• Πολιτιστικές δράσεις στο Κινηματοθέατρο
  • Έναρξη του Χειμερινού Εξαμήνου του Δημοτικού Πανεπιστημίου Περιστερίου
  • Αναμένοντας τα επίσημα…. και τον Ανδρέα Παχατουρίδη…
  • Ένωση Γονέων Περιστερίου: Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο - Οι ΚΤ.ΥΠ., η Δημοτική Αρχή και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας
  • Ένωση Γονέων Περιστερίου: Σχετικά με όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΚτΥΠ
  • Περιστέρι: Ημερίδα με θέμα «Εμβολιάζομαι. Ζω χωρίς το φόβο»
  • Ημερίδα με θέμα «Παιδί και Εργοθεραπεία» στο Περιστέρι
  • ΚτΥπ ΑΕ: Θα συμβάλει στην άμεση τακτοποίηση των εκρεμοτήτων στα σχολικά κτίρια του Δήμου Περιστερίου
  • Δανάη Δημητρίου: Από το 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Περιστερίου, πρώτη στο  Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ
  • Ενεργοί Πολίτες Περιστερίου: Ναι στην στήριξη του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου- Λυκείου Περιστερίου

ΣΥΛΛΟΓΟΙ & ΕΝΩΣΕΙΣ

ΔΑΣ Δήμου Περιστερίου: Όλοι στις εκλογές για την Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας (Ε.Υ.Α.) στις 2 Οκτώβρη

" Καλούμε κάθε συναδέλφισσα και κάθε συνάδελφο να πάρει μέρος στις εκλογές για την Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας (Ε.Υ.Α.) στις 2 Οκτώβρη στο αμαξοστάσιο του δήμου. Με την ψήφο του να συμβάλει στην αλλαγή συσχετισμού δυνάμεων στην Ε.Υ.Α. ώστε να διευκολυνθεί η δράση της, να σπάσουν οι εξαρτήσεις από την δημοτική αρχή και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, εξαρτήσεις που έχει μέχρι σήμερα η πλειοψηφία της απερχόμενης διοίκησης της Ε.Υ.Α., ώστε να γίνουν βήματα στην προστασία της υγιεινής και της ασφάλειας των εργαζομένων. "

Οκτ
01
Περισσότερα »
Σ.Ε.Ξ.Κ.Α.Π.: Όλοι στκινητοποιήσεις στις 30 του Μάη – Συγκέντρωση 10.30 το πρωί στην Ομόνοια

" Η ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΥΡΓΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ συμμετέχει στις κοινητοποιήσεις που οργανώνουν από κοινού σωματεία αυτοαπασχολούμενων και εργαζομένων την: 30 του Μάη στις 10.30 το πρωί στην Ομόνοια, ημέρα ¨πανεθνικής δράσης ενάντια στις ασκούμενες πολιτικές λιτότητας, ανεργίας, υπερφορολόγησης¨. "

Μαϊ
26
Περισσότερα »
Ένωση Γονέων Περιστερίου: Εθελοντική Αιμοδοσία – Σάββατο 31 Μαρτίου από 09:00 έως 13:30

" Η Ένωση Γονέων Περιστερίου διενεργεί «Εθελοντική Αιμοδοσία», το Σάββατο 31 Μαρτίου, από 09:00 έως 13:30 στον χώρο του 22ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου, Εθνικής Αντιστάσεως 101. Η αιμοδοσία θα γίνει με την συνδρομή του Τμήματος Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Αττικού Νοσοκομείου και οι «φιάλες» αίματος που θα συγκεντρωθούν θα ενισχύσουν τις Τράπεζες Αίματος της Ένωσης Γονέων του 22ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου και της Ένωσης Γονέων Περιστερίου. "

Μαρ
28
Περισσότερα »
Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»: Συνεργασία με τον Γ.Σ.Π. για την ψυχολογική ενίσχυση και ενδυνάμωση των μικρών αθλητών του…

" Σκοπός του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των προπονητών στην ενίσχυση του παιδαγωγικού τους ρόλου, η συμβουλευτική και υποστήριξη των γονέων και κηδεμόνων των αθλητών με σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας και της σχέσης με τα παιδιά τους, η δημιουργία ενός προστατευτικού περιβάλλοντος που ενισχύει και ενδυναμώνει τους μικρούς αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου. "

Μαρ
25
Περισσότερα »
Κίνημα Κατά των Πλειστηριασμών: Έρχεται Τσουνάμι κατασχέσεων με τους ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς – Ο δήμος να πάρει θέση… (Βίντεο)

" Σε συνέντευξη τύπου, στις 7 Φεβρουαρίου η συλλογικότητα «Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών» της Πόλης του Περιστερίου, προχώρησε σε αποκαλύψεις για το «Τσουνάμι» κατασχέσεων με τους ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς που η σημερινή Κυβέρνηση άκριτα και κάτω από τις εντολές των Θεσμών (Τρόικας) νομοθέτησε. "

Φεβ
22
Περισσότερα »
Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου: Κάλεσμα σε κοινό αγώνα ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς στις 21.2.2018

" Η ένωσή μας συνεχίζοντας με συνέπεια τον αγωνιστικό της προσανατολισμό σε καλεί να πάρεις μέρος στην κινητοποίηση ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς στις 21 Φλεβάρη στις 6:30 μμ στην Ομόνοια. Η πλειονότητα των ΕΒΕ στην πόλη μας έχουμε χρέη που διογκώνονται, πλέον του 30% των καταστημάτων είναι κλειστά, η ρύθμιση των 120 δόσεων αφήνει απέξω αυτούς που την έχουν περισσότερο ανάγκη.  "

Φεβ
18
Περισσότερα »
Άμιλλα Περιστερίου: Τίμησε τους αθλητές της κατά την κοπή πίτας του 2018 (video)

" Σε μία λιτή αλλά φορτισμένη συναισθηματικά τελετή, το ιστορικό αθλητικό σωματείο της Άμιλλας Περιστερίου, έκοψε την πίτα του και τίμησε τους αθλητές όλων των τμημάτων του. Στο κλειστό γυμναστήριο «Στεφανόπουλος», στις πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις πυγμαχίας στο μαζαράκη, παραβρέθηκε το σύνολο των αθλητών του σωματείου και μαζί με αυτούς οι γονείς μικρών και μεγάλων. "

Φεβ
12
Περισσότερα »
Δήμος Περιστερίου: Διευκολύνσεις στους εργαζόμενους για τις εκλογές αντιπροσώπων ΠΟΕ-ΟΤΑ

" Με έγγραφό της η Γ. Γ. του Δήμου κα Τσόγκα, ζητά από τους Διευθυντές των υπηρεσιών του, να παράσχουν κάθε διευκόλυνση στους εργαζόμενους τους, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους στις εκλογές για αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΠΟΕ – ΟΤΑ, που έχουν ορισθεί για τις 18.1.2018, γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε μερίδα εργαζόμενων… "

Ιαν
17
Περισσότερα »
ΔΑΣ Περιστερίου: Στις 18 Γενάρη οι εκλογές ανάδειξης αντιπροσώπων στο Συνέδριο της ΠΟΕ – ΟΤΑ

" Οι εργαζόμενοι που συγκροτούμε το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ – ΟΤΑ κάνουμε ότι μπορούμε για να παρεμποδίσουμε τα αντιλαϊκά μέτρα, να οργανωθεί η αντίσταση, οι αγώνες, η λαϊκή αντεπίθεση. Δίνουμε την μάχη για την ενότητα όλων των εργαζομένων, ανεξάρτητα από τη σχέση εργασίας, σε ταξική κατεύθυνση. Οι εκλογές πραγματοποιούνται σε μια περίοδο, όπου δυναμώνει η αντιλαϊκή επίθεση κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΕΕ και των κομμάτων της. Ψηφίζουμε στηρίζουμε τη ΔΑΣ-ΟΤΑ! "

Ιαν
12
Περισσότερα »
ΔΑΣ Περιστερίου: Όλοι στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση ΠΟΕ-ΟΤΑ στο θέατρο του Δημαρχείου, Τρίτη 9.1.2018 στις 11:00 π.μ.

" Καμία προσδοκία δεν μπορεί να υπάρχει στο κλάδο μας αλλά και γενικότερα στην εργατική τάξη για τη δήθεν «μεταμνημονιακή εποχή» Οι μνημονικοί νόμοι δεν πρόκειται να καταργηθούν. Η επιτροπεία της ΕΕ, που ενισχύεται ακόμη περισσότερο κι αφορά όλα τα κράτη της ευροζωνης, θα είναι διαρκής. Έχουν ήδη δεσμευτεί για αντιλαϊκά μέτρα μετά το 2018, για ματωμένα πλεονάσματα μέχρι το 2060.  "

Ιαν
08
Περισσότερα »
ΔΑΣ Περιστερίου: Καταγγέλλουμε τη Διοίκηση του Δήμου για φίμωση της απεργίας

" Η ΔΑΣ Περιστερίου καταγγέλλει την διοίκηση του δήμου Περιστερίου που προσπαθεί να φιμώσει την οργάνωση της απεργίας στις 14/12/2017 κατεβάζοντας τα πανό από χώρους δουλειάς (πόρτα αμαξοστασίου) που καλούν τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην απεργία, απέναντι στα νέα αντιλαϊκά αντεργατικά μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ για να κλείσει την τρίτη αξιολόγηση που μαζί με τα μέτρα των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τσακίζουν ακόμα περισσότερο τους εργαζόμενους.  "

Δεκ
13
Περισσότερα »
ΔΑΣ Περιστερίου: Αγώνας για προστασία από τα εργατικά ατυχήματα

" Συνάδελφε-σσα τα τρία τραγικά εργατικά ατυχήματα (εγκλήματα) εκ των οποίων το ένα ήταν θανατηφόρο που συνέβησαν σε μια μόνο ήμερα την προηγούμενη εβδομάδα στον κλάδο, αποδεικνύουν ότι δεν είναι σύμπτωση η κάκια ώρα, η ντε και σώνει ανθρώπινο σφάλμα. Ειδικότερα στο δήμο μας, με την απαρέγκλιτη στάση της δημοτικής αρχής υπηρετώντας τη κυβερνητική πολιτική με: Την απαξίωση δομών και υπηρεσιών προσφέροντας τες σε ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα, όπως την καθαριότητα εσωτερικών χώρων των δημοτικών κτηρίων, μεγάλο ποσοστό του πρασίνου, την συντήρηση και επισκευή μηχανημάτων και οχημάτων κ.α. "

Νοε
13
Περισσότερα »
Σωματειακή Επιτροπή Περιστερίου: Κάλεσμα σε συγκέντρωση στις 31.10.2017

" Η Σωματειακή Επιτροπή των Εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου πραγματοποιεί πλατιά σύσκεψη την Τρίτη 31/10/2017 με θέμα την οργάνωση των εκλογών του Κλαδικού Συνδικάτου ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και παράλληλα εκλογή Δ.Σ της Σωματειακής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθούν στον αμαξοστάσιο του Δήμου μας "

Οκτ
27
Περισσότερα »
ΔΑΣ Περιστερίου: “Αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι Κότες“

" Η ¨συνδικαλιστική ανατροπή¨ ως πλειοψηφία του Συλλόγου με κραυγές του στιλ «ζήτω και υποχώρηση» είναι αποφασισμένη για άλλη μια φορά, υπονομεύοντας την συλλογική αντίδραση και ουσιαστικά βάζοντας πλάτη να περάσει η αξιολόγηση. απέρριψαν οποιαδήποτε μορφή δράσης κατάληψης μην και τυχόν ανησυχήσουν τη Δημοτική Αρχή. Με λίγα λόγια όλα στην τύχη τους και μια ψυχή που είναι να βγει άστη να βγει. "

Οκτ
08
Περισσότερα »
ΑΟ Περιστερίου: Η σημαία στον Ιστό της – Συνεχίζει ο Χρήστος Πλέστης

" Μετά τον Σταμάτη Χέλμη που ανανέωσε και είναι μια σημαντική μονάδα για την ομάδα, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που ήθελε ο Γιάννης Τάμπρατζης παρέμειναν στον σύλλογο: ΚΡΕΜΥΔΑΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΛΕΙΒΑΔΑΣ – ΑΝΥΤΣΑΚΗΣ – ΜΠΟΥΖΑΣ με προεξάρχοντα την σημαία της ομάδας Χρήστο Πλέστη ο οποίος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για ακόμη μια χρονιά στον Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. "

Αυγ
01
Περισσότερα »
Α.Ο. Περιστερίου: Ο Γιάννης Τάμπρατζης επέστρεψε στην θέση του προπονητή

" Οριστικοποιήθηκε η συνεργασία του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με τον Γιάννη Τάμπρατζη ο οποίος αναλαμβάνει την ομάδα του Ομίλου την οποία είχε οδηγήσει σε ανεπανάληπτες επιτυχίες στην προηγούμενη του θητεία και που διήρκεσε πέντε χρόνια. Το προπονητικό τιμ θα στελεχωθεί πλήρως με βοηθό, γυμναστή, προπονητή τερματοφυλάκων, μασερ, γιατρό. "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
Ένωση Γονέων Περιστερίου: Δε θα δεχτούμε καμιά απόλυση συμβασιούχου ΟΤΑ

" Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωρά σε χιλιάδες απολύσεις συμβασιούχων στους ΟΤΑ, επικαλούμενη την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Κοροϊδεύει τους εργαζόμενους, παρουσιάζοντας ως λύση στη σφαγή τις "δίμηνες" συμβάσεις για να καλυφθούν οι ανάγκες στους Δήμους. Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Περιστερίου στηρίζει τον αγώνα των συμβασιούχων στους ΟΤΑ. Αγώνα για μόνιμη και σταθερή δουλειά, χωρίς καμία απόλυση. "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
ΑΟ Περιστερίου: Νέος Πρόεδρος ο Βασίλης Μπαρμπαρούσης – Όλο το Διοικητικό Συμβούλιο

" Ήταν αναμενόμενο ότι κάτι καλό θα πρόεκυπτε στο χθεσινό συμβούλιο του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. Αφού παρευρέθηκαν όλοι για να στηρίξουν την προσπάθεια. Νέος Πρόεδρος ο Βασίλης Μπαρμπαρούσης, ενώ εκτός από το 11μελές συμβούλιο τη νέα προσπάθεια θα στηρίξουν άλλα 12 επώνυμα μέλη του συλλόγου… "

Ιουν
23
Περισσότερα »
Συμβασιούχοι Δήμου Περιστερίου & Σωματειακή Επιτροπή: Θέλει η παστρικιά να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει ….

" Καταγγέλλουμε την υποκριτική στάση, πρώτα και κύρια της Διοίκησης του Δ. Περιστερίου που πριν στέγνωσε το μελάνι στο ψήφισμα για την μετατροπή των συμβάσεων μας σε αόριστου χρόνου, με το που ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις μας προσπάθησε να υπομονεύσει των αγώνα μας με κάθε τρόπο, βγάζοντας τα απορριμματοφόρα αχάραγα από το αμαξοστάσιο, να στρέψει τους μόνιμους ενάντια μας, βγάζοντας εργαλεία από τις μάντρες και πιέζοντας τους εργαζόμενους να βγουν και να τα δουλέψουν "

Ιουν
23
Περισσότερα »
ΕΕΒΕ Δήμου Περιστερίου: Συμπαράσταση στο δικαίωμα εργασίας των συμβασιούχων ΟΤΑ

" Το πινγκ πονγκ συνεχίζεται, οι κυβερνήσεις νομοθετούν και τα δικαστήρια αποφασίζουν με βάση τα νομοθετημένα. Έτσι και τώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με βάση την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου, θέλει να πετάξει στο δρόμο χιλιάδες συμβασιούχους, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της ΕΕ στα εργασιακά και στην παραχώρηση τομέων λειτουργίας των Δήμων σε ιδιωτικά συμφέροντα με πρόφαση την έλλειψη προσωπικού. "

Ιουν
23
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "