Buggy Masters 2018: Τεράστια επιτυχία ο 1ος Αγώνας του πρωταθλήματος στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη (φωτό & βίντεο)

Κατηγορία: Τεχνολογία Αυτοκίνητο


Με άψογη και ευρωπαϊκών επιπέδων οργάνωση  και τηλεοπτική κάλυψη, διεξήχθη στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη ο 1ος Αγώνας του πρωταθλήματος 2018 με τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινούμενα οχήματα, Την διοργάνωση του αγώνα στήριξε με χορηγία της η εταιρία RC hobby Athens, ενώ τις απονομές στους νικητές έκανε ο Τάκης Λεμονής που δηλώνει λάτρης αυτής της μορφής αγώνων.

---------------------

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας την Κυριακή 8/7 στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη του ιδιωτικού Πρωταθλήματος RC hobby Athens.

Παρόλη την ζεστή και τις μετεωρολογικές  προβλέψεις για ΕΧΤRΕΜΕ καιρικά  φαινόμενα  ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά, βάσει  προγράμματος, στις 09:00.

Ο Δ Κούτρας διοργανωτής και Αλυτάρχης έδωσε το σήμα για την έναρξη των 3 ωρών προκριματικών και η πίστα γέμισε από αυτοκίνητα που έψαχναν τον «απόλυτο γύρο» αποφεύγοντας τα τεχνητά εμπόδια και τους αργότερους οδηγούς.

Στις 12:30 ξεκίνησαν οι 30’λεπτοι τελικοί με βάσει τα καλυτέρα τρι-γυρα και ισόποση κατανομή ικανοτήτων. Οι 10 ταχύτεροι και πιο φορμαρισμένοι οδηγοί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και αρκετό θέαμα στους αρκετούς θεατές!


Αμέσως μετά έλαβαν μέρος άλλοι δυο, επίσης 30λεπτοι τελικοί, και στις 2,30 όλοι οι συμμετέχοντες οδηγοί κατατάχτηκαν βάσει των γύρων που είχαν πετύχει.


Την απονομή έκανε ο διακεκριμένος προπονητής Τάκης Λεμονής (!) που είναι φανατικός των αγώνων ταχύτητας με  τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα.

Κύπελλα δόθηκαν  στους 5 πρώτους ανά κατηγορία οδηγών (PRO & Novice), για τον ταχύτερο γύρο, και βραβεύτηκε επίσης και ο καλύτερος της ημέρας Νεαρός (Youth)


To RC hobby Athens, σαν διοργανωτής, προσέφερε στους δυο πρώτους των κατηγοριών τους από μια τετράδα αγωνιστικά λάστιχα της εταιρείας  Hot Race.

Στις 3:00μμ όλοι είχαν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους και με τα σύννεφα να πυκνώνουν έδωσαν ένα νέο ραντεβού από Σεπτέμβρη, που όλα δείχνουν ότι το φετινό Πρωτάθλημα θα είναι συναρπαστικό!!!


Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά την εταιρεία: DimitriosA. Koutras, RCHobbyAthens, 14 Anapafseosstr, 121 34 Peristeri, AthensGreece, Tel: +30 210 6756298

για την στήριξη και την άψογη ευρωπαϊκών επιπέδων οργάνωση  καθώς και την βοήθεια που μας έδωσαν για την τηλεοπτική κάλυψη (θα μεταδοθούν απο την εκπομπή hellenic motors με τον Κώστα Τουρναβίτη απο την Τηλεόραση του high τ/υ στην digea και φυσικά από την ιστοσελίδα Vukentra.gr).


Φωτό - Κατερίνα Δημητρίου

Κεμάλης Νίκος, Δημοσιογράφος

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "