Γιώργος Βαθιώτης: Καλώ τον Π. Παναγιωτόπουλο να ανακαλέσει - Εξώδικος Διαμαρτυρία

Κατηγορία: Περιστέρι Πολιτικά

 

Η ανεξαρτητοποίηση μου από την δημοτική παράταξη «Με την Κοινωνία μπροστά» του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη έγινε για λόγους ηθικής δεοντολογίας και έκφρασης πολιτικού πολιτισμού. 

Για την αποκατάσταση της αλήθειας που είναι πάντα δυνατή αναγκάστηκα να αποστείλω την παρακάτω εξώδικη διαμαρτυρία προς τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο της δημοτικής παράταξης του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη για το δημοσίευμά του σε μέσα ενημέρωσης και τώρα το λόγο έχει η Δικαιοσύνη. 

-------------------------- 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ EΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ με επιφύλαξη δικαιωμάτων 

Γεωργίου Βαθιώτη του Ιωάννη, κατοίκου Περιστερίου 

ΠΡΟΣ 

Τον Παναγιώτη (Τάκη) Παναγιωτόπουλο, κάτοικο Περιστερίου 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

Ως γνωστόν είμαστε και οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι . Την 19.11.2017 με αφορμή την δήλωση ανεξαρτητοποίησης μου την 16.11.2017 κoινοποιήσατε στην ιστοσελίδα Peristerinews.gr και σε άλλες , όπως το Pitsounicity , Palmos.gr , Athlodromos.gr , βουκέντρα και στο προσωπικό σας facebook ψευδή και συκοφαντικά γεγονότα εναντίον μου που θίγουν την τιμή και την υπόληψη μου . Η ανεξαρτητοποίηση μου αυτή όπως προκύπτει από το σχετικό κείμενο που τη συνοδεύει και δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από τη δική σας δημοσίευση έγινε για λόγους ηθικής τάξης κρίνοντας πολιτικές κι όχι πρόσωπα, ενόψει εγγράφου της Διοίκησης του Δήμου και της Οικονομικής Επιτροπής που αναφερόταν σε διαγωνισμό προμηθευτών που κατά το έγγραφο τους φωτογράφιζε και τους συγκεκριμενοποιούσε ως προμηθευτές που θέλουμε. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε ο ίδιος ο Δήμαρχος Περιστερίου προσέφυγε αμέσως στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την ανάδειξη των ποινικών ευθυνών με σχετική μηνυτήρια αναφορά του, γεγονός μάλιστα που κοινοποίησε αμέσως στα έντυπα κι ηλεκτρονικά μέσα . Μάλιστα εντός του κειμένου που δημοσιεύτηκε στη <<Διαύγεια>> υπάρχει η φράση <<Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; αλλιώς προσάρμοσε το>> !!! Αυτό προκάλεσε μεγάλο θόρυβο στο Δημοτικό συμβούλιο και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης (τοπικά και πανελλαδικά ) αλλά έγινε κι αντικείμενο δριμείας ανακοίνωσης του γραφείου τύπου του πολιτικού κόμματος του Πρωθυπουργού της χώρας κατά του Δημάρχου Περιστερίου. 

Συγκεκριμένα ισχυριστήκατε για μένα μεταξύ άλλων ότι α) είναι γνωστό ότι εκλιπαρούσα τον Δήμαρχο Περιστερίου β) έπιανα τον ένα και τον άλλο για να μεσολαβήσετε (εσείς κι άλλοι) στον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη να με κάνει αντιδήμαρχο γ) κι αφού κατάλαβα ότι δεν γίνομαι (αντιδήμαρχος)… παραιτήθηκα (από την κοινή παράταξη μας << Με την Κοινωνία Μπροστά >> ) . 

Κατόπιν των ανωτέρω ψευδών ισχυρισμών σας που έγιναν εν γνώσει του ψεύδους σας και με τη θέληση να με μειώσετε και με προσβάλλετε , πρέπει και υποχρεούστε να μου απαντήσετε τα εξής: 

α) πότε εκλιπαρούσα τον Δήμαρχο Περιστερίου να με κάνει αντιδήμαρχο, όπως είναι γνωστό … 

β) πότε « έπιασα » εσάς για να πείσετε τον Δήμαρχο να με κάνει Αντιδήμαρχο; 

γ) πότε και ποιους δημοτικούς συμβούλους ή άλλα πρόσωπα <<έπιασα>> ώστε να πείσουν το Δήμαρχο Περιστερίου να με κάνει Αντιδήμαρχο. 

δ) γιατί επιλέξατε τώρα που ανεξαρτητοποιήθηκα να δημοσιοποιήσετε ευρέως στο διαδίκτυο την κατάθεση αυτών των ψευδών γεγονότων και όχι κατά την επιλογή των αντιδημάρχων που έγιναν τον Σεπτέμβριο 2014 και τον Μάρτιο 2017. 

Επίσης ισχυρίζεστε ψευδώς για μένα ότι από την αρχή στην παράταξη μας ήμουν << ξένο σώμα>> όταν πολύ καλά γνωρίζετε πόσες φορές ο Δήμαρχος Περιστερίου μ’ έχει εκθειάσει για την ανιδιοτελή προσφορά μου στα κοινωνικά έργα και δη στα κοινωνικά φροντιστήρια, που είμαι ο δημιουργός τους από το έτος 2012, ήτοι πριν από την εκλογή μου ως δημοτικός σύμβουλος αλλά και διδάσκω ως καθηγητής μαθηματικών. Λησμονείτε ότι στις προηγούμενες εκλογές εξελέγην στις πρώτες θέσεις με πάρα πολλούς ψήφους, παρότι για εσάς ήμουν <<ξένο σώμα>> και συνεργάστηκα με την παράταξη του Δημάρχου ως ομάδα προσώπων κι όχι ατομικά ως πρόσωπο. 

Επειδή γνωρίζετε πολύ καλά ότι η ανεξαρτητοποίηση μου κι όχι η παραίτηση μου όπως ανακριβώς αναφέρετε στο κείμενο σας έγινε για λόγους ηθικής τάξεως συνδεόμενη μόνο με το ζήτημα του αναξιόπιστου διαγωνισμού που η ίδια η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Περιστερίου ψήφισε (κι ανακάλεσε), ο Δήμαρχος προσέφυγε στην Εισαγγελία κι έγινε μεγάλος θόρυβος περί αυτού, εσείς επιλέξατε άκαιρα και όψιμα να με πλήξετε διαδίδοντας δημόσια ότι εγώ παραιτήθηκα! επειδή δεν έγινα αντιδήμαρχος και γι’ αυτό εκλιπαρούσα το Δήμαρχο, αλλά ταυτόχρονα <<έπιανα >> εσάς κι άλλους να επηρεάσετε τον Δήμαρχο Περιστερίου περί τούτου. 

Επειδή είναι γνωστοί και σ’ εσάς και σ’ όλους πριν τη συγκεκριμένη δήλωση σας οι λόγοι για τους οποίους ανεξαρτητοποιήθηκα κι όχι παραιτήθηκα , αφού η δήλωση έγινε θεσμικά πρώτα στο δημοτικό συμβούλιο που ήσασταν παρών και στην συνέχεια δημοσιεύτηκε και στα έντυπα κι ηλεκτρονικά μέσα. 

Επειδή η παραπάνω συμπεριφορά σας είναι αξιόποινη και άδικη . 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ 

Διαμαρτύρομαι για το κατάπτυστο κείμενο σας που δημοσιοποιήθηκε ευρέως και με σπίλωσε ανεπανόρθωτα. 

Ν’ ανακαλέσετε εντός 2 ημερών από τη λήψη της παρούσας τα ασύστολα ψεύδη σας και τα ψευδή γεγονότα. 

Ν’ αποκαταστήσετε με σχετικό δημοσίευμα σας που θα καταχωρήσετε στην ιστοσελίδα Peristerinews.gr, το Pitsounicity, Palmos.gr, Athlodromos.gr, Βουκέντρα και στο προσωπικό σας facebook την αλήθεια και την προσωπικότητα μου. 

Να ζητήσετε έγγραφη συγγνώμη. 

Σε αντίθετη περίπτωση θα ζητήσω τη συμμόρφωση σας στα νόμιμα στα ποινικά και αστικά δικαστήρια, όπως ο νόμος περί τύπου προβλέπει. 

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νομίμως την παρούσα προς αυτόν που απευθύνεται για να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες , καλούμενος συγχρόνως να αντιγράψει το περιεχόμενο της παρούσας στην έκθεση επίδοσης . 

Αθήνα 21.11.2017 

Ο εξωδίκως διαμαρτυρόμενος 

Γ. Βαθιώτης 

Mαθηματικός 

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση



«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "