ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

Γενική Κλινική «ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ»: Δωρεάν εξετάσεις Σακχάρου αίματος στα ΚΕ.ΦΙ. (Κέντρα Φιλίας) του Δήμου Περιστερίου

" Μια προσφορά στην Ημέρα Ηλικιωμένων, στο πλαίσιο δράσεων ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΠΡΟΛΗΨΗΣ ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με τη Γενική Κλινική ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ, επισκεπτόμαστε τις Μονάδες ΚΕ.ΦΙ. (Κέντρα Φιλίας) του Δήμου Περιστερίου και καλούμε τους πολίτες της Τρίτης Ηλικίας σε δωρεάν εξέταση Σακχάρου Αίματος που θα πραγματοποιηθεί 08.30 π.μ. - 11.00 π.μ. τις εξής ημέρες: "

Οκτ
05
Περισσότερα »
Δύναμη Προοπτικής: Αποκομιδή απορριμμάτων – Κίνδυνοι από ατυχήματα στο Περιστέρι

" Τα τροχαία και άλλα ατυχήματα, στα οποία ενίοτε χάνονται και ζωές εργαζομένων στον τομέα καθαριότητας, μας εφιστά την προσοχή ότι υπάρχει πρόβλημα κάπου που δεν δίναμε και τόση σημασία. Υπάρχει η αντίληψη ότι δεν χρειάζεται εξειδίκευση και η αποκομιδή απορριμμάτων μπορεί να γίνεται με συμβασιούχους 8 μηνών με καθόλου ή λίγο εκπαίδευση. "

Οκτ
03
Περισσότερα »
Πρωτοποριακές δράσεις υγείας από το Δήμο Περιστερίου

" Για του επόμενους μήνες, θα λάβουν χώρα στην πόλη του Περιστερίου τα ακόλουθα προγράμματα: Ι) Πρόληψη κατά του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου, ΙΙ) Πρόληψη κατά της Κατάθλιψης, ΙΙΙ) Πρόληψη κατά του Καρδιοαγγειακού Κινδύνου, IV) Αγωγή Υγείας για την Σύγχρονη Γυναίκα, V) Αγωγή Υγείας για την Εφηβική Ηλικία "

Σεπ
29
Περισσότερα »
Πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B & C στο Δήμο Περιστερίου

" Ο Δήμος Περιστερίου υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους δημότες ότι την 3η Πέμπτη κάθε μήνα για όλο το 2017, στην πλατεία του Αγίου Αντωνίου σταθμεύει η κινητή μονάδα της ΜΚΟ PRAKSIS με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, το οποίο πραγματοποιεί εξετάσεις για HIV και τις Ηπατίτιδες B & C σε όσους πολίτες επιθυμούν «ΔΩΡΕΑΝ».  "

Σεπ
18
Περισσότερα »
Πανάκριβο το Νέο Κολυμβητήριο Λόφου Αξιωματικών του Δήμου Περιστερίου

" Μπορεί να στοίχισε περισσότερα από 5,3 εκατ. ευρώ, να χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από το Κράτος και την Περιφέρεια Αττικής, παρόλα αυτά το Νέο Κολυμβητήριο Περιστερίου είναι, με απόφαση της Διοίκησης Παχατουρίδη, εν μέσω οικονομικής κρίσης Πανάκριβο για τους δημότες του. "

Σεπ
05
Περισσότερα »
Δεν τα «κατάφερε» ο εργαζόμενος στο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Περιστερίου

" Έχασε την μάχη με την βαριά αιματολογική ασθένεια ο εργαζόμενος Μ.Β. στο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Περιστερίου, σε ηλικία 53 χρονών, αφήνοντας πίσω σύζυγο και τρία ανήλικα τέκνα. Ο εκλιπών εργάζονταν ως οδηγός στα επικαθήμενα μεταφοράς των συμπιεσμένων απορριμμάτων του Δήμου, ήταν δε ο οδηγός του οχήματος που είχε βρεθεί να μεταφέρει ραδιοβιολογικά υλικά. "

Αυγ
06
Περισσότερα »
Πράσινο Πόλης: Για δεύτερη χρονιά κάτω από την Βάση αξιολόγησης των πολιτών ο Δήμος Περιστερίου

" Με βάση τα στοιχεία της WWF Ελλάς, επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά ότι «η Διοίκηση Παχατουρίδη, «φροντίζει επιμελώς και περιποιείται» με κάθε τρόπο μόνο τα λαμπερά σημεία της πόλης που η ίδια προβάλει και έχουν την «τύχη» να διαθέτουν αναψυκτήριο», ενώ όλα τα υπόλοιπα σημεία πρασίνου της πόλης, τα έχει αφήσει απλώς στην τύχη τους»… "

Ιουλ
09
Περισσότερα »
Περιστέρι & «Λατομείο Μαλατέστα» - Η «θεία» κατάληψη, η Ρύπανση, το Μπάζωμα και το Κέρδος του Δήμου ….(βίντεο)

" Το διαχρονικό όραμα των διοικήσεων του Δήμου Περιστερίου, φαίνεται από τα πράγματα ότι ήταν απλό… Αποθετήριο μπάζων και άχρηστων υλικών στο κύριο χώρο του λατομείου και σταδιακή διαμόρφωση και κατασκευή «φυτωρίου» για τα φυτά που ο δήμος προμηθεύεται και ενίοτε καλλιεργεί για τις ανάγκες του στην είσοδο του χώρου… "

Ιουλ
08
Περισσότερα »
Λαμπερό Περιστέρι: Που πήγαν τα σκουπίδια οε!!! Η «περίεργη» προβοκάτσια της «βρώμας»…

" Το «λαμπερό» Περιστέρι, του κ. Παχατουρίδη, ήταν ένας από τους ελάχιστους Δήμους που παρέμεινε πεντακάθαρος κατά την διάρκεια της απεργίας των εργαζόμενων στους ΟΤΑ. Παραμένει, όμως, η βαριά και έντονη δυσοσμία γύρω από το Αμαξοστάσιο και το Άλσος. Ειδικοί αναλύουν από πού προέρχεται και θέτουν για πρώτη φορά ζήτημα «προβοκάτσιας»… "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
Αριστερή Κίνηση: Πού πήγαν τα σκουπίδια του Περιστερίου ?

" Κι ενώ μια σειρά δήμων ασφυκτιούν από τη δυσοσμία των σκουπιδιών, ενώ χιλιάδες εργαζόμενοι ασκούν το ένα και μοναδικό όπλο τους – την απεργία, ενώ η εν λόγω απεργία έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην τρίτη μνημονιακή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, στην πόλη μας ζούμε σε ένα παράλληλο, άοσμο σύμπαν. Τη χαβούζα του Άλσους την έκαναν τελικά αρκετά μεγάλη όπως φαίνεται… "

Ιουν
29
Περισσότερα »
Αποκάλυψη: Νέο Πρόστιμο στο Δήμο Περιστερίου για κακοτεχνίες σε Δημοτικό Έργο !!!

" Τα πολυδάπανα δημοτικά έργα που τα τελευταία χρόνια υλοποιεί η Διοίκηση Παχατουρίδη, βρίθουν κακοτεχνιών και καταρρέουν. Η νέα περίπτωση σε πολυδάπανο μάλιστα έργο καταδεικνύει την αντίληψή της για την διαχείριση του δημοσίου χρήματος, την κατασκευή των έργων και την φροντίδα των πολιτών και δει αυτών που ανήκουν στις ευαίσθητες κοινωνικά και βιολογικά ομάδες "

Ιουν
23
Περισσότερα »
Ο Δήμος Περιστερίου, τα καταπατημένα ρέματα, η «ασυλία» του εκκλησιαστικού παράγοντα και το «Μπάζωμα»

" Οικόπεδα ιδιωτών δεσμεύονται και αγοράζονται από τον Δήμο Περιστερίου, όχι, όμως αυτά της τοπικής εκκλησίας, αν και μερικές φορές είναι επιβεβλημένο. Στα οικόπεδα της τελευταίας λειτουργούν επιχειρήσεις που ρυπαίνουν το περιβάλλον ή «μπαζώνονται» παράνομα, χωρίς ο Δήμος, αν και γνωρίζει, να κάνει τίποτα… Ασυλία καταγγέλλουν δημότες… "

Ιουν
18
Περισσότερα »
Δήμος Περιστερίου: Νέα Αγορά «δεσμευμένου» οικοπέδου

" Πρόκειται μάλλον για το δεσμευμένο ως κοινόχρηστο πράσινο οικόπεδο ιδιώτη που περικλείεται από τις οδούς Πελασγίας - Τσακάλωφ – Ιουστινιανού – Πελοπίδα – Διογένους, στα ΟΤ 1722-1723, που σήμερα χρησιμοποιείται σαν μάντρα μαρμάρων και οικοδομικών υλικών και για το οποίο οι περίοικοι ζητούν εδώ και αρκετά χρόνια την μετατροπή του σε κοινόχρηστο πράσινο… "

Ιουν
12
Περισσότερα »
Διοίκηση Παχατουρίδη: Αλλεργία στα Δένδρα ή … Νέο κρούσμα εξαφάνισης δένδρων από την Πόλη

" Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου: «σας διαβεβαιώ ότι φυτεύουμε διαρκώς χιλιάδες νέα δένδρα στην πόλη που δεν τα βλέπετε».Ίσως βέβαια να έχει παντεταρισθεί από το Δήμο Περιστερίου νέα ειδική τεχνική και τεχνολογία δένδρων που φυτεύονται σε βιομηχανικό τσιμέντο ή ίσως τέλος να υπάρχουν τσιμεντένια δένδρα που κανείς μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει. "

Ιουν
09
Περισσότερα »
Αδαμαντία Ανουσάκη: Γνωρίζοντας την πόλη μας…

" Πόσα παιδιά του Περιστερίου γνωρίζουν για τις παράγκες (δεν γνωρίζουν καν σε πιο σημείο βρίσκονταν), ή για το Κάρβουνο και τα γεγονότα του; Πόσοι νέοι ξέρουν ότι υπάρχουν αρχαιολογικά ευρήματα στο Περιστέρι; Γνωρίζουν τα ιστορικά προπολεμικά ή μεταπολεμικά σημεία; Γενικότερα την ιστορία του Περιστερίου, που, είμαι βέβαιη, ακόμη και πολλοί από εμάς τους ενήλικους δεν γνωρίζουμε. "

Ιουν
06
Περισσότερα »
Εκπληκτική Αρχιτεκτονική στο Περιστέρι: Έκοψαν 40 ετών δένδρα και ύψους 10 μέτρων για να βάλουν σημαίες από λινάτσα !!! (βίντεο)

" Το Περιστέρι, όπως λέει κατ’ επανάληψη ο διαχρονικός Δήμαρχός του κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, είναι η πόλη των εκπλήξεων. Μία απ’ αυτές, που συνάδει με την ΟΜΟΡΦΙΑ που θέλει να προσδώσει στην Πόλη, είναι το «φύτεμα» μεταλλικών κονταριών, με πολύχρωμες σημαίες από λινάτσα, στην θέση δένδρων 40 ετών που θα τις έκρυβαν από τη θέα… "

Μαϊ
26
Περισσότερα »
Μαίρη Τσιώτα: Το Στέγαστρο του ΣΜΑ Περιστερίου Ολοκληρώθηκε (!!!) – Να μη διαμαρτύρεται η Αντιπολίτευση του Δήμου (βίντεο)

" Η Διοίκηση Παχατουρίδη, συνεχίζει να ερμηνεύει τους νόμους όπως αυτή κρίνει ότι την συμφέρει προκειμένου να φέρει σε πέρας εργασίες και προμήθειες, ασχέτως αν είναι προδήλως παράνομες και διαμαρτύρεται πολύ έντονα στην αντιπολίτευση για αυτή εναντιώνεται στην πρακτική της. Τι κατάγγειλε οι κ.κ. Ζερβάκη και Αθανασοπούλου και τι απάντησε η κ. Τσιώτα… "

Μαϊ
26
Περισσότερα »
Ν. Ζούτσος: Το Πράσινο θυσιάζεται ξανά στο Περιστέρι… (φωτό & Βίντεο)

" Ο Δήμος Περιστερίου για μια ακόμη φορά" επιτίθεται" στο πράσινο και καταστρέφει πανύψηλα πολυετή δένδρα στο χώρο του Εκθεσιακού απέναντι από την είσοδο του Άλσους. εχουν κοπεί από τη ρίζα τουλάχιστον 20 ευκάλυπτοι που έδιναν ένα ιδιαίτερο τόνο στο συγκεκριμένο σημείο. Τραγικη ειρωνεία η ύπαρξη, λίγα μέτρα πιο πάνω ενός κατ ευφημισμου "πράσινου σπιτιού" για την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης στους μαθητές.. "

Μαϊ
03
Περισσότερα »
Διοίκηση Παχατουρίδη: Θανατηφόρα Αγάπη για το Πράσινο, Πέτρα, Άσφαλτο και «Αναψυκτήρια» (βίντεο)

" Η αγάπη για το ΠΡΑΣΙΝΟ, της Διοίκησης του κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, είναι πλέον κοινά μυστικό, σε όλους τους δημότες του Περιστερίου. Αρκεί βέβαια, να γίνεται πέτρα, Άσφαλτος και «Αναψυκτήρια». Όπου δεν μπορεί, το ασφαλτοστρώνει σταδιακά και αν δεν είναι γύρω από το κέντρο το αφήνει να καταστρέφεται. Δείτε να νέα κατορθώματα τους… "

Απρ
27
Περισσότερα »
Ο «Παραμυθάς» Δήμαρχος για «πάσα νόσο και πάσα μ…», τα παιδιά και το δηλητήριο που ταΐζονται από τη διοίκησή του…

" Ο Δήμαρχος της πόλης, κος Παχατουρίδης, για άλλη μία φορά επιδεικνύει την φροντίδα του για τα μικρά παιδιά των δημοτών του. Διάβασε Παραμύθι γι’ αυτά, ενώ κατασκεύασε και νέους χώρους για τα νήπια έως 6 ετών. Για τα δηλητήρια, που ταΐζονται, από τον ΣΜΑ, κουβέντα… με τα νέα τοπικά ΜΜΕ, να εξασκούνται στην τέχνη του“gliftingk”, με τις «αλήθειες» του Δημάρχου που είναι οι μόνες αληθινές… "

Απρ
04
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "