Κώστα, προσάρμοσέ το τιμημένο. Άντε να τελειώνουμε!

Κατηγορία: Περιστέρι Πολιτικά


Το διάβαζα και το ξαναδιάβαζα. Μου θύμιζε το “Ακάκιε, τα μακαρόνια να είναι Μίσκο”. Μόνο που δεν λέγεται Ακάκιος, αλλά Κώστας. Και δεν μιλάμε για μακαρόνια, αλλά για προμήθειες στον Δήμο Περιστερίου. Και λες, δεν μπορεί. Τρολιά θα είναι. Αλλά δεν είναι. Οπότε, τον λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη!

Συνέβη για πρώτη φορά στα χρονικά! Σε έγγραφο που δημοσιεύτηκε στην Διαύγεια, ο προϊστάμενος του υπαλλήλου Κώστα δίνει σαφείς οδηγίες για το πως το έργο θα πρέπει να καταλήξει στα ... δικά τους παιδιά! Είναι μνημείο αδιαφάνειας. Αποδεικνύεται πέρα πάσης αμφιβολίας για το πως γίνονται οι δουλειές. Για την ακρίβεια πως στήνονται.


Ο Δήμος μπορεί να μιλάει για προβοκάτσια. Λογικό είναι. Τι άλλο να πουν; Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μία απόδειξη το πως ακριβώς λειτουργούν οι δημόσιες υπηρεσίες. Δεν υπήρξε ούτε ένα ζευγάρι μάτι να ελέγξει το έγγραφο πριν αυτό δημοσιευτεί στην Διαύγεια και έτσι ξεβρακώθηκαν άπαντες.

Και αυτός που έγραψε το σημείωμα στον Κώστα και ο Κώστας και εκείνος που το δημοσίευσε. Αλλά αυτά παθαίνει κανείς αν προσλαμβάνει προσωπικό με τον τρόπο που προσλαμβάνουν. Δηλαδή μεταξύ των πολιτικών φίλων και συγγενών. Δεν τους φταίει κάποιος.

Το σημείωμα στον Κώστα είναι από εκείνα που θα μείνουν στην Ιστορία. Σαν και την αναφορά του ανθυπαστυνόμου Ιωάννη Πετράκη, τον Απρίλιο του 1923: “Λαμπυριζούσης και σελαγιζούσης της σελήνης παρά λίμνην της Δοϊράνης εωράκαμεν τους ληστάς. Κράζων δε “σταθήτε ρε πούστηδες, γαμώ το σταυρό σας” και απαντησάντων "Κλάστε μας τα αρχίδια”, απέδρασαν”. 

Φανταστείτε, τώρα τι θα γράφουν έπειτα από 100 χρόνια για το περίφημο έγγραφο του Δήμου Περιστερίου: “ «Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; αλλιώς προσάρμοσέ το».

Κατά βάθος συμπονώ τον Κώστα. Φανταστείτε τι έχει τραβήξει ο άνθρωπος. Χρόνια και χρόνια θα εκτελεί ανάλογες διαταγές, θα ακολουθεί ανάλογες υποδείξεις. Κάθε βράδυ στον ύπνο του θα πρέπει να βλέπει εφιάλτες. "Προσάρμοσέ το, προσάρμοσέ το, προσάρμοσέ του". Κι αφού θα πετάγετε στον ύπνο του, στο επόμενο επεισόδιο θα επανέρχεται ο εφιάλτης: “Προσάρμοσέ το τιμημένο. Άντε Κώστα να τελειώνουμε”. Και κάπου εκεί ο άνθρωπος θα χάνει τον υπόλοιπο ύπνο του. Ή δεν είναι έτσι;

Λοιπόν! Έχουμε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία. Να μπει ένας εισαγγελέας και να ελέγξει αυτή την υπόθεση από κάθε της πτυχή. Την ομολογία ήδη την έχει...

Θανάσης Μαυρίδης, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πηγή: liberal.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "