• Λευτέρης Πετρούνιας: Θριάμβευσε…Πρώτος με διαφορά στους κορυφαίους αθλητές
  • Νέα επίθεση Κωνσταντοπούλου στην κυβέρνηση για το Σκοπιανό: Θα παραχωρήσει ό,τι της ζητηθεί
  • Δοξιάδης: Δόλιο παιχνίδι παραπληροφόρησης με στόχο τη Δικαιοσύνη για τους Οκτώ
  • Αλέξης Τσίπρας: Ήταν όλα δίκαια και έγιναν πράξη (και θα γίνουν και άλλα)
  • 12μελές κύκλωμα δημοσίων υπαλλήλων και συμβολαιογράφων είχαν στήσει «Φάμπρικα» νομιμοποίησης αλλοδαπών με εικονικούς γάμους
  • «Αόρατος Τζιχαντιστής» Συνελήφθη στον Έβρο και Δεν Μάθαμε Ποτέ Γι' Αυτόν αγαπητέ κε Μουζάλα…
  • «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» - Ποιες διοικητικές πράξεις αναρτώνται και ποιες δεν επιτρέπεται…
  • Βόμβα Μαρινάκη: Ζούμε σε μία χούντα, αλλά θα τους τιμωρήσει ο κόσμος
  • Ανοιχτή επιστολή στην Καθηγήτρια (!!!) κα Μπαζιάνα
  • Δημοσίευση και Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων από το Δημόσιο - Τι ισχύει…

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Νέα επίθεση Κωνσταντοπούλου στην κυβέρνηση για το Σκοπιανό: Θα παραχωρήσει ό,τι της ζητηθεί

" Η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «πουλάει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το νερό, το αεροδρόμιο, πουλάει ολόκληρη τη χώρα. Φυσικά δεν μπορεί να προστατεύσει τη Μακεδονία και την Ελλάδα». "

Ιαν
17
Περισσότερα »
Αλέξης Τσίπρας: Ήταν όλα δίκαια και έγιναν πράξη (και θα γίνουν και άλλα)

" Μία ιδιαίτερη αντίληψη περί δικαιοσύνης διαθέτει και προσπαθεί να πραγματώσει ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του. Σε καθημερινή βάση διενεργούνται κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και ακινήτων σε βάρος εκατοντάδων χιλιάδων φορολογουμένων από τις αρχές του 2017 για οφειλές άνω των 500 ευρώ. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. "

Ιαν
12
Περισσότερα »
Βόμβα Μαρινάκη: Ζούμε σε μία χούντα, αλλά θα τους τιμωρήσει ο κόσμος

" Στην Ελλάδα που γεννήθηκε η Δημοκρατία δεν μπορεί να επικρατήσουν λογικές Μαδούρο. Ούτε νοίκιασα κρατικό ξενοδοχείο με χαμηλό τίμημα, ούτε μπήκα στο Λιμάνι και δεν έχω κανέναν Κυβερνητικό ανάγκη. Ζούμε σε μία χούντα, αλλά θα τους τιμωρήσει ο κόσμος. Όλο αυτό που ζούμε είναι ό,τι χειρότερο, απαίδευτο, πρόχειρο, και επιζήμιο έχει περάσει από τη χώρα.  "

Ιαν
09
Περισσότερα »
Ανοιχτή επιστολή στην Καθηγήτρια (!!!) κα Μπαζιάνα

" Σιχαίνομαι κάθε είδους bullying. Χρησιμοποιώ δεύτερο ενικό πρόσωπο και όχι πληθυντικό ευγενείας καθώς, όπως ως αριστερή γνωρίζεις, ο πληθυντικός ευγενείας είναι ταξικό δημιούργημα της μπουρζουαζίας της Ευρώπης και δεν ταιριάζει σε εμάς, προλετάριους ανθρώπους. Εν πρώτοις, είναι δικαίωμά σου να δώσεις συνέντευξη σε οποιαδήποτε εφημερίδα επιθυμείς. Δικαίωμά μου όμως κι εμένα να το κρίνω. "

Ιαν
09
Περισσότερα »
Στη φωλιά των τρολ που βγάζουν κυβερνήσεις –Έργο ΣΥΡΙΖΑ

" Η «Ελίζα, η Μαρία και η Εριέττα» υπήρξαν τρία από τα πιο διάσημα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ στα κοινωνικά δίκτυα. Τα τρία προφίλ έσβησαν τα διαδικτυακά τους ίχνη όταν ξεκαρφώθηκαν, αφού όμως είχαν κάνει τη δουλειά τους, συμβάλλοντας με υψηλούς τόνους και πολλές φορές με συκοφαντίες εναντίον των πολιτικών και συκοφαντημένων αντιπάλων.  "

Ιαν
09
Περισσότερα »
Η Μακεδονία έχει ήδη ξεπουληθεί από το 2008 δια χειρός ΣΥΡΙΖΑ!!!

" Η εφημερίδα «Αυγή» δημοσίευσε στις 13.3.2008 άρθρο-διακήρυξη με τίτλο «Όχι στον εθνικισμό και στις συναινέσεις που τον συντηρούν», την οποία υπέγραφαν γνωστά στελέχη του κόμματος. «Οι υπογράφοντες υπενθυμίζουμε τα αυτονόητα: δεν υπάρχει κανένα “εθνικό συμφέρον” που να διακυβεύεται αν δοθεί η δυνατότητα στη γειτονική χώρα να διατηρήσει τη συνταγματική της ονομασία» "

Ιαν
09
Περισσότερα »
Ερμηνεύοντας την καθηγήτρια Περιστέρα… και το πάρτυ στο Twitter για την «#Λαϊκή_αγωνίστρια» Περιστέρα

" Κούνια που τους κούναγε… δεν ήξεραν; Δεν ρώταγαν; Τι τους πείραξε; Το γεγονός ότι η εν λόγω «πρώτη κυρία» δεν είναι μια ακόμη Κατίνα, που περίμενε να μπει στο Μαξίμου για να εκφέρει άποψη; Εδώ μιλάμε για μια κοπέλα αυτόφωτη, που δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνει τσιτάτα του Κούντερα και του Γονίδη (π.χ. Μιμή), η οποία όχι μόνο είναι αγωνίστρια από τα μικράτα της, αλλά ανήκει και στην ελίτ της διανόησης, στον ανθό της επιστημοσύνης… "

Ιαν
09
Περισσότερα »
Η προσωπική της επαγγελματική εξέλιξη άλλα φανερώνει…

" Όσον αφορά την διαπίστωση της πως «ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση, αλλά όχι την εξουσία», θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτική. Η προσωπική της επαγγελματική εξέλιξη άλλα φανερώνει. αν επέλεξε να εμπλακεί στο πολιτικό παιχνίδι, τότε θα υποστεί τις συνέπειες που υφίστανται όλοι οι πολιτικοί. Επιθέσεις και φθορά. Πολιτική ασυλία δεν υπάρχει για κανέναν και για καμιά. "

Ιαν
05
Περισσότερα »
ΙΠΠΑΡΧΟΣ: Τρία ερωτήματα προς τους υποστηρικτές της άποψης περί¨καθαρής" εξόδου από τα Μνημόνια

" Αγαπητοί κύριοι βουλευτές και κυρίες βουλεύτριες: Όσοι  και όσες από εσάς  μας "βομβαρδίζετε" για την επερχόμενη λύτρωση  του  χειμαζόμενου Ελληνικού Λαού, λόγω  του τέλους των Μνημονίων τον Αύγουστο του 2018, παρακαλώ, μπείτε στον κόπο,  απαντήστε στα εξής τρία ερωτήματα: Αληθεύει  πως η Ελλάδα θα βρίσκεται σε καθεστώς εποπτείας; Ισχύει, ότι  εποπτεία, δεν είναι κάποια αόριστη έννοια; Τι το διαφορετικό, από τα παραπάνω, πρότεινε ο πρόεδρος της Τράπεζας; "

Ιαν
05
Περισσότερα »
Τα κάνει αυτά η Κυβέρνηση;…Τρεις σκοτεινές ιστορίες με άρωμα διαπλοκής!!!

" Την ώρα που η Βουλή ψήφιζε τον νιοστό εικονικό κρατικό προϋπολογισμό, που ως συνήθως δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα του επόμενου έτους, έρχονται στο φως τρεις σκοτεινές ιστορίες, που βεβαιώνουν ότι η νοοτροπία της διαπλοκής στη χώρα παραμένει κυρίαρχη στην πραγματικότητα μεταξύ και αυτής της κυβέρνησης και επιχειρήσεων. "

Δεκ
22
Περισσότερα »
Εξ πάλαι ποτέ συντρόφων τα βέλη και γιατί όχι οι «αλήθειες» - Το βίντεο που θέτει το δάκτυλο στις πληγές

" Ξεπέρασε ήδη το εκατομμύριο εμφανίσεις και συνεχίζει. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με απλά λόγια, σχεδόν μονολεκτικά αποδομεί τις «κολοτούμπες» του Τσίπρα, του θυμίζει όλες τις υποσχέσεις του που αποδείχθηκαν λόγια του αέρα, τον χαρακτηρίζει στην πράξη «πάτρωνα», αλλά και συνειδητό εμπνευστή όλων των μνημονιακών πρακτικών που εφαρμόζει η Κυβέρνησή του και καταλήγει με το «Έτσι θα μιλάμε από δω και πέρα». "

Δεκ
21
Περισσότερα »
Επικαιροποιημένο μνημόνιο ή 4ο; Τα 82 προαπαιτούμενα που συμφώνησε η Κυβέρνηση Τσίπρα για να βγει (υποτίθεται) η Ελλάδα από το πρόγραμμα

" Αποφασισμένοι να μην υπάρχει στη λήξη του προγράμματος καμία εκκρεμότητα σε οποιονδήποτε τομέα της κυβερνητικής πολιτικής είναι οι θεσμοί (τρόικα), όπως προκύπτει από το κείμενο του επικαιροποιημένου μνημονίου, που συμφωνήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου με τους θεσμούς και αποκάλυψε η «Καθημερινή της Κυριακής». "

Δεκ
13
Περισσότερα »
Αποκάλυψη: Η offshore ιδιοκτήτρια της εφημερίδας ΑΥΓΗ ανήκει στην Μαρέβα Μητσοτάκη

" αποκάλυψη-βόμβα: Πίσω από την offshore της εφημερίδας ΑΥΓΗ Καταπιστευματική βρίσκεται η Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Ο λόγος που της επιτίθεται ο Σύριζα είναι γιατί η γυναίκα κουράστηκε να πληρώνει για τη χασούρα της καλής εφημερίδας και αποφάσισε να πουλήσει τις μετοχές της στον Ευκλείδη Τσακαλώτο! "

Δεκ
13
Περισσότερα »
Τα 5+ νέα ψέματα του Αλέξη…!!!

" Αν δεν δείχνουν την εκλογική κατάρρευση της Κυβερνητικής συμμαχίας και του ΣΥΡΙΖΑ, οι νέες «εξαγγελίες» του Τσίπρα, αποτελούν την επιτομή της πολιτικής εξαπάτησης των ψηφοφόρων με FakeNews. Καθαρή έξοδος από τα μνημόνια, πλεόνασμα και μέρισμα, μείωση των φόρων, πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και άλλες ψευδείς ειδήσεις δια στόματος πρωθυπουργού… "

Δεκ
07
Περισσότερα »
Erdogan για Τσίπρα, Λωζάνη, casus belli, νησιά, Θράκη και... ελληνική Δικαιοσύνη

" Θέμα αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάνης έθεσε ο Tayyip Erdogan την παραμονή της επίσκεψης του στην Αθήνα (σε συνέντευξη στον Αλέξη Παπαχελά και στο Σκάι) επιμένοντας στο casus belli και στην συζήτηση για θέματα «νησιών», ενώ υπεραμύνθηκε των τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο και φυσικά στην ύπαρξη «τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη. "

Δεκ
07
Περισσότερα »
Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Τα πολύ υψηλά ποσοστά φτώχειας στην Ελλάδα είναι συνέπεια της εξαιρετικά σοβαρής και παρατεταμένης οικονομικής κρίσης

" Το 26,9 % των παιδιών αντιμετωπίζει κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού στην ΕΕ, ενώ στην Ελλάδα το αντίστοιχο ποσοστό είναι 37,8 %. Το ποσοστό του κινδύνου φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού για τον πληθυσμό σε ηλικία εργασίας είναι 24,7 % (ΕΕ) και 39,4 % (Ελλάδα). Τα πολύ υψηλά ποσοστά φτώχειας στην Ελλάδα είναι συνέπεια της εξαιρετικά σοβαρής και παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, σε συνδυασμό με ένα ανεπαρκές σύστημα κοινωνικής προστασίας. "

Δεκ
03
Περισσότερα »
Άγρια κόντρα Mαξίμου με ΤΑ ΝΕΑ και στο βάθος «Μαρινάκης»

" Το Μαξίμου κάνει λόγο για στημένο δημοσίευμα των Νέων και αναφέρεται και στον ιδιοκτήτη Βαγγέλη Μαρινάκη (χωρίς να τον κατονομάζει) χαρακτηρίζοντάς τον ως «γνωστό υπόδικο επιχειρηματία και επιστήθιο φίλο της οικογένειας Μητσοτάκη», με τα νέα να απαντούν ότι «Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια»…!!! "

Δεκ
03
Περισσότερα »
Το Παρίσι, οι Rothschild ο Τσίπρας και Ποιος πληρώνει τον βαρκάρη…

" Ο ρόλος των Rothschild: Ιδού ποιος πληρώνει για να «κτισθεί» το προφίλ του Τσίπρα. Γιατί τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Εμμανουέλ Μακρόν επέλεξε την Αθήνα του Αλέξη Τσίπρα για να μιλήσει για την Ευρώπη και να διατυπώσει το όραμά του γι’ αυτήν; Δεύτερον, ποιοι και γιατί αποφάσισαν να τιμήσουν τον πρωθυπουργό μας με τα βραβεία του «πολιτικού θάρρους» και του «ευρωπαϊκού προσανατολισμού»; "

Νοε
29
Περισσότερα »
«Ήρθα να υπερασπιστώ το φως»

" «Ήρθα να υπερασπιστώ το φως». Η φράση αυτή ανήκει στον Αλέξη Τσίπρα και την είπε χθες εκκινώντας την ομιλία του στη Βουλή. Έξι ώρες αργότερα, όταν η συζήτηση τελείωσε και τα φώτα της Ολομέλειας έσβησαν, πιθανότατα να μην έπεισε ούτε τους βουλευτές του, που σηκώθηκαν από… ανάγκη να τον χειροκροτήσουν, μήπως και πεισθούν ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. "

Νοε
27
Περισσότερα »
Βραβείο Περιφρόνησης στον Ελληνικό Λαό ή Όχι…!!!

" Κάτι συμβαίνει εδώ πέρα από το γεγονός ότι αυτά τα βραβεία πρέπει να τα πάρει ο μακάκας Έλληνας φορολογούμενος, ο απόλυτος ραγιάς που πληρώνει όλα αυτά τα χρόνια για την διάσωση του εγχώριου χυδαίου πελατειακού κράτους, για την διάσωση των ευρωπαϊκών τραπεζών αλλά και του εξίσου χυδαίου πελατειακού κράτους των Βρυξελλών. "

Νοε
27
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "