Big Brother στο κρεβάτι – σεξ και κριτική σεξουαλικών τεχνικών σε κοινή θέα

Κατηγορία: Πολιτισμός Πολιτισμοί


Τα ζευγάρια θα συναντιούνται στο στούντιο και μαζί με έναν ειδικό σεξολόγο θα παρακολουθούν και τα «ροζ» βίντεο.

Αντιδράσεις στη Βρετανία για το νέο reality «Sex tape» με ζευγάρια που θα καταγράφουν σε βίντεο τις καυτές περιπτύξεις τους

Δύο χρόνια μετά την εκπομπή στην οποία singles αναζητούσαν το ταίρι τους ολόγυμνοι, το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4 πηγαίνει την πρόκληση ένα βήμα πιο πέρα και ετοιμάζεται να φιλοξενήσει reality, στο οποίο τα ζευγάρια θα δημιουργούν τη δική τους «ροζ» ταινία. 

Οι παραγωγοί της εκπομπής «Sex tape» κάνουν λόγο για πρωτοποριακό σόου, πολλοί όμως στη Βρετανία διαμαρτύρονται θεωρώντας το πρόστυχο. 

Το reality, το οποίο το κανάλι παρουσιάζει ως «κοινωνικό πείραμα», θα αποτελείται από τέσσερα επεισόδια, σε καθένα από τα οποία θα συμμετέχουν τρία ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σεξουαλική ζωή τους. Στα σπίτια τους θα τοποθετούνται κάμερες και μικρόφωνα που θα καταγράφουν τόσο τα καβγαδάκια τους όσο και τις σεξουαλικές περιπτύξεις τους.

Το σεξ θα καταγράφεται σε ειδικό βίντεο, δημιουργώντας το sex tape του ζευγαριού. Στη συνέχεια τα τρία ζευγάρια θα συναντιούνται στο στούντιο και μαζί με έναν ειδικό σεξολόγο θα παρακολουθούν και τα τρία «ροζ» βίντεο. Στο πλαίσιο θεραπευτικής συνεδρίας, όλοι θα σχολιάζουν τα βίντεο με στόχο, όπως λέει το κανάλι, «να δουν τη σχέση τους από νέα οπτική γωνία».

Στο Channel 4

«Είναι πρωτοποριακό σόου που υπόσχεται να καταγράψει τα πάντα τη στιγμή που συμβαίνουν, συμπεριλαμβανομένων του καλού, του κακού και του... άσχημου» σχολίασε το διευθυντικό στέλεχος του Channel 4 Μπέκι Κάντμαν. «Θα αλλάξει τα δεδομένα της τηλεόρασης» σχολίασε ο υπεύθυνος παραγωγής Γκάρι Τσίπινγκτον, προσθέτοντας ότι το «Sex tape» «είναι ένα κοινωνικό πείραμα που θα προσφέρει συναρπαστικές γνώσεις για τις ερωτικές σχέσεις». 

Διαμετρικά αντίθετη γνώμη είχαν χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου, που κατέκλυσαν τους λογαριασμούς του καναλιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με δηκτικά σχόλια για την ποιότητα του reality.

Πηγή: espressonews.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
ΑνανέωσηΗ παράδοση στη μουσική μου

«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "