SEX

Έγινα Εργάτρια του Σεξ (πόρνη) για ένα ζευγάρι μπότες και μου αρέσει…

" Πελάτες και φίλοι ρωτούν αν έχει αλλάξει η στάση μου απέναντι στο σεξ. Η απάντηση είναι ναι. Κατανοώ περισσότερο την ανάγκη όλων για επαφή με νόημα. Μου αρέσει η δουλειά μου. Την απολαμβάνω περισσότερο, από τις δουλειές μου με βασικό μισθό στον ξενοδοχειακό χώρο και τον χώρο του λιανικού εμπορίου. Πληρώνομαι καλά, νιώθω πληρότητα, σεξουαλικά και πνευματικά και είμαι σε καλή σωματική κατάσταση. "

Φεβ
01
Περισσότερα »
Το Μπότοξ στην υπηρεσία του σεξ: Νέα θεραπεία για όσους έχουν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας;

" «Η ομαλή μυϊκή χαλάρωση και η αυξημένη ροή του αίματος στο ανδρικό μόριο, που προκαλείται από την ενέσιμη χορήγηση μπότοξ, μπορεί να βοηθήσει τους άνδρες να διατηρήσουν τη στύση τους. Μάλιστα, γνωρίζοντας ότι η δράση του μπότοξ κρατάει αρκετούς μήνες, οι άνδρες θα μπορούσαν να επωφεληθούν από αυτό και να έχουν καλά αποτελέσματα μέχρι και για χρονικό διάστημα έξι μηνών». "

Δεκ
21
Περισσότερα »
Ηπατίτιδα C και στοματικό σεξ; Πότε και πως μεταδίδεται ο ιός HCV…

" Το στοματικό σεξ δεν κατατάσσεται στους κλασικούς τρόπους μετάδοσης της ηπατίτιδας C. Ωστόσο, ο κίνδυνος μετάδοσης του HCV είναι αυξημένος κατά το στοματικό σεξ όταν διαπιστώνεται η παρουσία αίματος, για παράδειγμα σε περίπτωση αιμορραγίας των ούλων, λοίμωξης του λάρυγγα/φάρυγγα, ανοιχτών τραυμάτων στο δέρμα ή αιμορραγίας περιόδου. "

Δεκ
17
Περισσότερα »
Ποια σπάνια νόσος του πέους σχετίζεται με τον καρκίνο;

" Μελέτη βρήκε ανησυχητικές συσχετίσεις ανάμεσα στη νόσο Peyronie και στον καρκίνο του στομάχου, του δέρματος και των όρχεων. Η νόσος Peyronie είναι μία σχετικά σπάνια ασθένεια, η οποία προκαλεί παραμόρφωση - στροφή - του πέους, συνήθως κοιλιακά, συχνά τόσο μεγάλη, που να καθιστά αδύνατη την ερωτική επαφή. Ουσιαστικά πρόκειται για καταστροφή και αποτιτάνωση των σηραγγωδών σωμάτων, του βασικού, δηλαδή, τμήματος του στυτικού μηχανισμού. "

Νοε
27
Περισσότερα »
Θέλετε «μεγαλύτερο» peos; Τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε!

" Το τελευταίο διάστημα δεκαπλασιάστηκε το ποσοστό των ανδρών στη χώρα μας, που αναζητά λύση για την αύξηση του πέους του. Η ασφαλής λύση είναι η «.πρόσθεση». Πρόκειται για μία απόλυτα ασφαλή μέθοδο, με πολύ λίγες επιπλοκές, που στην πλειοψηφία τους είναι ασήμαντες. Ο άνδρας επανέρχεται στην ερωτική ζωή ένα μήνα μετά το χειρουργείο και μετά την πλήρη επούλωση της τομής, η οποία δεν αφήνει ορατά σημάδια που θα τον «προδώσουν». "

Νοε
19
Περισσότερα »
Μόνο για ενήλικους: Η εξομολόγη ση μίας 27χρονης - «Όταν ήρθαν οι μαύρ... υδραυλικοί…σπίτι μου…»

" Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη που είναι 45 χρονών και μου παρέχει μια άνετη από οικονομικής άποψης ζωή, μια και βρίσκεται καταξιωμένος επαγγελματικά, αλλά δεν μπορώ να πω ότι περνάω το ίδιο καλά και στην σeξουαλική μου ζωή μαζί του. Βέβαια δεν κάθομαι με σταυρωμένα χέρια και όταν μου δίνεται η ευκαιρία δεν την αφήνω να πάει χαμένη…. "

Οκτ
14
Περισσότερα »
Η αυτοϊκανοποίηση κάνει καλό στην υγεία !!!

" Παλαιότερα, υπήρχε ο μύθος ότι ο αυτοϊκανοποίηση μπορεί να προκαλέσει τύφλωση. Σήμερα επιστήμονες ισχυρίζονται ο αυνανισμός κάνει τους άνδρες πιο έξυπνους. Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι, η εκσπερμάτιση έχει πολλά οφέλη για τους άνδρες όπως για παράδειγμα, τους ανακουφίζει από το στρες και ενισχύει το ανοσοποιητικό. "

Οκτ
01
Περισσότερα »
Πορνό: Υπονομεύει τη σεξουαλική μας ζωή; Ναι αλλά πώς…;

" Δεν μιλάει κανείς γι΄αυτό, αλλά είναι κοινό μυστικό. Το πορνό μπορεί να τινάξει στον αέρα την αυτοπεποίθηση των ανδρών και να τους προκαλέσει τέτοιο άγχος, ώστε να μη μπορούν με τίποτα να λειτουργήσουν στο σεξ. Έτσι η απόλαυση που προκύπτει από την παρακολούθηση αισθησιακού υλικού γυρνάει μπούμερανγκ και επηρεάζει, όχι μόνο την εικόνα του σώματος, αλλά και την στυτική ικανότητα τελικά, λένε οι ερευνητές. "

Σεπ
16
Περισσότερα »
Προστατίτιδα: 9 πράγματα που πρέπει να ξέρουν όλοι (άνδρες & γυναίκες) γι’ αυτή την αντρική νόσο

" Η προστατίτιδα είναι μία από τις συχνότερες ουρογεννητικές παθήσεις των ανδρών, καθώς υπολογίζεται ότι ο ένας στους δύο άνδρες θα την εκδηλώσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του, συχνά πριν από τα 50 του χρόνια. Παρότι, όμως, είναι τόσο συχνή, οι περισσότεροι άνδρες δεν γνωρίζουν ούτε τα προειδοποιητικά συμπτώματά της, ούτε τις πιθανές επιπλοκές της, με συνέπεια να καθυστερούν να απευθυνθούν στον γιατρό. "

Σεπ
16
Περισσότερα »
Στυτική δυσλειτουργία: Πως η θεραπεία της Τριχόπτωσης την επηρεάζει δυσμενώς

" Εδώ και αρκετό καιρό επιστημονικές μελέτες επισημαίνουν ότι ευρέως χρησιμοποιούμενο φάρμακο για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης στους άνδρες «σκοτώνει» τη στυτική λειτουργία και κατ’ επέκταση τον ανδρισμό. Πρόκειται για τη φιναστερίδη, που, ακόμη και τέσσερα χρόνια μετά τη διακοπή της, εξακολουθεί να έχει σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, με συχνότερες τη στυτική δυσλειτουργία, τη μειωμένη ερωτική διάθεση και την πρόωρη εκσπερμάτιση. "

Σεπ
10
Περισσότερα »
Βίτσια Ελλήνων στο σεξ: πρώτο το «στοματικό» στη λίστα τους!

" Στοματικό σεξ, πορνό, «παραγωγή» ροζ σκηνών και αποστολή τους μέσω «έξυπνων» συσκευών, σεξ σε δημόσιο χώρο ή σε φτηνά ξενοδοχεία, με τρίτους να… κοιτάνε, αλλά και «αποκαθήλωση» του πρωκτικού σεξ μεταξύ των ομοφυλόφιλων… Η νέα έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου «ξεγυμνώνει» τους Έλληνες εραστές, αποκαλύπτοντας τα πιο συνηθισμένα βίτσια τους στο σεξ. "

Αυγ
15
Περισσότερα »
Οι 9 + 1 λόγοι που οι άνδρες θέλουν αυτό που νομίζουν ότι θέλουν οι γυναίκες!

" Ανέκαθεν το μέγεθος του πέους ήταν αντικείμενο αυτοπεποίθησης ή έλλειψής της και σχεδόν πάντα, για τους λιγότερο… προικισμένους ελλοχεύει ο φόβος της απόρριψης. Όμως γιατί οι άντρες θέλουν ότι νομίζουν ότι θέλουν οι γυναίκες; Οι τελευταίες μάλιστα δηλώνουν μεν ότι το μέγεθος δεν μετράει, από την άλλη όμως θεωρούν φυσιολογικό πέος το μεγαλύτερο του μέσου όρου! "

Ιουλ
08
Περισσότερα »
Το μπότοξ και πως «μπαίνει στο παιχνίδι» της σεξουαλικής δυσλειτουργίας

" Το γνωστό botox, είναι πολλά περισσότερα από ένα καλλυντικό, που λειαίνει τις ρυτίδες στο πρόσωπο. Όμως η αποτελεσματικότητά του φαίνεται πως δεν εξαντλείται σε αυτά. Μπορεί να αποτελέσει το νέο «θαυματουργό» φάρμακο για τους άνδρες που έχουν προβλήματα στύσης, σύμφωνα με διεθνή κλινική δοκιμή μεγάλης κλίμακας… "

Ιουν
23
Περισσότερα »
Οξυτενή κονδυλώματα: Βάλτε τώρα τέλος στην εξάπλωσή τους

" Η μεγάλη αύξηση των κονδυλωμάτων τα τελευταία χρόνια - ειδικά κάθε καλοκαίρι, οπότε πολλοί νέοι άνθρωποι επιδίδονται σε περισσότερες συνευρέσεις της μιας βραδιάς (one night stand) - καλεί σε επαγρύπνηση όλους όσοι είναι σεξουαλικά ενεργοί και «φλερτάρουν» με τον κίνδυνο, αλλάζοντας συνεχώς ερωτικούς συντρόφους ή κάνοντας σεξ χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις. "

Μαϊ
26
Περισσότερα »
Νέα γυναίκα περιγράφει την πρώτη της φορά σε σεξουαλικό όργιο!! (μόνο για ενήλικες)

" Φρεσκοχωρισμένη στην ηλικία των 30 και κάτι, έχοντας περάσει ένα μεγάλο διάστημα της ενήλικης ζωής της σε μακροχρόνιες σχέσεις, είχε φτάσει η ώρα να διευρύνει τις εμπειρίες και να εξερευνήσει κάτι νέο στην ερωτική της ζωή. Και αποφάσισε πως αυτό το κάτι νέο θα ήταν ένα… όργιο. Δείτε πως περιγράφει την εμπειρία της… "

Μαϊ
15
Περισσότερα »
Οι λεσβίες απολαμβάνουν το σεξ καλύτερα και ποιο πολύ, από τις ετερόφυλες γυναίκες

" Οι ετερόφυλες γυναίκες είναι οι αδικημένες του σεξ. Γιατί οι λεσβίες φτάνουν συχνότερα σε οργασμό. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η πιο αδικημένη κατηγορία στην σεξουαλική απόλαυση είναι οι ετερόφυλες γυναίκες, ενώ επιβεβαιώνεται το στερεότυπο ότι οι ομοφυλόφιλες γυναίκες χαίρονται περισσότερο τον έρωτα. "

Φεβ
26
Περισσότερα »
Το σεξ στην Αρχαιότητα: Στοματικό σεξ, κτηνοβασία, ερωτικά βοηθήματα και άλλα στην σεξουαλική καθημερινότητα των λαών της αρχαιότητας

" Ο άνθρωπος λάτρεψε τη σεξουαλική δραστηριότητα και την ανήγε σε μορφή προσωπικής έκφρασης, συνδέοντάς τη με πολιτισμικά έθιμα και κοινωνικές ζυμώσεις. Και το έκανε μάλιστα ήδη από τις πρώτες στιγμές του ανθρώπινου πολιτισμού, όπως αποδεικνύουν εξάλλου τα ερωτικά βοηθήματα που έχουν ανακαλυφθεί και μας έρχονται από τη Λίθινη Εποχή!  "

Φεβ
12
Περισσότερα »
Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα: Ποια είναι τα πιο επικίνδυνα και ποιά τα συμπτώματά τους που ΟΛΟΙ πρέπει να ξέρουν

" Τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ) ή αφροδίσια νοσήματα είναι ασθένειες ή μολύνσεις οι οποίες μεταδίδονται κυρίως με τη σεξουαλική επαφή. Οι παθογόνοι μικροοργανισμοί μπορούν να μεταδοθούν από άτομο σε άτομο με το αίμα, το σπέρμα, τα κολπικά ή άλλα σωματικά υγρά. Δείτε τα συμπτώματα και πως αντιμετωπίζονται… "

Ιαν
04
Περισσότερα »
Σεξ: Πηγή Ζωής, απόλαυση , ζωώδης συνήθεια ή … Τα Στοιχεία γι’ αυτό που πρέπει να γνωρίζετε

" Το σεξ δεν θα πάψει να απασχολεί τις ζωές μας, ας το πάρουμε λοιπόν απόφαση και ας στρωθούμε στη μελέτη (και την πρακτική εξάσκηση βεβαίως). Τι συμβαίνει αν ο άντρας βλέπει μπόλικο πορνό; - Ποια η απάντηση στο «όχι σήμερα, έχω πονοκέφαλο». Το σεξ δεν θα πάψει να απασχολεί τις ζωές μας… Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να ξέρουμε για το σεξ... "

Ιαν
01
Περισσότερα »
Αφροδίσια Νοσήματα:  Κατακόρυφη η αύξησή τους τα τελευταία χρόνια στην  Ελλάδα

" Κατακόρυφη αύξηση των αφροδίσιων νοσημάτων  έχουμε τα τελευταία χρόνια στην  Ελλάδα, με σοβαρές επιπτώσεις στην δημόσια υγεία. Η έλλειψη ενημέρωσης  των πολιτών, κυρίως στους νέους και τα μεγάλα μεταναστευτικά ρεύματα που περνούν από την Ελλάδα, αποτελούν- σύμφωνα με τους αφροδισιολόγους-δερματολόγους- το βασικό παράγοντα  της κατακόρυφης αύξησης. "

Νοε
23
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "