Ο «Πρώτος στη σειρά» και η «ευλάβεια» προς το «πλήρωμα» της Εκκλησίας

Κατηγορία: Πολιτισμός Θεολογικά

 

Πρώτος στη σειρά για αναβάθμιση στην επόμενη κενή Μητρόπολη της Αττικής που αναμένεται να προκύψει ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ στην Εκκλησία της Ελλάδος, προωθείται Ο αρχιγραμματέας προωθείται από τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο. Προωθείται για μεγάλη Μητρόπολη της Αττικής, αφού όσες του είχαν προταθεί στο παρελθόν (Σταγών κ.ά.) τις απέρριψε. Τον υποψήφιο στηρίζει και φιλόδοξος Μητροπολίτης, που «φτιάχνει» τα κουκιά για το μέλλον του.

--------------------------- 

Πληροφορούμαι ότι πρώτος στη σειρά για αναβάθμιση στην επόμενη κενή Μητρόπολη που θα προκύψει στην Εκκλησία της Ελλάδος -εκτός των Νέων Χωρών- έχει μπει ο αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Κλήμης Κοτσομύτης.

Ο αρχιγραμματέας προωθείται από τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, αφού έχουν διακονήσει στην ίδια μονή (Σαγματά) στη Βοιωτία. Προωθείται για μεγάλη Μητρόπολη της Αττικής, αφού όσες του είχαν προταθεί στο παρελθόν (Σταγών κ.ά.) τις απέρριψε. 
Τον υποψήφιο στηρίζει και φιλόδοξος Μητροπολίτης, που «φτιάχνει» τα κουκιά για το μέλλον του.

Ο ίδιος φιλόδοξος Μητροπολίτης στέλνει γραπτά μηνύματα σε δημοσιογράφους και κάνει τηλεφωνήματα, λέγοντας πως αποτελεί το καταλληλότερο πρόσωπο για να του κάνουν συνέντευξη. Εχει μεγάλη... κάψα για προβολή, καθώς πιστεύει πως θα την εξαργυρώσει στο μέλλον με την πολυπόθητη αναβάθμιση.

Με το «αζημίωτο»

Πολλοί ντόπιοι επιχειρηματίες, πολιτικοί και άλλα πρόσωπα που κρύβουν πολλούς σκελετούς στην ντουλάπα τους, με αμαρτωλό παρελθόν, έχουν έρθει κοντά σε Μητροπόλεις και ιερείς -ανάλογα με το βεληνεκές τους- και τους «πουλάνε» δήθεν ότι άλλαξαν, σοβαρεύτηκαν και αποφάσισαν να δείξουν το φιλανθρωπικό πρόσωπό τους, βοηθώντας την Εκκλησία και το έργο που κάνουν.

Το μόνο που λέω αυτή τη στιγμή είναι πως καλό θα ήταν να δείξουν οι συγκεκριμένοι Μητροπολίτες και κληρικοί τη δέουσα προσοχή. Γιατί τους «ξεπλένουν» διά της κολυμβήθρας της φιλανθρωπίας, αλλά στο τέλος, στο «διά ταύτα», όταν πρέπει να περάσουν από το ταμείο, την... κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.

Τα σέβη μου… Τα σέβη μου…. Μελχισεδέκ

Πηγή: dimokratianews.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
ΑνανέωσηΗ παράδοση στη μουσική μου

«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "