Η σαπίλα, η συναλλαγή, η διαφθορά και η παρακμή της καθεστωτικής Διοίκησης Παχατουρίδη αναδύονται ως ανυπόφορη δυσοσμία και μέσα από τη Διαύγεια.

Κατηγορία: Περιστέρι Πολιτικά


Χρόνια τώρα αποτελούν πάγια τακτική, της προκλητικά καθεστωτικής Διοίκησης Παχατουρίδη, οι φωτογραφικοί διαγωνισμοί, οι αναθέσεις στα "δικά" τους παιδιά, η συναλλαγή και η εξυπηρέτηση συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων.

Πρόσφατα δημοσιοποιήσαμε και καταγγείλαμε τις αμέτρητες παρανομίες και παρατυπίες για την πρώην 1η παιδική χαρά, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν με αλαζονεία κι απαξίωση από τη δημοτική αρχή.

Και βέβαια δεν ήταν ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά, που ο "Κώστας" έστηνε τη σημαδεμένη τράπουλα, προκειμένου οι "διαγωνισμοί" να πάνε στους ημέτερους χωρίς να δοθεί καμιά εξήγηση στον λαό του Περιστερίου, στο δημοτικό συμβούλιο και σ’ όποιον τους εγκαλούσε με αποδεικτικά στοιχεία.

Η έπαρση της διοίκησης Παχατουρίδη, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο -όχι ανεξήγητα πάντως -καθώς το ποσοστό εκλογής τους ήταν το επιχείρημα που με θράσος ανέσυραν κάθε φορά που τους ασκούνταν κριτική, ενώ ταυτόχρονα έχαιραν της ανοχής του κράτους και των εκάστοτε κυβερνήσεων κατά περίεργο και παράδοξο τρόπο.

Η περίφημη "Λίστα Νικολούδη" (1) είχε αναφορά ακόμα και στον ίδιο τον κ. Παχατουρίδη (Φλεβάρη του 2014) συγκαταλέγοντάς τον ως έναν από τους τοπικούς άρχοντες που έκαναν ψευδείς δηλώσεις περιουσιακών στοιχείων.

Μετά τα γκάλοπ που έδειχναν πρωτιά Παχατουρίδη στις εκλογές και την διάψευση από τον ίδιο το δήμαρχο, η Λίστα Νικολούδη, εντελώς τυχαία θάφτηκε κι έκτοτε δεν αναφέρθηκε ποτέ τίποτα γι αυτήν σα να μην υπήρξε.(2) 

Επειδή πύκνωσαν πολύ τα σύννεφα πάνω από τη δημοτική αρχή του Περιστερίου, ενώ βοά ο τόπος για παρανομίες, παρατυπίες, κακοδιοίκηση, ρεμούλες, κατασπατάληση και πλέον με την τρανή απόδειξη στημένων "διαγωνισμών" στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, επιτέλους, ας παρέμβουν οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, να αποδείξουν, αν πρόκειται για διαβλητές διαδικασίες και ωμή συναλλαγή ή "προβοκάτσια" όπως διατείνεται ο κ. Παχατουρίδης.

Σε κάθε περίπτωση, και οι δημότες, όπως και οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουμε το δικαίωμα να ξέρουμε, πού πάνε τα χρήματα που πληρώνει ο Περιστεριώτικος Λαός από το υστέρημά του.

Δηλώνω υπεύθυνα δε, σε ό,τι με αφορά ως δημοτικό σύμβουλο πρωτίστως και ως δημότη, δεν πρόκειται να κάνω βήμα πίσω για την αναζήτηση της αλήθειας ,του δικαίου, της διαύγειας και της νομιμότητας. 

Στέφανος Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

Δημοτική Συμμαχία Πολιτών Περιστερίου

«ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ»

---------------

ΥΓ.1 (http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/406481/pahatoyridis-laspi-ston-anemistira-i-emploki-moy-sti-lista-nikoloydi

ΥΓ.2 (http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/406347/sti-voyli-i-lista-nikoloydi-me-413-ypotheseis-pseydon-diloseon)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "