• Πάνος Καμμένος, ο Τουρκοφάγος – «Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι»…
  • Πολύ προχώ… Υψηλή τεχνολογία και επενδύσεις στην υδροπονική κάνναβη – Μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. ( φωτο & βίντεο)
  • Σκληρό κύκλωμα μαστροπών είχε φυλακισμένες και εξέδιδε νεαρές γυναίκες… συνεργασία και με γιατρό…
  • Η Ελλάδα που αντιστέκεται… Έφτιαξαν UAV στο ΑΠΘ χωρίς «μιζαδόρους»…
  • Δηλώνεις Έλληνας; Αν σου συμβαίνουν αυτά, σίγουρα είσαι, άλλως !!!
  • Ζήτω οι ψεύτες! «Να καεί, να καεί η πουτ@ν@ η Βουλή» - Η περίπτωση του «εθνοπατέρα» Φωκά
  • Φύγαμε απ’ εκεί γιατί ήρθαν ΜΑΤάδες. – «Η απρόσεκτη «μαφία» των Εξαρχείων»
  • Νέα ήθη στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Εξυγίανση με βόμβες, εμπρηστικούς μηχανισμούς και εγκληματικές οργανώσεις
  • ΠΟΕΔΗΝ εναντίον Π. Πολάκη: Το αφήγημα για την υποδιοικήτρια του Νοσοκομείου της Πάτρας και η αντίδραση…
  • Γιώργος Τουρσουνίδης: Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαβίδης θα χωρίσει την Ελλάδα στα δύο, σε Βόρεια και Νότια!!!

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ

Αλήθειες (Ε.Ε) & Ψέματα (ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ): «H ελληνική κυβέρνηση πρότεινε την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ»!!!

" Σύμφωνα με την Ευρωπαία Επίτροπος Ανταγωνισμού, Vestager, «Η ελληνική κυβέρνηση πρότεινε την εκποίηση ορισμένων υφιστάμενων λιγνιτικών μονάδων», «έχει επίσης συμπεριληφθεί στο συμπληρωματικό Μνημόνιο του Ιουνίου του 2016 η πώληση του 40% της λιγνιτικής ισχύος της ΔΕΗ». "

Μαρ
10
Περισσότερα »
Συνδικαλιστής δεν δούλευε για 8 χρόνια και «απαίτησε» και την άδεια καλοκαιριού – Ο Άρειος Πάγος τον έστειλε στο «πάγκο»…

" Το «μπάχαλο» του συνδικαλιστικού νόμου, τις αυθαιρεσίες και τις υπερβολικές και εν πολλοίς αυθαίρετες απαιτήσεις των Συνδικαλιστών έρχεται να ανατρέψει απόφαση του Αρείου Πάγου, με αφορμή την απαίτηση αρχισυνδικαλιστή που αν και δεν πάτησε για 8 ολόκληρα χρόνια στη δουλειά του, απαίτησε να πληρωθεί το επίδομα αδείας και μάλιστα προσαυξημένο κατά 100%... "

Σεπ
25
Περισσότερα »
ΙΠΑΡΧΟΣ: Όλοι στο δρόμο, Ξεσηκωμός στα μέτρα της Κυβέρνησης, κανένας Συμβιβασμός

" Τώρα είναι η ώρα να βάλουμε φρένο στο τσάκισμα των δικαιωμάτων μας, να διεκδικήσουμε την αναπλήρωση των απωλειών, να αγωνιστούμε για ζωή και δουλειά με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας. Καλούμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους μας της ΠΗΓΑΣΟΣ, του ΔΟΛ, του ΜΕΓΚΑ, να συμβάλλουν αποφασιστικά στην επιτυχία των αγωνιστικών κινητοποιήσεων συμμετέχοντας με τα δικά τους ιδιαίτερα αιτήματα, με τα δικά του πανώ και συνθήματα. "

Μαϊ
15
Περισσότερα »
Σικάγο, Μάιος του 1886: Όταν οι εργάτες έδειξαν τον δρόμο και έριξαν το σπόρο για τους αγώνες των εργαζόμενων

" Η Ιστορία, όμως, θα μπορούσε να είχε γραφτεί διαφορετικά εάν τις πρώτες ημέρες του Μαΐου του 1886 δεν είχαν βαφτεί στο αίμα οι εργατικές διαδηλώσεις στο Σικάγο. Ήταν στις 3 Μαΐου εκείνης της χρονιάς που οι απεργοί εργάτες συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του εργοστασίου κατασκευής των αγροτικών μηχανημάτων McCormick. Η διεύθυνση του εργοστασίου κάλεσε την αστυνομία, με τους αστυνομικούς να επιχειρούν να διαλύσουν το πλήθος με τη χρήση όπλων. "

Μαϊ
01
Περισσότερα »
Η παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών. 8 Μάρτη. Πιάνοντας το νήμα της Ιστορίας… (του Νίκου Ζούτσου)

" Το 1857 οι εργάτριες στα υφαντουργεία και τα ραφτάδικα της Νέας Υόρκης με αιτήματα για δεκάωρη εργασία, διασφάλιση συνθηκών υγιεινής σε φωτεινούς χώρους, μεροκάματα ίσα με εκείνα των ανδρών συναδέλφων τους απέδειξαν ότι μόνο με σκληρή πάλη και αυτοοργάνωση μπορούν να διεκδικήσουν την ισοτιμία και την χειραφέτηση τους, η οποία είναι πολιτικά και πολιτισμικά αναγκαία. "

Μαρ
11
Περισσότερα »
Αξιολόγηση δημοσίων υπαλλήλων: Είναι πλέον «εδώ» - Πώς θα αξιολογούνται οι υπάλληλοι & πώς οι προϊστάμενοι

" Για πρώτη φορά θα αξιολογηθούν με το νέο σύστημα οι δημόσιοι υπάλληλοι, με τη διαδικασία να είναι διαφορετική για το κατώτερο προσωπικό και διαφορετική για τους προϊσταμένους. Με Υπουργική Απόφαση ορίζονται οι προδιαγραφές των εντύπων, τα κριτήρια πάνω στα οποία γίνεται η αξιολόγηση, τα πεδία που συμπληρώνονται και κάθε άλλη συναφής λεπτομέρεια που είναι απαραίτητη για τη ρύθμιση των ζητημάτων της αξιολόγησης. "

Φεβ
06
Περισσότερα »
ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ, Εν. Κεντρώων και ΠΑΣΟΚ κατάργησαν απόφαση του Αρείου Πάγου για να προσλάβουν 220 δικούς τους στον (πρώην) ΟΣΚ!!!

" Με άσχετη τροπολογία που κατέθεσε το ΚΚΕ, –κατόπιν συνεννόησης με τον ΣΥΡΙΖΑ–, στον νόμο 4439/2016, επαναπροσλαμβάνονται ως μόνιμοι πλέον (!!!) στον πρώην ΟΣΚ 220 συμβασιούχοι, για τους οποίους οΆρειος Πάγος τον Δεκέμβριο του 2015 έκρινε τελεσίδικα ότι δεν πληρούσαν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και επομένως ορθώς απολύθηκαν όταν ολοκληρώθηκε το αντικείμενο για το οποίο είχαν προσληφθεί. "

Δεκ
06
Περισσότερα »
Σαπίλα του συνδικαλισμού: Με 50% συν 1 οι «θεσμοί» το καθαρίζουν…

" Παρόλο που οι δανειστές φαίνονται αποφασισμένοι, ακόμα είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως θα σπάσει ένα από τα σκληρότερα κατεστημένα της χώρας, από καταβολής ελληνικού κράτους. Αν όμως, συμβεί, θα είναι η αρχή του τέλους για την σαπίλα του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού. Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων…. "

Νοε
23
Περισσότερα »
Μαϊμού Προγράμματα Κατάρτισης στέλνουν συνδικαλιστικοπατέρες στο εδώλιο και το Εργατικό Κέντρο Λαμίας στο κλείσιμο!!!

" Πόρισμα του το ΣΔΟΕ από το 2013 περιγράφει ένα σκηνικό με ανύπαρκτα σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης να εξελίσσονται στην περιοχή, με εργαζόμενους να καταρτίζονται αλλά στη συνεχεία όταν κλήθηκαν από το ΣΔΟΕ δεν αναγνώριζαν τις υπογραφές τους στα παρουσιολόγια. Στον εδώλιο οι συνδικαλιστικοπατέρες που «έστησαν» τη «μηχανή»… "

Νοε
07
Περισσότερα »
Και τώρα τι θα γίνει με τους «Βαρβάρους»: Τέλος στα εξωπραγματικά προνόμια των συνδικαλιστών πριν την β’ αξιολόγηση του Σεπτεμβρίου

" Το «τέλος» του συνδικαλιστικού νόμου 1264/1982 ζητούν οι δανειστές από την κυβέρνηση ενόψει της διαπραγμάτευσης για τη δεύτερη αξιολόγηση το Σεπτέμβριο. Οι θεσμοί ζητούν άμεσες παρεμβάσεις στον τρόπο λήψης των αποφάσεων για απεργιακές κινητοποιήσεις, αλλά και σε μια σειρά προνομίων που προβλέπονται για τα συνδικαλιστικά στελέχη. "

Αυγ
04
Περισσότερα »
«ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ» της Κυβέρνησης οι νέας κοπής «κυβερνητικοί» συνδικαλιστές

" Δεν θα ανακαλύψουμε την Αμερική, αν πούμε ότι πάντα οι κυβερνητικές δυνάμεις «μεριμνούν» προκειμένου να βρουν τους «πρόθυμους» συνδικαλιστές για να στήσουν τον δικό τους μηχανισμό χειραγώγησης του συνδικαλιστικού κινήματος και διάσπασης των εργαζομένων, για να μπορούν να εφαρμόζουν την πολιτική τους με τις λιγότερες ακόμα και μηδαμινές -αν γίνεται- αντιδράσεις και αντιστάσεις. "

Ιουλ
20
Περισσότερα »
Το σάπιο κουφάρι του συνδικαλισμού και η «περιφορά» του

" Ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα πέθανε. Το μόνο που κάνει, ειδικά σε καιρούς «αριστερού Μνημονίου», είναι να περιφέρει το κουφάρι του, ικανοποιώντας μόνο την «ανώτερη τάξη» των συνδικαλιστών. Ο κόσμος άλλαξε κι εμείς βλέπουμε ακόμα το ίδιο θλιβερό μοτίβο με απίστευτους τύπους να διεκδικούν ένα «σοβιετικό» κράτος, με τους ίδους να διεκδικούν τον ρόλο του κρυφού καπιταλιστή! "

Απρ
10
Περισσότερα »
Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.: Κοινωνική Ασφάλιση. Ο Αγώνας αρχίζει !

" Η Κυβέρνηση έχει ετοιμάσει την πρόταση. Το ακριβές περιεχόμενο δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα. Δηλώσεις και πληροφόρηση μέσω συνεντεύξεων των πολιτικών – εκπροσώπων της από τα ΜΜΕ. Η συζήτηση βρίσκεται στο στάδιο λήψης έγκρισης από το κουαρτέτο. Τα πράγματα δείχνουν να γίνονται ακόμη χειρότερα. Απαιτείται σκληρότερο ασφαλιστικό. Τα μέτρα αναμένονται ιδιαίτερα βάρβαρα. Η Κοινωνική Ασφάλιση διαλύεται ! "

Ιαν
17
Περισσότερα »
Δρυός πεσούσης.... Αποκάλυψη σοκ! Νέα υπόθεση φοροδιαφυγής του Αλέξη Μητρόπουλου “καταγγέλλουν” αστυνομικοί

" Πρόσθετο σοκ στις μέχρι τώρα αποκαλύψεις προκαλεί η διαπίστωση ότι σε έρευνα που διεξάγουν οι αδιάφθοροι της Αστυνομίας για τα οικονομικά της ΠΟΑΣΥ και το ενδεχόμενο κακοδιαχείρισης, ατασθαλιών ακόμα και υπεξαίρεσης, υπάρχει μια πτυχή που αγγίζει εμμέσως πλην σαφώς αλλά αμελλητί πάντως, τον αντιπροέδρο της Βουλής κ. Αλέξη Μητρόπουλο και αφορά φυσικά στηνμακρά περίοδο της συνεργασίας του με την Ομοσπονδία. "

Σεπ
01
Περισσότερα »
Το πάρτι… στο Δημόσιο συνεχίζεται! Οι «ξύπνιοι» βασιλεύουν με την κάλυψη των «αρμοδίων»…

" Τίποτα δεν έγινε το 2014 ώστε να αντιμετωπιστεί η κακοδιαχείριση και η διαφθορά, διαπιστώνει ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσια Διοίκησης. Χαρακτηριστικά παραδείγματα υπαλλήλων που υπέπεσαν με βαριά παραπτώματα αλλά αντιμετώπισαν ποινές… χάδι, παρά την αυστηριοποίηση του Πειθαρχικού Δικαίου και την αλλαγή των πειθαρχικών οργάνων… "

Ιουλ
24
Περισσότερα »
ΓΕΝΟΠ TOURS και ΣΙΑ: Στο εδώλιο (για κακουργήματα) η παρέα της και όχι μόνο

" 59 συνολικά πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται στο σκάνδαλο της… «ΓΕΝΟΠ TOURS» της ΔΕΗ, παραπέμπονται στο κακουργιοδικείο με βαρύτατες κατηγορίες. Παρά την πρόταση του Εισαγγελέα για απαλλαγή του συνόλου σχεδόν των κατηγορουμένων, το Συμβούλιο Δικαστών αποφάσισε την παραπομπή όλων των εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο… "

Ιουλ
24
Περισσότερα »
Κατακαημένο Ελληνικό Κράτος: Δημόσιοι υπάλληλοι με ετήσια (νόμιμη παρακαλώ) άδεια 126 εργάσιμες μέρες!

" Υπάλληλος με τριπλή ιδιότητα δικαιούται 60 ημέρες άδεια ετησίως ως αιρετή Περιφερειακή  σύμβουλος, 36 ημέρες συνδικαλιστική άδεια ως μέλος της Πανελλήνιας Ενωσης Φυσικοθεραπευτών, 25 ημέρες  κανονική άδεια ως υπάλληλος του Νοσοκομείου και 5 ημέρες για παρακολούθηση σχολικής επίδοσης τέκνου.. Ισον 126 εργάσιμες ημέρες αδεια το χρόνο.. "

Μαϊ
18
Περισσότερα »
Ανακριτής καλεί Φωτόπουλο: «Ξύδι» στον Φωτόπουλο από τον ανακριτή για τα κακουργήματα που βρήκε ο Ρακιντζής στη ΔΕΗ

" Ο κύριος Φωτόπουλος δρα και υπάρχει ακόμη ως αθώα περιστερά, ενώ ο κύριος Αρθούρος Ζερβός παραιτήθηκε την Πέμπτη. Στις 3 Απριλίου καλείται από τον ειδικό ανακριτή Χρήστο Παπακώστα, ενώ μια μέρα αργότερα στις 4 Απριλίου το κατώφλι του θα περάσουν ο τέως πρόεδρος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός, αλλά και ο προκάτοχός του Τάκης Αθανασόπουλος. "

Μαρ
09
Περισσότερα »
«Το Σεξ και η Απεργία Θέλουν Διάρκεια»

" Απόφοιτος της Καλών Τεχνών, καθηγητής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, graffiti artist, καθηγητής εικαστικών είναι ότι πιο cool μπορεί να σου τύχει. Φιλικά προσκείμενος στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ανήκει στη γενιά που έχει φάει αρκετό ξύλο και δακρυγόνα στις μεγάλες απεργίες και διαδηλώσεις της Αθήνας. Εκεί ήταν που εμπνεύστηκε και τα συνθήματά του και τα έγραψε στον τοίχο για πρώτη φορά. "

Μαρ
09
Περισσότερα »
Αποκάλυψη: Πως οι αυξήσεις στους εργαζόμενους της ΔΕΗ σώζουν Φωτόπουλο και ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ από τις διώξεις για «διασπάθιση» και κατάχρηση δημοσίου χρήματος

" Ποια είναι η σχέση «τροφείων εργαζόμενων» στην ΔΕΗ με τα «ταμεία» της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ και τα ελλείμματα σ’ αυτά για τα οποία έχουν ασκηθεί στους συνδικαλιστές της κακουργηματική δίωξη; Γιατί το τηλεφώνημα του κ. Π. Λαφαζάνη που οδήγησε σε παραίτηση τον Διοικητή της ΔΕΗ, έγινε την πλέον κατάλληλη ώρα; Διαβάστε και θα δείτε ότι όλα τα πληρώνει το «κοροΐδο» ο λαός, έστω και εθνικά υπερήφανος… "

Μαρ
06
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "