Μίσος κατά πάντων: Ο αντιεξουσιαστής που κατέστρεφε μελίσσια! Χειρότερος και από την δολοφονική ιαπωνική σφήκα…

Κατηγορία: Περιβάλλον Ελλην. Πανίδα


Έφτανε μέσα στη νύκτα στην Στερεά και την Θεσσαλία έκλεβε το μέλι, προκαλούσε δολιοφθορές στα μελίσσια και επέστρεφε στην Αθήνα. 21 περιπτώσεις κλοπής μελιού, ενώ σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης κατάστρεψε 1.135 μελισσοσμήνη (κυψέλες) και θανάτωσε 55 εκατομμύρια μέλισσες, για να μην αφήσει ίχνη…

-------------------------

Γνωστός αντιεξουσιαστής, ληστής τραπεζών και «ύποπτος» για σχέσεις με την εγχώρια τρομοκρατία κατηγορείται για δολιοφθορές σε μελίσσια στην Στερεά Ελλάδα και την Θεσσαλία.

Από τον Μάιο του 2015 έως τον Αύγουστο του 2017 ο 49χρονος στις ορεινές περιοχές της Γκιώνας, των Βαρδουσίων, της Οίτης και του Πηλίου έκλεβε το μέλι από τις κυψέλες των παραγωγών και κατέστρεφε τις υποδομές, καίγοντας τις κυψέλες και άλλοτε τις πετούσε σε απόκρημνα σημεία.

Από την Ασφάλεια Λαμίας την διετία δράσης του 49χρονου αντιεξουσιαστή ταυτοποιήθηκαν 21 περιπτώσεις κλοπής μελιού, ενώ σύμφωνα με αξιωματικούς της υπηρεσίας ο δράστης είχε καταστρέψει 1.135 μελισσοσμήνη και θανάτωσε 55 εκατομμύρια μέλισσες.


Ο κατηγορούμενος με νοικιασμένα αυτοκίνητα έφτανε στην Στερεά και την Θεσσαλία έκλεβε το μέλι, προκαλούσε δολιοφθορές στα μελίσσια και επέστρεφε στην Αθήνα. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν συσκευασίες μελιού και ένας μελισσοεξαγωγέας.

Η αστυνομία μετά από άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και από καταθέσεις μελισσοκόμων των περιοχών που δρούσε έφτασαν στα ίχνη του.
Από την Ασφάλεια Λαμίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, και αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις. Ο 49χρονος πριν από λίγες ημέρες συνελήφθη στην Αθήνα μετά από ένταλμα για 9 ληστείες σε τράπεζες στην Αττική που είχε διαπράξει από το 2002 έως το 2009 με λεία 290.000 ευρώ και πρφυλακίστηκε. Βιολογικό υλικό και ένα δακτυλικό αποτύπωμα βοήθησαν την αστυνομία να εξιχνιάσει μετά από χρόνια τις ένοπλες ληστείες.

Δρούσε ως «μοναχικός λύκος» έμπαινε ένοπλος στις τράπεζες, ακινητοποιούσε υπαλλήλους και πελάτες και αφαιρούσε τα χρήματα. Στο παρελθόν με το πρόσωπο αυτό είχε ασχοληθεί και η αντιτρομοκρατική καθώς είχε θεωρηθεί ύποπτος για σχέσεις και επαφές με τρομοκρατικές οργανώσεις.


Πηγή: ereportaz.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "