Πρωτάθλημα Buggy Masters 2018: Ο πρώτος αγώνας στο Δήμο Ρέντη, την Κυριακή 8 Ιουλίου από τις 9:00 έως 14:30.

Κατηγορία: Τεχνολογία Αυτοκίνητο


Ο πρώτος αγώνας για το πρωτάθλημα Buggy Masters 2018, διεξάγεται στον Δήμο Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Πρόκειται για αγώνα τηλεκατευθυνόμενων αγωνιστικών  αυτοκινήτων σε κλίμακα 1/8 τετρακίνητα (4WD),  εκτός δρόμου (OFF ROAD) με κινητήρες 3,5cc δίχρονους που έχουν επιδόσεις που αξιοθαύμαστες!! Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 9:00 και θα τελειώσει στις 14:30.

-------------------

Το πρωί της Κυριακής 8/7 διοργανώνεται από τον Δημήτρη Κούτρα και την www.rchobbyathens.com  στο  Δήμο του Ρέντη ο πρώτος αγώνας Πρωταθλήματος Buggy Masters 2018.

Πρόκειται για τηλεκατευθυνόμενα αγωνιστικά  αυτοκίνητα σε κλίμακα 1/8 τετρακίνητα (4WD)  εκτός δρόμου (OFF ROAD) με κινητήρες 3,5cc δίχρονους που έχουν επιδόσεις που αξιοθαύμαστες!! (38,000-42,000σαλ και ιπποδύναμη 2,5-3,HP). Λειτουργούν με μεθανόλη και καστορέλαιο και νιτρομεθάνιο.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί στις 9:00 και θα τελειώσει το μεσημέρι στις 14:30.

Θα λάβουν μέρος και αρχάριοι αλλά και πρωταθλητές Ελλάδος. Οι οδηγοί θα έχουν στην διάθεση τους 3 ώρες για να πετύχουν τους τρεις καλυτέρους γύρους οι όποιοι θα τους κατατάξουν σε 30 τελικούς. Ο μικρότερος σε ηλικία οδηγός θα είναι 11 χρονών και ο μεγαλύτερος …πιο μικρός…J…

Μια καινούργια πνοή στην πόλη του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, με θέαμα και προπαντός με ασφάλεια.

 Νικος Κεμάλης, Δημοσιογράφος

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "