Ανδρέας Παχατουρίδης: «Δεν αφήνω μύγα στο σπαθί μου…» - Στ. Παπαδόπουλος: «Έχω υποχρέωση σαν αντιπολίτευση να ασκώ έλεγχο…» (Βίντεο)

Κατηγορία: Περιστέρι Πολιτικά

 

Οξεία αντιπαράθεση μεταξύ αντιπολίτευσης και Δημάρχου, υπήρξε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου, την Πέμπτη 16.11.2017 με αφορμή την περίφημη φράση «Κώστα……» που εμφιλοχώρησε κατά την διοίκηση Παχατουρίδη σε κείμενο διακήρυξης που δημοσιεύθηκε στο Διαύγεια. 

Κατά την διάρκεια της πολύ έντονης συζήτησης που διεξήχθη για το θέμα, επικράτησαν πολύ υψηλοί τόνοι, με εκατέρωθεν επιθέσεις και αποκαλύψεις, με ποιο οξεία και σημαντική αυτή μεταξύ του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου κ. Στέφανου Παπαδόπουλου και του Δημάρχου της Πόλης κ. Παχατουρίδη.


 Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο Δήμαρχος της πόλης, πληροφόρησε το σώμα ότι ο κ. Παπαδόπουλος είναι «προνομιακός συνομιλητής» του και τόνισε απαντώντας στις κατηγορίες που διατυπώθηκαν ότι «δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα (σ.σ. καμία κατηγορία εναντίον του) να πέσει κάτω» και ότι θα απευθυνθεί στη δικαιοσύνη εναντίον όσων τις εκφέρουν, με τον κ. Στέφανο Παπαδόπουλο να ανταπαντά ότι ο κ. Παχατουρίδης «ψεύδεται» σε ότι ανάφερε γι’ αυτόν. 

Το Vukentra.gr, δημοσιεύει το βίντεο από την αντιπαράθεση των δύο πολιτικών ανδρών και ο αναγνώστης-θεατής, ας βγάλει μόνος του τα συμπεράσματά του.

 

Παρατήρηση: Το πρώτο μέρος του βίντεο, δεν έχει την κατάλληλη ευκρίνεια, λόγω «απρόβλεπτης» λάθους ρύθμισης στην εστίαση του «φακού», παρατίθεται, όμως, αφού το ηχητικό αποδίδει την «λεκτική» διαμάχη μεταξύ των δύο ανδρών και τα όσα ειπώθηκαν. 

Δημ-άρχης 

Vukentra.gr

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "