Κίνημα Κατά των Πλειστηριασμών: Έρχεται Τσουνάμι κατασχέσεων με τους ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς – Ο δήμος να πάρει θέση… (Βίντεο)

Κατηγορία: Περιστέρι Σύλλογοι & Ενώσεις


Σε συνέντευξη τύπου, στις 7 Φεβρουαρίου η συλλογικότητα «Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών» της Πόλης του Περιστερίου, προχώρησε σε αποκαλύψεις για το «Τσουνάμι» κατασχέσεων με τους ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς που η σημερινή Κυβέρνηση άκριτα και κάτω από τις εντολές των Θεσμών (Τρόικας) νομοθέτησε.

Ιδιαίτερα, όπως ανάφεραν, η πολύ μεγάλη αντίσταση του «Κινήματος Κατά των Πλειστηριασμών» τόσο στο Περιστέρι, όσο και πανελλαδικά, με τις παρεμβάσεις του στα κατά τόπους ειρηνοδικεία, είχε σαν αποτέλεσμα οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας να έχουν ουσιαστικά αδρανοποιηθεί και να μην πραγματοποιούνται.

Οι ηλεκτρονικοί, όμως, πλειστηριασμοί που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΝΕΛ, νομοθέτησε με το νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης, δημιουργούν ένα νέο πλαίσιο διεξαγωγής των πλειστηριασμών, που αποκλείει κάθε παρέμβαση απ’ οιονδήποτε, αφού είναι άγνωστο που και πως αυτοί θα γίνονται.


Εκτός, όμως, από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που έχουν προγραμματίσει οι Τράπεζες καθώς και αυτοί που έρχονται για χρέη προς το Δημόσιο, το «Κίνημα» έθεσε για ακόμη μία φορά προ των ευθυνών του, το Δήμο Περιστερίου και την Διοίκηση Παχατουρίδη, για το μεγάλο αριθμό κατασχετηρίων που έχει στείλει σε μικρο-οφειλέτες του, που λόγο της οικονομικής κρίσης αδυνατούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους προς αυτόν.

Επεσήμαναν δε, ότι παρά τις διαβεβαιώσεις του Δημάρχου Περιστερίου κ. Παχατουρίδη και του αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Σταυρούλια ό,τι πρόκειται για τυπική ενέργεια των υπαλλήλων του Δήμου για να μην κατηγορηθούν για παράβαση καθήκοντος και απιστία, υπάρχει ο κίνδυνος όλα αυτά τα κατασχετήρια προς τους δημότες να οδηγήσουν σε πλειστηριασμούς και μάλιστα ηλεκτρονικούς, εφόσον υπάρξει σχετική κυβερνητική εντολή ή απόφαση.

Δημ-άρχης

Vukentra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "