ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

iskra.gr για Τσίπρα: Χωρίς ντροπή μετανιώνει για δημοψήφισμα, υμνεί Μέρκελ και δηλώνει πρωταθλητής στα μνημόνια και την λιτότητα

" Είναι προφανές, ότι ο Αλ.Τσίπρας θέλει να εμφανιστεί με εντελώς καινούργιο ρόλο, εκείνον του αδιαφιλονίκητου πρωταθλητή του συστήματος καταλήστευσης και υποτέλειας της χώρας, πράγμα, άλλωστε, που φανερώνει αδιαμφισβήτητα και η ΝΑΤΟϊκή συμφωνία που συνομολόγησε με τον Ζάεφ για το σκοπιανό, ξεπουλώντας την Μακεδονία. "

Ιουν
19
Περισσότερα »
Περικλής Κοροβέσης, εκ βαθέων: «Η Αριστερά στη χώρα μας κουβαλά, μια βαριά σταλινική κουλτούρα»

" Τα αριστερά αφεντικά είναι, κατά κανόνα, τα χειρότερα. Οι δεξιοί εργοδότες συνήθως είχαν έναν κάποιο κώδικα τιμής, δεν σε εκμεταλλεύονται τόσο χύμα. Οι αριστεροί εργοδότες, αντίθετα, έχουν την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι αφεντικά αλλά πολιτικοί καθοδηγητές. Ότι οι εργαζόμενοι κανονικά θα έπρεπε να δουλεύουν εθελοντικά για την επιχείρηση-κόμμα, ότι θα όφειλαν να νιώθουν κιόλας προνομιούχοι για την τιμή. "

Μαϊ
02
Περισσότερα »
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να μετεξελιχθεί σε κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που είναι σήμερα

" Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλ. Τσίπρας δεν θα επιχειρήσουν, ούτε και μπορούν να αλώσουν το χώρο της Κεντροαριστεράς. «Πολύ απλά δεν έχουν το περιθώριο, κάποιοι, ούτε και τη βούληση, να μετεξελιχθούν σε κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που είναι σήμερα. Οι Σοδιαλδημοκράτες σέβονται τις ευρωπαϊκές δημοκρατικές αξίες, και ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει καθημερινά ότι δεν μπορεί να σεβαστεί ούτε αυτές τις αξίες, ούτε εκείνες της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας» "

Αυγ
15
Περισσότερα »
Είμαι ενεργός πολίτης, όχι πρόβατο! Η Σώτη Τριανταφύλλου, μιλά για τις θέσεις της και δεν απολογείται

" Η Σώτη Τριανταφύλλου μίλησε σε γνωστή ιστοσελίδα, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο διαχειριστής του blog «Παρατηρητήριο Ρατσιστικών Εγκλημάτων» Παναγιώτης Δημητράς. Δηλώνει θύμα δίωξης εξαιτίας εμμονικών αντιλήψεων και στηλιτεύει τη χρήση του αντιρατσιστικού νόμου που αποδεικνύεται αναποτελεσματικός. "

Μαϊ
13
Περισσότερα »
The Walking Dead… Ο Σημίτης, ο ΓΑΠ, τα «ορφανά» του και οι σκελετοί της ντουλάπας…του

" Ο Κώστας Σημίτης, είπε πολλά και ενδιαφέροντα. Όπως συνηθίζεται, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της συνέντευξης, τα γνωστά… “ορφανά”, δηλαδή όσοι ευεργετήθηκαν την περίοδο Σημίτη, αλλά και μέχρι και σήμερα, εξακολουθούν να κατέχουν καίρια πόστα, ειδικά εκεί όπου υπάρχει… ροή χρήματος, έσπευσαν να τον αποθεώσουν. "

Ιαν
30
Περισσότερα »
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Η κυβέρνηση έχει χάσει προ πολλού το ηθικό πλεονέκτημα»

" Το διακύβευμα είναι σαφές. Η Δικαιοσύνη είναι προϋπόθεση της Δημοκρατίας, είναι όρος για την ελευθερία και είναι συνεκτικό στοιχείο για την κοινωνία. Αν δεν λειτουργήσει η Δικαιοσύνη, αν καμφθεί, αν χειραγωγηθεί, αν συνεχίσει να υπονομεύεται και να εκβιάζεται, τίθενται οι προϋποθέσεις της πλήρους διάρρηξης της κοινωνικής συνοχής… "

Νοε
27
Περισσότερα »
Γιάννης Μηλιός: «Ηττηθήκαμε» δεν ήμασταν τόσο καλοί στην μηχανορραφία από την άλλη πλευρά (βίντεο)

" «Ηττηθήκαμε για πολλούς λόγους που τελικά είχαν ως αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει πολιτική ζωή. Αυτό που συνέβαινε ήταν μια πολιτική διαδικασία σε επίπεδο Κεντρική Επιτροπής κυρίως, η οποία είχε μια ηγεμονική κατεύθυνση, που λίγο ή πολύ προδίκαζε τις αποφάσεις. Και δεύτερον στην τακτική, στην μηχανορραφία δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο ήταν από την άλλη πλευρά». "

Νοε
03
Περισσότερα »
Στέλιος Ράμφος: Ο μύθος της Αριστεράς τελείωσε, από καιρό!

" Η Αριστερά ιστορικά έχει ξοφλήσει προ πολλού, αλλά για τη συνείδηση του κόσμου αποτελεί ακόμα ένα φαντασιακό παρηγορητικό μόρφωμα που θα ήθελε να του λύσει προβλήματα ως δια μαγείας. Η δύναμη της αριστερής ιδεολογίας είναι ότι συμπλέει με τις αδυναμίες του ανθρώπου και προσφέρει την παραμυθία της συμπόνιας κι αυτό αρέσει ως «αναλγητικό» σε πολλούς. "

Οκτ
15
Περισσότερα »
Ενρίκε Καπρίλες, αρχηγός της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα: Κανένας στην Ελλάδα και την Ισπανία δεν θέλει να συμβεί ό,τι σε εμάς

" Κανένας στην Ελλάδα και στην Ισπανία ΔΕΝ θέλει στη χώρα του να συμβεί αυτό που συμβαίνει στη Βενεζουέλα. Αν κάποιος θέλει στη χώρα του τον Μαδούρο και το μοντέλο του. Κανένας λογικός άνθρωπος δεν θέλει να έχει στη χώρα του τον υψηλότερο πληθωρισμό στον κόσμο, τη μεγάλη εγκληματικότητα που έχουμε, τις ελλείψεις που έχουμε, τις ουρές που σχηματίζει ο κόσμος για να βρει είδη πρώτης ανάγκης.  "

Ιουν
19
Περισσότερα »
«Μου ζητούσαν να “αφήσω τα παιδιά”...» - Ο Γιάννης Πανούσης αποκαλύπτει τις σχέσεις «μπαχαλάκιδων» - ΣΥΡΙΖΑ

" «Οταν γίνονταν συλλήψεις, δεχόμουν τηλεφωνήματα "να αφήσω τα παιδιά"»! Στην αποκάλυψη αυτή που αναδεικνύει την προβληματική ή και ενοχική σχέση της κυβέρνησης με τους «μπαχαλάκηδες» προβαίνει ο Γιάννης Πανούσης, δηλώνοντας «ιδιαίτερα ανήσυχος» για το διαφαινόμενο ενδεχόμενο οι διάδοχοί του να εφαρμόσουν το δόγμα του ΣΥΡΙΖΑ… "

Νοε
15
Περισσότερα »
Deutsche Welle Vs Τσίπρας: Η συμφωνία μοιάζει με εκείνη που απέρριψε ο λαός στο δημοψήφισμα – Αν έφευγα θα κατέρεε η ελλάδα

" Για να είμαι ειλικρινής και να μην εξωραϊζω καταστάσεις: η συμφωνία που ακολούθησε το δημοψήφισμα, όσον αφορά τουλάχιστον το πρώτο μέρος, μοιάζει με εκείνη που απέρριψε ο ελληνικός λαός. Από την άλλη πλευρά θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, γνώριζα ότι εάν σηκωνόμουν και έφευγα, θα έπρεπε να ξαναγυρίσω και τότε θα ερχόμουν αντιμέτωπος με ακόμη πιο δυσμενείς όρους. "

Αυγ
07
Περισσότερα »
Βασιλης Λεβεντης: Αυτό ήταν δημοψήφισμα - προϊόν πείνας υπό την συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ και φασιστών ΑΝΕΛ & ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

" Βασιλης Λεβεντης: "Το δημοψήφισμα αυτό ήταν προϊόν της πείνας και της δυστυχίας του ελληνικού λαού. Μία ηλιθιότητα και ένα φιάσκο και θα το δείτε το βράδυ της Δευτέρας το γιατί. Το δημοψήφισμα από μόνο του διχάζει. Κακώς έγινε. Το αποτέλεσμα της ιστορικής κάλπης, η ετερόκλητη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ - ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι "ηλίθιες λύσεις" και τα τελεσίγραφα της Γερμανίας. "

Ιουλ
07
Περισσότερα »
Η Αριστερά δεν θα «λερώσει» τα χέρια της στον αντιλαϊκό βούρκου – Η Κυβέρνηση δεν είναι αυτοσκοπός

" Του έχουν αποδώσει πολλούς χαρακτηρισμούς, με ποιο πρόσφατο το «Επαγγελματίας Ιντριγκαδόρος». Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικεφαλής της συνιστώσας «Αριστερή Πλατφόρμα» του ΣΥΡΙΖΑ, διατηρεί για τον εαυτό του το προνόμιο να διατυπώνει ευθαρσώς τις θέσεις του, που ενίοτε απέχουν παρασάγγας από τις επίσημες θέσεις τις Κυβέρνησης Τσίπρα. Διαβάστε δύο σημαντικές συνεντεύξεις του που έδωσε στις 3.5.2015 σε δύο προβεβλημένα έντυπα… "

Μαϊ
05
Περισσότερα »
Παναγιώτης Λαφαζάνης: Πλαστό το δίλημμα «ή συμφωνούμε με τους θεσμούς ή χανόμαστε» !!!

" Η Ελλάδα έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις, η Γερμανική ΕΕ καμία. Η Ελλάδα, δεν εκποιείται, δεν πωλείται ! Ο νέος αγωγός είναι ιστορικό εγχείρημα. «Το έργο αυτό ανταποκρίνεται πλήρως στα ελληνικά συμφέροντα. Καταλαβαίνω βέβαια τις αντιδράσεις των κυρίαρχων κύκλων της Δύσης, αλλά δεν κατανοώ την γκρίνια στην Ελλάδα» "

Απρ
19
Περισσότερα »
Κυβίστηση Πάνου Σκουρλέτη: «Ναι» υπό όρους σε νέα χρηματοδότηση (!!!)

" «Ναι» σε ένα νέο πακέτο χρηματοδότησης της Ελλάδας, με πρόγραμμα αντιυφεσιακό και αντιμνημονιακό και εντός της ευρύτερης διαπραγμάτευσης για το χρέος, λέει ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στην «Κ» και στη δημοσιογράφο Ρούλα Σαλούρου. Ευσεβείς πόθοι, «κωλοτούμπα» ή πραγματικότητα; Διαβάστε όλη τη συνέντευξη και κρίντε… "

Μαρ
01
Περισσότερα »
Παναγιώτης Λαφαζάνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ "Δεν Κάνει Ούτε Ένα Βήμα Πίσω"

" Το πρόγραμμα που εξήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) δεν έχει καμία απολύτως σχέση με <<παροχές>> και <<παροχολογία>> πολύ περισσότερο με πελατειακές σχέσεις και εξυπηρετήσεις (!!!). Τρεις συνεντεύξεις «φωτιά» του Παναγιώτη Λαφαζάνη, εξηγούν και επεξηγούν την εφαρμοστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ… Διαβάστε τες και… "

Ιαν
21
Περισσότερα »
Μήνυμα σε παιδόφιλους και δικαστές από ΕΛΑΣ με αφορμή τις τελευταίες αποκαλύψεις της στην παιδική πορνογραφία

" Mήνυμα στους δικαστικούς που άφησαν, προς γενική έκπληξη, ελεύθερο τον Βούλγαρο παιδίατρο των Ιωαννίνων Ζαχάριεφ έστειλε η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Κανένας παιδόφιλος δεν παραμένει στο απυρόβλητο. Η εγκληματική δράση τους αποκαλύπτεται και λογοδοτούν στη Δικαιοσύνη. "

Μαϊ
16
Περισσότερα »
Σταύρος Θεοδωράκης: Kάποιοι άνθρωποι στο ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να τ’ αλλάξουν όλα, χωρίς ν’ αλλάξει τίποτα...

" Τι σημαίνει η λέξη αριστερός, είναι λέξεις που έχουν αποκτήσει πολύ λάθος περιεχόμενο σε κάποιες περιπτώσεις γι” αυτό εμείς δεν θέλω να πούμε τέτοια κουβέντα, φεύγουμε λίγο πιο μπροστά. Ο κόσμος αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη να λύσει κάποια προβλήματα. Να λύσει Τα προβλήματα.  "

Απρ
11
Περισσότερα »
Κώστας Παπανικολάου: "Οι Έλληνες πάντα έβρισκαν τρόπο να τα καταφέρουν"

" Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε σε ισπανική εφημερίδα και στάθηκε στη ζωή του στην Ισπανία, τη μέχρι τώρα παρουσία του στην Μπαρτσελόνα αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Οι Έλληνες έχουν βιώσει και δυσκολότερες καταστάσεις και πάντα έβρισκαν τον τρόπο να τα καταφέρουν... "

Φεβ
27
Περισσότερα »
Γιάννης Μπέζος: «Αν δεν είσαι και λίγο Αριστερός στην Ελλάδα δεν έχει νόημα…»

" «Αν δεν είσαι και λίγο Αριστερός στην Ελλάδα δεν έχει νόημα…». Αγαπημένος ρολίστας των περισσοτέρων Ελλήνων, ο Γιάννης Μπέζος δεν εκφέρει απλώς γνώμη, αλλά εκτίθεται και στο πολιτικό «σανίδι», τοποθετώντας εαυτόν στο χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς. Μιλάει για τη ΔΗΜΑΡ και τις «ισορροπίες» σε αυτήν, μετά την ... "

Φεβ
27
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "