Πλέστης Αλέξανδρος: Σ' αυτές τις εκλογές μαζί με τον Ανδρέα Παχατουρίδη - Όλοι μαζί να υπηρετήσουμε το Περιστέρι

Κατηγορία: Περιστέρι Πολιτικά


Σχετικά με τις επικείμενες δημοτικές εκλογές τον Μάιο του 2019, και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου Αλέξανδρος Πλέστης, υπογράμμισε τα εξής:

"Σ' αυτές τις εκλογές όλοι μαζί με τον Ανδρέα Παχατουρίδη! Αν δεν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, όσο και αν αντίθετες είναι οι αντιλήψεις που υπήρξαν, τότε δεν θα έχουμε μέλλον. Οι συνεργάτες μου και εγώ θα προσθέσουμε τις δικές μας δυνάμεις στην προσπάθεια όλοι μαζί να υπηρετήσουμε την πόλη μας, προτάσσοντας πάντα, τις αρχές και τις αρετές της συντροφικότητας, της αλληλεγγύης και της ενότητας! Όλοι μαζί με τον Ανεξάρτητο Αυτοδιοικητικό Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος από την αρχή έχει απορρίψει τους ιδεολογικούς μεσολαβητές και ενστερνίστηκε την ιδεολογία της πόλης, υπηρετώντας ολόκληρη την πόλη, αποδεικνύοντας με ξεκάθαρο τρόπο, ότι είναι πραγματικά ανεξάρτητη από άλλες επιδιώξεις και άλλες σκοπιμότητες".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "