση εκατοντάδες εκατομμύρια φέρονται να έχουν διαγραφεί, με τον λογαριασμό να μεταφέρεται στην τσέπη των Ελλήνων φορολογούμενων. "

Οκτ
16
Περισσότερα »
Xρεωστικές, Πιστωτικές και Προπληρωμένες Κάρτες Τραπεζών: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται…

" Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες μέσα από 15 ερωτήσεις- απαντήσεις με τις οποίες η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών ενημερώνει το κοινό και τις επιχειρήσεις για την χρήση των καρτών πληρωμών, τις κατηγορίες τους, τις δυνατότητές της χρήσης του και για τις προμήθειες. Η ενημέρωση γίνεται με την μορφή ερωτήσεων -απαντήσεων. "

Οκτ
03
Περισσότερα »
Το «εγκληματικό ξεπούλημα» των Ελληνικών Τραπεζών που πληρώνουμε όλοι – Πως στήθηκε και από ποιους!!!

" Θα μπορούσε να τιτλοφορηθεί ως το «ριφιφί» ή «η λεηλασία των αιώνων» και να μην είναι υπερβολικοί οι χαρακτηρισμοί. Ηταν, το colpo grosso, το οποίο εξελίχθηκε σε δύο φάσεις και είχε ως αποτέλεσμα ο ελληνικός λαός να ξοδέψει δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ για τη σωτηρία των τραπεζών χωρίς να μην τις έχει υπό έλεγχο και, να έχει χάσει τα λεφτά του. "

Σεπ
17
Περισσότερα »
Κατασχέσεις Σπιτιών: Επιλογή της Κυβέρνησης κι όχι της τρόικας το καθένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη!

" Ο Μοσκοβισί, αποκάλυψε στο Ευρωκοινοβούλιο ότι η Κυβέρνηση και όχι οι θεσμοί, αποφάσισε τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια να πωληθούν σε funds, χωρίς να κλιθούν πρώτα οι δανειολήπτες να τα εξοφλήσουν στην ίδια προνομιακή τιμή που πουλήθηκαν στα κερδοσκοπικά σχήματα, που πλέον ενεργοποιούν ταχύτατα τις κατασχέσεις… "

Σεπ
05
Περισσότερα »
Ακατάσχετος λογαριασμός & αναδρομική καταβολή – Τι οφείλουν να κάνουν οι Τράπεζες (Γνωμοδότηση του ΝΣΚ)

" Στην περίπτωση αναδρομικής καταβολής ποσού (συντάξεων) η Τράπεζα υποχρεούται να αναγάγει το ποσό αυτό σε μηνιαία βάση, προκειμένου να τεθεί υπό την προστατευτική πρόβλεψη του “ακατάσχετου”, το δε χρονικό διάστημα που αυτό ισχύει είναι αόριστο και δεν περιορίζεται… ως προς το πόσο το ποσό συσσωρεύεται στον λογαριασμό… "

Αυγ
23
Περισσότερα »
ΔΟΛ: θρίλερ με την έξωση - Πόλεμος Εθνικής με Μαρινάκη

" Ως γνωστόν η Εθνική Τράπεζα εντελώς αφνιδιαστικά ουσιαστικά κάνει έξωση στον ΔΟΛ από το κτίριο της Μιχαλακοπούλου! Κάποιοι σκέφτονται τις «καλές» σχέσεις της Εθνικής που οι πάντες γνωρίζουν ότι υπάρχουν με το Μαξίμου και συνδέουν τη στάση της τράπεζας με τη γενικότερη κακή σχέση του τελευταίου διαστήματος ανάμεσα στον Β. Μαρινάκη και την κυβέρνηση. "

Αυγ
06
Περισσότερα »
Τζαμακλής Χαρίλαος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο γιος του που κάνει πλειστηριασμούς...

" Ο Τζαμακλής Γεώργιος ήταν ο συμβολαιογράφος ο οποίος έβγαζε στο σφυρί, για λογαριασμό της Eurobank του διεθνούς κόρακα Prem Watsa και σια, ένα χωράφι και ένα μαγαζί, στο Ειρηνοδικείο Κατερίνης. Είναι γιος του Τζαμακλή Χαριλάου του Γεωργίου που είναι βουλευτής Πιερίας με τον Συριζα. "

Αυγ
01
Περισσότερα »
Για τους θαυμαστές… της δραχμής μας, ΕΔΩ Βενεζουέλα!

" Ο δυστυχής πολίτης ανακαλύπτει ότι θέλει την αξία του μισθού του για να γεμίσει, επί παραδείγματι, το ρεζεβουάρ του αυτοκινήτου του, η βιομηχανία να προμηθευτεί ενέργεια (πετρέλαιο – φυσικό αέριο) για να κινηθεί, με το τελευταίο παράδειγμα να αποτελεί και το κύριο αντεπιχείρημα σε όσους λένε ότι η υποτίμηση ενός νομίσματος αποτελεί πανάκεια. "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
 Είδηση ΣΟΚ: Διαγραμμένα τα «κόκκινα» δάνεια - Η γνώση που επιτρέπει στα «θύματα» να μην τα πληρώσουν…

" Οι εισπρακτικές νόμιμα πλέον, δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα. Παράνομα μπορούν εάν δεν αντιδράσετε… Οι τράπεζες «πωλούν» μόνο τα δάνεια που έχουν οι ίδιες διαγράψει! Συνεπώς, η αγοραπωλησία αυτή, ανύπαρκτων (διαγραφέντων οφειλών) είναι εξ` ορισμού παράνομη και βαρύτατα εγκληματική και η απαίτηση των εισπρακτικών εταιριών ακόμη ποιο εγκληματική και παράνομη… "

Ιουν
06
Περισσότερα »
Ράπισμα-«βόμβα» του Πρωτοδικείου Αθηνών στις Τράπεζες για τα «κόκκινα» δάνεια των πολιτών

" Όταν η τράπεζα είναι η υπεύθυνη της οικονομικής αδυναμίας του δανειολήπτη, η «δανειακή σύμβαση» θεωρείται αδικοπραξία και διαγράφεται οριστικά. Αν τώρα η τράπεζα συνεχίσει να απαιτεί την αποπληρωμή του «υποτιθέμενου» δάνειου, τότε διαπράττει και απάτη. Παράλληλα, θεωρείται ως απόπειρα νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές πράξεις. "

Ιουν
02
Περισσότερα »
Εξωδικαστικός συμβιβασμός, και κατάσχεση ακινήτων – Βελτιώσεις στο θεσμικό πλαίσιο και «επέκταση» των εταιριών διαχείρισης απαιτήσεων

" Βελτιώσειςγια τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, και συγκεκριμένα για την περίπτωση που υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ του ποσού που δηλώνει ο οφειλέτης και του ποσού που βεβαιώνει ο πιστωτής. Στόχος είναι η ελαχιστοποίηση της επιβάρυνσης των Πρωτοδικείων όταν κρίνουν συμφωνίες επικύρωσης συμφωνιών όπου υπήρξε αμφισβήτηση απαίτησης από τον πιστωτή. "

Μαϊ
16
Περισσότερα »
Σκιώδης Τραπεζική: Η αράχνη των αγορών

" Τα όρια μεταξύ σκιώδους και θεσμικής τραπεζικής, γίνονται πλέον όλο και πιο δυσδιάκριτα. Ο ορισμός περιλαμβάνει εκείνους τους ‘φορείς’ που λειτουργούν εκτός του κανονικού τραπεζικού συστήματος και ασκούν δραστηριότητες που έχουν κυρίως δύο χαρακτηριστικά: την μεταβίβαση πιστωτικού κινδύνου και την χρησιμοποίηση άμεσης ή έμμεσης χρηματοοικονομικής μόχλευσης.  "

Μαϊ
07
Περισσότερα »
Διπλός «σεισμός» στην αγορά ακινήτων: - Φόβοι για νέο «κραχ» αλλά και αυτορρύθμιση με πρωτοβουλία των Τραπεζών

" «Σεισμικές δονήσεις» έρχονται το επόμενο διάστημα στην αγορά ακινήτων, η οποία βρίσκεται για σχεδόν μια δεκαετία σε κατάσταση σοκ. Από την περίοδο 2007-2008, όταν και ξεκίνησε η μεγάλη κατάρρευση των συναλλαγών και των τιμών, η κτηματαγορά έχει δεχθεί απανωτά χτυπήματα και ανατροπές. Τι φέρνουν οι επερχόμενοι πλειστηριασμοί… "

Μαϊ
01
Περισσότερα »
Στο σκαμνί για κακούργημα 22 μεγαλοστελέχη της Εθνικής Τράπεζας (ονόματα) για το σκάνδαλο «Πανγαία»

" Για κακουργηματική απιστία, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών δημόσιου χρήματος, παραπέμπονται 22 μεγαλόσχημοι παράγοντες της Εθνικής Τραπέζης και του ΤΧΣ που εμπλέκονται στο γιγαντιαίο σκάνδαλο με το ξεπούλημα της ακίνητης περιουσίας που διέθετε η τράπεζα, σε ένα ύποπτο επιχειρηματικό σχήμα, άγνωστων μετόχων, με έδρα την Ολλανδία. "

Απρ
27
Περισσότερα »
Κόκκινος Συναγερμός για Οφειλέτες: Έρχεται καταιγίδα εξώδικων σε όσους έχουν χρέη στις τράπεζες

" Σε αγώνα δρόμου επιδίδονται οι τράπεζες προκειμένου να προλάβουν την έναρξη ισχύος του εξωδικαστικού συμβιβασμού. Θέλουν να σημάνουν «κόκκινο» συναγερμό προς τους δανειολήπτες που έχουν σε καθυστέρηση δάνεια, πιστεύοντας ότι με την έναρξη του νόμου θα μπορέσουν να κινητοποιήσουν τους πελάτες τους και θα μειώσουν με τον τρόπο αυτό τα «κόκκινα» δάνεια. "

Απρ
13
Περισσότερα »
Θρίλερ με τις καταθέσεις - Ρισκάρoυν να μπει ΛΟΥΚΕΤΟ στις Τράπεζες!

" Το Δημόσιο στραγγίζει και το ίδιο τα αποθέματα ρευστότητας της αγοράς. Συγκρατεί τις δαπάνες  οδηγώντας στη δημιουργία νέων ληξιπρόθεσμων οφειλών, αλλά και επιχειρεί να αντλήσει έσοδα και ρευστότητα με κάθε δυνατό τρόπο, σε μια προσπάθεια να διασφαλιστούν οι ανάγκες του σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις τραβήξουν σε μάκρος και δεν υπάρξει εκταμίευσης δόσης. "

Μαρ
26
Περισσότερα »
Διαδικασίες εξπρές για κατασχέσεις και πλειστηριασμούς για χρέη σε εφορία και τράπεζες - Πώς θα γίνονται και με ποιους όρους

" Ανατροπές στον τρόπο αντιμετώπισης των οφειλετών. Οι διαδικασίες για τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς επιταχύνονται, ενώ περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα για τη διαβίωση του οφειλέτη και της οικογένειάς του τα περιουσιακά στοιχεία που δεν μπορούν να κατασχεθούν και να βγουν στο σφυρί. Οι αλλαγές στις κατασχέσεις και πλειστηριασμούς περιουσιακών στοιχείων για χρέη προς τις τράπεζες, προς ιδιώτες και το Δημόσιο κωδικοποιούνται με εγκύκλιο του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γ. Πιτσιλή.  "

Μαρ
22
Περισσότερα »
Τέλος εποχής για τους… ωραίους που έχουν χρέη σε τράπεζες και Δημόσιο – Εξονυχιστικοί έλεγχοι και διασταυρώσεις

" Τέλος στην ασυδοσία των στρατηγικών κακοπληρωτών που δεν πληρώνουν τα χρέη τους σε τράπεζες και Δημόσιο, παρά το γεγονός ότι διάγουν τρυφηλό βίο, θέλουν να βάλουν κυβέρνηση, τραπεζίτες και η ΤτΕ. Επειτα από το ξεκαθάρισμα των χαρτοφυλακίων των «κόκκινων» δανείων αλλά και με την ενοποίηση με τα χρέη σε εφορία και ταμεία, οι αρχές έμειναν έκπληκτες από το εύρος του φαινομένου. "

Μαρ
21
Περισσότερα »
Απόφαση - σταθμός του Πρωτοδικείου Αθηνών σώζει τους Έλληνες διαγράφοντας τα χρέη τους!

" Κανείς δανειολήπτης δεν οφείλει τίποτα και σε καμιά τράπεζα, αναφέρει η τελεσίδικη και αμετάκλητη απόφαση σταθμός, 2343/2016 του Πρωτοδικείου Αθηνών, που βγάζει τους δανειολήπτες από  τον «βούρκο» του χρέους, όταν αποδεικνύεται ότι η τράπεζα είναι η υπεύθυνη της οικονομικής αδυναμίας του δανειολήπτη. Η «δανειακή σύμβαση» διαγράφεται οριστικά, βάσει του άρθρου 178 και 179 ΑΚ. "

Μαρ
05
Περισσότερα »
Η Attica Bank, η «Microsoft» και οι τραπεζικές διευκολύνσεις» της στον κ. Καλογρίτσα

" Ξεπερνούν κάθε… τραπεζική αλλά και κοινή λογική και ερεθίζουν το κοινό αίσθημα τα όσα αποκαλύπτονται τόσο για τις πρακτικές χρηματοδότησης της Attica Bank προς την Τοξότης ΑΕ του κ. Καλογρίτσα, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο η κατασκευαστική φέρεται να πίεζε και να απειλούσε τραπεζικά στελέχη. "

Μαρ
05
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "