Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»: Συνεργασία με τον Γ.Σ.Π. για την ψυχολογική ενίσχυση και ενδυνάμωση των μικρών αθλητών του…

Κατηγορία: Περιστέρι Σύλλογοι & Ενώσεις


ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «Γ.Σ.Π»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου «Οδοιπορικό» εφαρμόζει προγράμματα πρόληψης βασισμένα στη φιλοσοφία της αγωγής και της προαγωγής της υγείας και επιδιώκει την ευαισθητοποίηση των φορέων και των πολιτών της τοπικής κοινότητας του Περιστερίου με σκοπό τη συμμετοχή τους στον αγώνα της πρόληψης.

Προάγοντας την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη νεαρών αθλητών, η Πρόεδρος του Οδοιπορικού και Δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου Ουρανία Ν. Σαγιάκου χαιρετίζει τη συνεργασία με την ιστορική ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου για την υλοποίηση ενός μακρόχρονου προγράμματος που εμπλέκει τους αθλητές καλαθοσφαίρισης των τμημάτων υποδομής, τους γονείς και τους προπονητές τους.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των προπονητών στην ενίσχυση του παιδαγωγικού τους ρόλου, η συμβουλευτική και υποστήριξη των γονέων και κηδεμόνων των αθλητών με σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας και της σχέσης με τα παιδιά τους, η δημιουργία ενός προστατευτικού περιβάλλοντος που ενισχύει και ενδυναμώνει τους μικρούς αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου.

Έχουν πραγματοποιηθεί δύο συναντήσεις γνωριμίας, αλληλοενημέρωσης και προγραμματισμού με τον Αρχιπροπονητή των ακαδημιών και προπονητές των τμημάτων υποδομών καλαθοσφαίρισης του ΓΣΠ με ευοίωνες προοπτικές για την εδραίωση μιας ουσιαστικής και αποτελεσματικής συνεργασίας.

Συντονίστριες του προγράμματος είναι η Λέα Ευσταθίου, κοινωνιολόγος του κέντρου και η Κέλλυ Σταυροπούλου, ψυχολόγος του κέντρου.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "