ΣΥΛΛΟΓΟΙ & ΕΝΩΣΕΙΣ

ΔΑΣ Περιστερίου: Καταγγέλλουμε τη Διοίκηση του Δήμου για φίμωση της απεργίας

" Η ΔΑΣ Περιστερίου καταγγέλλει την διοίκηση του δήμου Περιστερίου που προσπαθεί να φιμώσει την οργάνωση της απεργίας στις 14/12/2017 κατεβάζοντας τα πανό από χώρους δουλειάς (πόρτα αμαξοστασίου) που καλούν τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην απεργία, απέναντι στα νέα αντιλαϊκά αντεργατικά μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ για να κλείσει την τρίτη αξιολόγηση που μαζί με τα μέτρα των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τσακίζουν ακόμα περισσότερο τους εργαζόμενους.  "

Δεκ
13
Περισσότερα »
ΔΑΣ Περιστερίου: Αγώνας για προστασία από τα εργατικά ατυχήματα

" Συνάδελφε-σσα τα τρία τραγικά εργατικά ατυχήματα (εγκλήματα) εκ των οποίων το ένα ήταν θανατηφόρο που συνέβησαν σε μια μόνο ήμερα την προηγούμενη εβδομάδα στον κλάδο, αποδεικνύουν ότι δεν είναι σύμπτωση η κάκια ώρα, η ντε και σώνει ανθρώπινο σφάλμα. Ειδικότερα στο δήμο μας, με την απαρέγκλιτη στάση της δημοτικής αρχής υπηρετώντας τη κυβερνητική πολιτική με: Την απαξίωση δομών και υπηρεσιών προσφέροντας τες σε ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα, όπως την καθαριότητα εσωτερικών χώρων των δημοτικών κτηρίων, μεγάλο ποσοστό του πρασίνου, την συντήρηση και επισκευή μηχανημάτων και οχημάτων κ.α. "

Νοε
13
Περισσότερα »
Σωματειακή Επιτροπή Περιστερίου: Κάλεσμα σε συγκέντρωση στις 31.10.2017

" Η Σωματειακή Επιτροπή των Εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου πραγματοποιεί πλατιά σύσκεψη την Τρίτη 31/10/2017 με θέμα την οργάνωση των εκλογών του Κλαδικού Συνδικάτου ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και παράλληλα εκλογή Δ.Σ της Σωματειακής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθούν στον αμαξοστάσιο του Δήμου μας "

Οκτ
27
Περισσότερα »
ΔΑΣ Περιστερίου: “Αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι Κότες“

" Η ¨συνδικαλιστική ανατροπή¨ ως πλειοψηφία του Συλλόγου με κραυγές του στιλ «ζήτω και υποχώρηση» είναι αποφασισμένη για άλλη μια φορά, υπονομεύοντας την συλλογική αντίδραση και ουσιαστικά βάζοντας πλάτη να περάσει η αξιολόγηση. απέρριψαν οποιαδήποτε μορφή δράσης κατάληψης μην και τυχόν ανησυχήσουν τη Δημοτική Αρχή. Με λίγα λόγια όλα στην τύχη τους και μια ψυχή που είναι να βγει άστη να βγει. "

Οκτ
08
Περισσότερα »
ΑΟ Περιστερίου: Η σημαία στον Ιστό της – Συνεχίζει ο Χρήστος Πλέστης

" Μετά τον Σταμάτη Χέλμη που ανανέωσε και είναι μια σημαντική μονάδα για την ομάδα, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που ήθελε ο Γιάννης Τάμπρατζης παρέμειναν στον σύλλογο: ΚΡΕΜΥΔΑΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΛΕΙΒΑΔΑΣ – ΑΝΥΤΣΑΚΗΣ – ΜΠΟΥΖΑΣ με προεξάρχοντα την σημαία της ομάδας Χρήστο Πλέστη ο οποίος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για ακόμη μια χρονιά στον Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. "

Αυγ
01
Περισσότερα »
Α.Ο. Περιστερίου: Ο Γιάννης Τάμπρατζης επέστρεψε στην θέση του προπονητή

" Οριστικοποιήθηκε η συνεργασία του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με τον Γιάννη Τάμπρατζη ο οποίος αναλαμβάνει την ομάδα του Ομίλου την οποία είχε οδηγήσει σε ανεπανάληπτες επιτυχίες στην προηγούμενη του θητεία και που διήρκεσε πέντε χρόνια. Το προπονητικό τιμ θα στελεχωθεί πλήρως με βοηθό, γυμναστή, προπονητή τερματοφυλάκων, μασερ, γιατρό. "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
Ένωση Γονέων Περιστερίου: Δε θα δεχτούμε καμιά απόλυση συμβασιούχου ΟΤΑ

" Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωρά σε χιλιάδες απολύσεις συμβασιούχων στους ΟΤΑ, επικαλούμενη την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Κοροϊδεύει τους εργαζόμενους, παρουσιάζοντας ως λύση στη σφαγή τις "δίμηνες" συμβάσεις για να καλυφθούν οι ανάγκες στους Δήμους. Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Περιστερίου στηρίζει τον αγώνα των συμβασιούχων στους ΟΤΑ. Αγώνα για μόνιμη και σταθερή δουλειά, χωρίς καμία απόλυση. "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
ΑΟ Περιστερίου: Νέος Πρόεδρος ο Βασίλης Μπαρμπαρούσης – Όλο το Διοικητικό Συμβούλιο

" Ήταν αναμενόμενο ότι κάτι καλό θα πρόεκυπτε στο χθεσινό συμβούλιο του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. Αφού παρευρέθηκαν όλοι για να στηρίξουν την προσπάθεια. Νέος Πρόεδρος ο Βασίλης Μπαρμπαρούσης, ενώ εκτός από το 11μελές συμβούλιο τη νέα προσπάθεια θα στηρίξουν άλλα 12 επώνυμα μέλη του συλλόγου… "

Ιουν
23
Περισσότερα »
Συμβασιούχοι Δήμου Περιστερίου & Σωματειακή Επιτροπή: Θέλει η παστρικιά να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει ….

" Καταγγέλλουμε την υποκριτική στάση, πρώτα και κύρια της Διοίκησης του Δ. Περιστερίου που πριν στέγνωσε το μελάνι στο ψήφισμα για την μετατροπή των συμβάσεων μας σε αόριστου χρόνου, με το που ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις μας προσπάθησε να υπομονεύσει των αγώνα μας με κάθε τρόπο, βγάζοντας τα απορριμματοφόρα αχάραγα από το αμαξοστάσιο, να στρέψει τους μόνιμους ενάντια μας, βγάζοντας εργαλεία από τις μάντρες και πιέζοντας τους εργαζόμενους να βγουν και να τα δουλέψουν "

Ιουν
23
Περισσότερα »
ΕΕΒΕ Δήμου Περιστερίου: Συμπαράσταση στο δικαίωμα εργασίας των συμβασιούχων ΟΤΑ

" Το πινγκ πονγκ συνεχίζεται, οι κυβερνήσεις νομοθετούν και τα δικαστήρια αποφασίζουν με βάση τα νομοθετημένα. Έτσι και τώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με βάση την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου, θέλει να πετάξει στο δρόμο χιλιάδες συμβασιούχους, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της ΕΕ στα εργασιακά και στην παραχώρηση τομέων λειτουργίας των Δήμων σε ιδιωτικά συμφέροντα με πρόφαση την έλλειψη προσωπικού. "

Ιουν
23
Περισσότερα »
Εργατική Λέσχη Περιστερίου: Εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης την Παρασκευή 23/06

" Η Εργατική Λέσχη Περιστερίου διοργανώνει εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης και καλεί τους Περιστεριώτες στο πάρτι οικονομικής ενίσχυσης την Παρασκευή 23/06 9μμ στην ταράτσα της Λέσχης. "

Ιουν
23
Περισσότερα »
ΔΑΣ ΟΤΑ: «Ο κατήφορός του εργοδοτικού συνδικαλισμού δεν έχει τέρμα» στον Δήμο Περιστερίου

" Η πλειοψηφία του σωματείου του Δήμου Περιστερίου αρνήθηκε να στηρίξει τον αγώνα τον συναδέλφων που κινδυνεύουν να μπουν στη δεξαμενή της ανεργίας. Λέγοντας ότι μπορεί να πιάσαμε τη διοίκηση Παχατουριδη κότσο (κορόιδο) που ψήφησε στο Δημ. Συμβούλιο το ψήφισμα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση για τη μετατροπή των συμβάσεων τους σε αόριστου χρόνου αλλά αυτούς δεν μπορούμε να τους πιάσουμε κορόιδα για να στηρίξουν των αγώνα των συναδέλφων. "

Ιουν
15
Περισσότερα »
ΑΟ Περιστερίου: Εκλογή Διοικούσας Επιτροπής και νέα Πορεία…

" Στη διοικούσα επιτροπή συμμετέχουν οι Βασίλης Μπαρούσης, Νίκος Καβρίκας-Ιατρού, Κώστας Κουλουρίδης, Δημήτρης Τσιλεπής, Βασίλης Καταλιακός, Γιώργος Καραγιάννης. Αυτοί θα έχουν την ευθύνη να τρέξουν και να οργανώσουν την ομάδα, που όμως θα έχουν κι αυτό είναι σημαντικό, την αμέριστη συμπαράσταση και συμμετοχή των υπολοίπων… "

Ιουν
11
Περισσότερα »
Σωματειακή Επιτροπή Περιστερίου: να μαζικοποιηθεί η συσπείρωση γύρω από την Επιτροπή εργαζομένων στα κοινωφελή προγράμματα

" Καλούμε το επόμενο διάστημα να ενισχυθεί, να μαζικοποιηθεί ακόμα περισσότερο η συσπείρωση γύρω από την Επιτροπή εργαζομένων στα κοινωφελή προγράμματα έτσι ώστε να ενταθεί η προσπάθεια διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων μας με βάση όχι τα ψίχουλα που <<απλόχερα μας δίνουν >> αλλά με βάση τις σύγχρονες ανάγκες εμάς και των παιδιών μας. "

Ιουν
11
Περισσότερα »
ΑΟ Περιστερίου: Επαναληπτική «οριστική» Γενική Συνέλευση

" Δυστυχώς δεν υπήρξε απαρτία μελών στην Γεν. Συνέλευση το Α.Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ,λίγα μόνο μέλη προσήλθαν στα γραφεία του Συλλόγου, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η Γεν. Συνέλευση για την Πέμπτη 07/06 και ώρα 19:00. Ο Σύλλογος χρειάζεται την παρουσία όλων των μελών και των φίλων της ομάδος έτσι ώστε να εκλεγεί το Δ.Σ που θα αναλάβει να τρέξει τον Σύλλογο. "

Ιουν
08
Περισσότερα »
Α.Ο, Περιστερίου: Γενική Συνέλευση και κάλεσμα σε δοκιμαστικά υποψηφίων ποδοσφαιριστών

" Το Δ.Σ του Α.Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ σε καλεί στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα γίνει την Τρίτη 6 Ιουνίου και ώρα 19:30,στα γραφεία της ομάδος Κρέσνας 90. Ανακοίνωσε επίσης την έναρξη δοκιμαστικών για τη στελέχωση της ομάδος του Ανδρικού τμήματος, οι οποίες θα γίνονται κάθε Δευτέρα & Τετάρτη, ώρα 16:15, στο προπονητήριο της ομάδος στην Τσαλαβούτα "

Ιουν
02
Περισσότερα »
Α.Ο. Περιστερίου: Παραμονή χωρίς πανηγυρισμούς

" Ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ μετά από δύο συνεχόμενα μπαράζ με το ΚΑΜΑΤΕΡΟ και τη ΔΑΦΝΗ Παλαιού Φαλήρου πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες κατάφερε και παρέμεινε στην Α’ κατηγορία της Αθήνας.Μετά από μια δύσκολη χρονιά για τον σύλλογο καταφέραμε τουλάχιστον να παραμείνουμε στην κατηγορία έστω και την τελευταία στιγμή. Αυτό δεν είναι επιτυχία ούτε ήταν στόχος η παραμονή εξ’ αρχής για εμάς, γι’ αυτό δεν πρέπει να υπάρχει πανηγυρισμός. "

Μαϊ
23
Περισσότερα »
Η Εργατική Λέσχη Περιστερίου γιορτάζει 4 χρόνια λειτουργίας της και διασκεδάζει παρεϊστικα

" Η Εργατική Λέσχη Περιστερίου γιορτάζει 4 χρόνια λειτουργίας της το Σάββατο 1 Απρίλη 8 μμ  με ένα μεγάλο πάρτι οικονομικής ενίσχυσης!  Επίσης θα συνεχιστεί ο 2ος κύκλος σεμιναρίου παρασκευής μπύρας που περιλαμβάνει την εμφιάλωση… Να είστε εκεί και δεν θα χάσετε… "

Απρ
01
Περισσότερα »
Πρωτοβουλία «Περιστέρι Ενάντια στους Πλειστηριασμούς»: Καλούμε όλους τους Περιστεριώτες στον αγώνα κατά των κατασχέσεων (βίντεο)

" Συνέντευξη έδωσε την Τετάρτη 1.3.2017 η «Πρωτοβουλία Περιστέρι Ενάντια στους Πλειστηριασμούς», κάνοντας απολογισμό των δράσεων της και απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους Περιστεριώτες, στον αγώνα που κάνει η συλλογικότητα ενάντια στις κατασχέσεις κατοικιών και περιουσιών που πραγματοποιούν Τράπεζες και Δήμος. "

Μαρ
05
Περισσότερα »
ΔΑΣ Περιστερίου: Τελειωμό δεν έχουν, νέα μετρά ετοιμάζει η κυβέρνηση, και άλλο χτύπημα στις συντάξεις

" Τελειωμό δεν έχουν, νέα μετρά ετοιμάζει η κυβέρνηση, και άλλο χτύπημα στις συντάξεις, παραπέρα συρρίκνωση του αφορολόγητου ορίου. Η περικοπή του 13ος και 14ος μισθός είναι ένα από τα πολλά αντεργατικά μετρά που έχουν πάρει όλες οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια της καπιταλιστικής τους κρίσης εξαθλιώνοντας το λαό, με την μείωση μισθών, τη φοροληστεία με τον απαράδεκτο νόμο λαιμητόμο του ασφαλιστικού. "

Φεβ
26
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "