Νίκος Ζούτσος: Σκάνδαλο Ολκής…

Κατηγορία: Περιστέρι Πολιτικά


Για πάρα πολλά χρόνια προσπαθούσαμε να αποδείξουμε οι αυτοδιοικητικοί στον χώρο της Ριζοσπαστικής Αριστεράς ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας, στο Δήμο Περιστερίου…

Οι προσπάθειες μας έπεφταν στο κενό καθώς το σύστημα "Παχατουρίδη" φρόντιζε επιμελώς να σφραγίζει τα κενά.. Έτσι οι οποίες απόπειρες να στοιχειοθετηθούν  παράτυπες κι εν πολλοίς παράνομες πράξεις συγκρούονταν με ένα υμένα, με ένα περίβλημα νομιμότητας.. δική μας ανεπάρκεια ή δική τους υπεροπλία…

Η μικρή μου θητεία στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Περιστερίου είχε πολλές σημειώσεις για αντιδεοντολογικές πράξεις που πάντα ωστόσο ακολουθούνταν από νομιμοποιητικά, πράξεις των "αρμοδίων υπηρεσιών κ των αντίστοιχων παραγόντων.."

Διαγωνισμοί που κατακυρώνονται με ευκολία, τυπικές συμμετοχές με την ισχυρή υποψηφιότητα να επιβάλλεται.. προκλητικές πράξεις νομιμοποίησης με μικρό τίμημα. να θυμίσω την παλιά αγορά των "ΨΑΡΑΔΙΚΩΝ" που ο Δήμος ΔΕΝ έχει εισπράξει ακόμη ούτε ένα ευρώ.. 

Αναπλάσεις χωρών στις οποίες υπάρχει ισχυρό επιχειρηματικό ενδιαφέρον με το δημόσιο χρήμα να ρέει αφού βεβαίως βεβαίως "έχουν προσκομιστεί .. μελέτες..".

Πιο χαρακτηριστικές εκείνες, που μέσα από νομιμοφανείς διαδικασίες, αναλαμβάνουν την κερδοφόρα επιχειρηματική δραστηριότητα οι ίδιοι άνθρωποι, συνδεόμενοι με ισχυρούς δεσμούς με την Διοίκηση του Δήμου..

Αδιάψευστοι μάρτυρες ερωτήσεις προς τη Διοίκηση ΑΠΟ την Αντιπολίτευση του Δήμου.. ΔΕΝ εννοούμε βέβαια τα πολιτικά γατάκια που βρήκαν ζεστασιά και κούρνιασαν χωρίς αιδώ εκεί που έφτυναν πριν..

Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη πέταγε την μπάλα στην εξέδρα επικαλούμενη δια στόματος Δημάρχου το 62% της δεύτερης Κυριακής, μετακυλύοντας τις δικές της αστοχίες και παρανομίες στους δημότες.. 

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ..

φαινόταν ότι κάτι περίεργο γίνεται.. τα αδρανή υλικά δεν περιγράφονται στα εισηγητικά των υπηρεσιών και η τιμή μονάδος ΠΟΤΕ δεν αναφερόταν σε συγκεκριμένη ποσότητα βάρους ή όγκου.. ένα κυβικό αδρανών υλικών τιμάται περισσότερο από μικρότερους σάκους..

όταν συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι αντιδρούσαν λοιδωρούνταν με τον καγχασμό της υπεροψίας στελεχών, αντιδημάρχων ..θα μπορούσα να αναφερθώ σε πολλά ακόμη που αφορούν οικονομικές πράξεις..

Η Διοίκηση Παχατουριδη έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα.. το σύστημα υπονομεύτηκε  εκ των έσω.. ή ο δαίμων πάλι μεγαλούργησε..

ΔΕΝ ξέρω αν ο "Κώστας" είναι συνεργάτης συγκεκριμένου Αντιδημάρχου.. ή και στέλεχος της Διοίκησης... το σίγουρο είναι ότι ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ, ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ..

Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ’’ σ’ όλο του το μεγαλείο.. απαράδεκτη ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ που πλήττει και θίγει τους έντιμους επαγγελματίες της πόλης.

το Δημόσιο χρήμα σκορπίζεται σε ημέτερους κατά ΠΩΣ φαίνεται και οι αρμόδιες αρχές θα Πρέπει να πράξουν τα αυτονόητα:

ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ  ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ μέσω και επισήμων εγγράφων....

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα.. οι μεγαλοστομίες για προβοκάτσια είναι γραμμή άμυνας. Κάποιος θα πρέπει να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και αυτοί δεν μπορεί παρά να είναι οι ελεγκτές..

------------------

ΥΓ.1: λέγεται ότι όλο αυτό το θλιβερό και ταπεινωτικό για την πόλη περιστατικό  αφορά και ξεκαθάρισμα λογαριασμών για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου από τους επιγόνους του Α.Παχατουριδη.. επιχειρούν και ισχυροί αυτοδιοικητικοί παράγοντες που εποφθαλμιούν τη θέση του Περιφερειάρχη στην περίπτωση μη εκλογής της Ρένας Δούρου .. και ο Δήμαρχος Περιστερίου θεωρείται πια καμένο χαρτί...

------------------

ΥΓ.2: Η πόλη χρειάζεται μια Συμμαχία Πολιτών που θα εκθεμελιώσει την πηγή της ανομίας και θα επαναφέρει την κοσμιότητα και το ήθος και τις δημοκρατικές αξίες  σε μια πόλη που Η Αριστερά την είχε καταστήσει κόσμημα συλλογικότητας και διαφάνειας.. 

Νίκος Ζούτσος, Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "