Κύριε Παχατουρίδη, κάτω τα χέρια σας από τους εργαζόμενους

Κατηγορία: Περιστέρι Πολιτικά

 

Η έκθετη κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά, θεσμικά αλλά κυρίως ηθικά, Διοίκηση Παχατουρίδη, μετά το μοιραίο λάθος της, ν' αναρτήσει με υπόδειξη προτίμησης σε «διαγωνισμό» στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, είναι απολογούμενη στον Περιστεριώτικο λαό, στο Δημοτικό Συμβούλιο και στους πολίτες που την εξέλεξαν. Επειδή είναι γνωστές οι τακτικές που ακολουθεί χρόνια ο κ. Παχατουρίδης, να μην αναλαμβάνει ποτέ τις ευθύνες που τού αναλογούν για λάθη, παρανομίες και παρατυπίες και να τις χρεώνει σε συνεργάτες του ή το χειρότερο και πλέον αναμενόμενο, στους εργαζόμενους, θεωρούμε σχεδόν βέβαιο, ότι θα γίνουμε στο ίδιο έργο θεατές. Με αίσθημα ευθύνης λοιπόν, ενημερώνουμε τους πολίτες του Δήμου μας, ότι τόσο οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, όσο και κυρίως οι εργαζόμενοι, εκτελούν εντολές του ίδιου του κ. Παχατουρίδη διαμέσου των προϊσταμένων τους και κανένας δεν ενεργεί αυθαίρετα και αυτόβουλα.

   Συνεπώς, η απόλυτη ευθύνη για τον κατ' εντολή και καθ' υπόδειξη «διαγωνισμό», την έχει μόνο και αποκλειστικά ο πολιτικά και θεσμικά υπεύθυνος και υπόλογος στο Νόμο και στον λαό πολιτικός προϊστάμενος των εργαζομένων, Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης. Αντί λοιπόν με υπευθυνότητα κι εντιμότητα να πάρει την ευθύνη του και ν' απολογηθεί για ένα τεράστιας σημασίας οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο, έκανε λόγο για «προβοκάτσια». Προβοκάτορες ποιοι κ. Δήμαρχε; Οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, τους οποίους εσύ διορίζεις, κατευθύνεις κι ελέγχεις; Προβοκάτορες ποιοι κ. Δήμαρχε; Οι εργαζόμενοι που σε συνθήκες ασφυκτικής πίεσης κι ελέγχου από τη Διοίκησή σου, εκτελούν εντολές δικές σου; Και μόνο το γεγονός, ότι έγινε λόγος για «προβοκάτσια» με τόση ευκολία από τον κ. Παχατουρίδη, δείχνει τον πανικό, την απελπισία αλλά και το μείζον ηθικό ζήτημα που προκύπτει. 

   Σε κάθε περίπτωση και για νά ‘μαστε ξεκάθαροι, δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν εξιλαστήρια θύματα και εύκολοι στόχοι της Διοίκησης Παχατουρίδη οι εργαζόμενοι. Κανένας δήμαρχος, καμιά αρχή, καμιά διοίκηση δεν μπορεί και δεν πρέπει έτσι προκλητικά και με θράσος να είναι σε καθεστώς ατιμωρησίας και πάνω από το Νόμο της πολιτείας. Η Δικαιοσύνη πρέπει να έχει τον λόγο, γιατί φαινόμενα σήψης και διαφθοράς που δεν ερευνώνται και πολύ περισσότερο δεν τιμωρούνται και συγκαλύπτονται, επαναλαμβάνονται πολλαπλάσια και δριμύτερα, οδηγώντας τις κοινωνίες στην παρακμή και την κατά συρροή ανομία, όπως σε τριτοκοσμικές χώρες. 

Στέφανος Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

Δημοτική Συμμαχία Πολιτών Περιστερίου

«ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ»

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "