Αντισυμβατική μοτοσυκλέτα με κινητήρα από μπετονιέρα!!! (φωτό & βίντεο)

Κατηγορία: Τεχνολογία Αυτοκίνητο


Έχει μήκος 3,3 μέτρα και είναι εφοδιασμένη με αερανάρτηση ενώ ο κινητήρας της αντισυμβατικής δίκυκλης δημιουργίας είναι ο κινητήρας της, που προέρχεται από μια παλιά... μπετονιέρα! Η κίνηση μεταφέρεται και στους δύο τροχούς οι οποίοι προέρχονται από αυτοκίνητο. Οι τροχοί γυρίζουν από υδραυλικά μοτέρ αλατιέρας (!) και τροφοδοτούνται από υδραυλική αντλία με γρανάζια.

----------------------

Ένας νεαρός μηχανικός από τις ΗΠΑ κατασκεύασε μια περίεργη μοτοσυκλέτα που θυμίζει πολύ το Batpod, τη μοτοσυκλέτα του Batman. Μόνο που η συγκεκριμένη είναι πράσινου χρώματος και έχει κατασκευαστεί από διάφορα ανταλλακτικά που προέρχονται από ιαπωνικά αυτοκίνητα και όχι μόνο.

Βέβαια το κλου της αντισυμβατικής αυτής δίκυκλης δημιουργίας του Σαμ Τέρνερ είναι ο κινητήρας της, ο οποίος είναι από την Κίνα προέρχεται από μια παλιά... μπετονιέρα!


Πρόκειται για έναν πετρελαιοκινητήρα Yanmar V-twin 840 κ. εκ. άμεσου ψεκασμού που συνδυάζεται με δύο υπερπληρωτές RHB31 την ψύξη των οποίων έχει αναλάβει το intercooler ενός Suzuki Swift! Η κίνηση μεταφέρεται και στους δύο τροχούς οι οποίοι προέρχονται από ένα Toyota Camry. Οι τροχοί γυρίζουν από υδραυλικά μοτέρ αλατιέρας (!) και τροφοδοτούνται από υδραυλική αντλία με γρανάζια.


Η μοτοσυκλέτα έχει μήκος 3,3 μέτρα και είναι εφοδιασμένη με αερανάρτηση που ελέγχεται από ένα ειδικής παραγγελίας σύστημα ανύψωσης.

Μέχρι και ένας μεταλλικός νεροχύτης έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή ενός κουτιού αποθήκευσης που βρίσκεται τοποθετημένο στη μια πλευρά της μοτοσυκλέτας.


Πληροφορίες για τεχνικά χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν, ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει αγγίζει τα 160 χλμ/ώρα!


Πηγή: newsbeast.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "