Στέφανος Παπαδόπουλος: Δε ζήτησα συγγνώμη στον κύριο Παχατουρίδη - Nα αποκατασταθεί η αλήθεια

Κατηγορία: Περιστέρι Πολιτικά


Σε δημοσίευση του peristerinews.gr, (17/11/2017) γράφτηκε, στον τίτλο παραπλανητικά, ότι ζήτησα συγγνώμη από το δήμαρχο κ. Παχατουρίδη, γεγονός που είναι απολύτως ψευδές, όπως ξεκάθαρα μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας, αν ανατρέξει, τόσο στα πρακτικά της συνεδρίασης, στις βιντεοσκοπημένες ομιλίες που υπάρχουν, όσο και στους συναδέλφους μου.

Συγγνώμη ζήτησα στους συναδέλφους μου για τη μεγάλη ένταση που δημιουργήθηκε, όταν ο Δήμαρχος συκοφαντικά με στοχοποιούσε, αποφεύγοντας επιμελώς να αναφερθεί στα ερωτήματα που του είχα θέσει για το ζήτημα του διαγωνισμού με την υπόμνηση που είχε αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και έκανε το γύρo όλης της χώρας και των περισσότερων ΜΜΕ που αυτό ήταν το μόνο κυρίαρχο θέμα.

Φυσικά δε με εκπλήσσουν, δε με τρομάζουν και δεν με αγγίζουν, ούτε τα δημοσιεύματα που κατά την άποψη του κ. Κ.Γαλαριώτη, -όπως μου εξήγησε σε τηλεφωνική συνομιλία που επεδίωξα μαζί του- ζητώντας του να κατεβάσει το δημοσίευμά του με τον παραπλανητικό τίτλο.

Σε ό,τι αφορά στην αναδημοσίευση που έκανα μέσω συνδέσμων από έγκυρο ηλεκτρονικό ΜΜΕ και την συμπεριέλαβα στην ανακοίνωσή μου, η όποια μνεία σε δημοσιεύματα δε σημαίνει κατά ανάγκη και υιοθέτησή τους.

Η ουσία είναι, ότι το μόνο ζήτημα που είχε το δημοτικό συμβούλιο να συζητήσει ήταν ο διαγωνισμός με την υπόμνηση που δε δόθηκαν σαφείς και ικανές εξηγήσεις.

Στέφανος Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "