Ανδρέας Παχατουρίδης: Συνεχίζω ως «ανεξάρτητος αυτοδιοικητικός» - Δεν με ενδιαφέρει η βουλευτική έδρα

Κατηγορία: Περιστέρι Πολιτικά


Παραμένει προς το παρόν «σφίγγα», για τις προθέσεις του σε ότι αφορά την επιλογή του, -υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου ή Περιφερειάρχης Αττικής-, αν και διαψεύδει τα σενάρια για το «πέρασμά» του στην κεντρική πολιτική σκηνή. Ο ίδιος δηλώνει πιστός στην ιδιότητα του «ανεξάρτητου αυτοδιοικητικού», τηρεί, όμως, παρά τα δημοσιεύματα την πάγια πολιτική πρακτική του να μην ανακοινώνει άκαιρα και βιαστικά τις προθέσεις του με αποτέλεσμα τα σενάρια και οι εκτιμήσεις να φουντώνουν σε ότι τις αφορά.

-------------------

Διαψεύδει βουλευτική υποψηφιότητα, συζητά την Περιφέρεια ως «ανεξάρτητος»

Τα σενάρια που τον έφεραν να κατέρχεται υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στο Δυτικό Τομέα της Β’ Αθήνας διέψευσε ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης.

Ο κ. Παχατουρίδης ωστόσο δεν διαψεύδει τις πληροφορίες που τον θέλουν να δηλώνει ως ανεξάρτητος υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «θα συνεχίσω να δίνω τον αγώνα μου ως ανεξάρτητος και αυτοδιοικητικός».

Η Δήλωση του δημάρχου Περιστερίου

«Σέβομαι και τιμώ όλα τα κόμματα. Τα κόμματα είναι οι βασικοί πυλώνες της δημοκρατίας αλλά στην αυτοδιοίκηση δεν χρειάζονται τα συρματοπλέγματα των χρωμάτων αλλά η συστράτευση όλων των υγιών δυνάμεων ανεξαρτήτου πολιτικής πεποιθήσεως. Εγώ παραμένω σταθερός στις αξίες και στα πιστεύω μου και θα συνεχίσω να δίνω τον αγώνα μου ως ανεξάρτητος και αυτοδιοικητικός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παχατουρίδης.

Όπως έχει γράψει το Vukentra.gr, οι συζητήσεις με τον Ανδρέα Παχατουρίδη τον οποίο στήριζε  η ΝΔ και στο Περιστέρι (δεν κατέβαζε δικό της υποψήφιο) είχαν αρχίσει για την Περιφέρεια Αττικής από το 2014 επί Αντώνη Σαμαρά, αλλά τελικά παρέμεινε στο δήμο Περιστερίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vukentra.gr, ο νυν Δήμαρχος Περιστερίου, βρίσκεται σε διαβουλεύσεις τόσο με τους στενούς συνεργάτες του, όσο και με παράγοντες της αυτοδιοίκησης όλης της Αττικής, προκειμένου να οριστικοποιήσει τις αποφάσεις του, για το αν θα επιλέξει να διεκδικήσει είτε το αξίωμα του Δημάρχου Περιστερίου, είτε αυτό του Περιφερειάρχη Αττικής, αν και οι σχετικές ανακοινώσεις δεν αναμένονται πριν τα μέσα του Φθινοπώρου.

Δημ-άρχης

Vukentra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "