Οι Φώτης Κουγιουμτζής, Θανάσης Καποτάς και Γιάννης Κυριακόπουλος στο Vukentra – Skaisat (Video)

Κατηγορία: Περιστέρι Πολιτικά


Φώτης Κουγιουμτζής: Θέλουμε μία άλλη πόλη για τους κατοίκους της – Θανάσης Καποτάς: Όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο – Γιάννης Κυριακόπουλος: Ελπιδοφόρα η συμμετοχή των νέων ανθρώπων.

Στην κάμερα του VukentraSkaisat και στον Νίκο Παρίκο μίλησαν οι κ.κ. Φώτης Κουγιουμτζής, Θανάσης Καποτάς και Γιάννης Κυριακόπουλος για την σημασία της νεοαναγγελθείσας δημοτικής παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες», στον Δήμο Περιστερίου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση την παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξής της.


Στον σύντομο λόγο τους, μιλούν για την πολυσυλλεκτικότητα και τους στόχους της νέας αυτής παράταξης (Φώτης Κουγιουμτζής), το όραμά, τις διαδικασίες επιλογής των στελεχών που θα βγουν μπροστά και τους προσωπικούς στόχους (Θανάσης Καποτάς) και για την Ελπίδα που γεννά η νέα παράταξη και τη σημασία και πολιτική βαρύτητα για την πόλη και το μέλλον της, της συστράτευσης νέων προσώπων σ’ αυτή (Γιάννης Κυριακόπουλος)


  • Λήψη, επεξεργασία και δημιουργία του οπτικού υλικού (Vinteo) από τον Σκηνοθέτη και δημοσιογράφο Νίκο Κεμάλη και το τεχνικό επιτελείο του Skaisat.com

Νίκος Παρίκος

Vukentra.grSkaisat.com

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "