Άμιλλα Περιστερίου: Τίμησε τους αθλητές της κατά την κοπή πίτας του 2018 (video)

Κατηγορία: Περιστέρι Σύλλογοι & Ενώσεις


Σε μία λιτή αλλά φορτισμένη συναισθηματικά τελετή, το ιστορικό αθλητικό σωματείο της Άμιλλας Περιστερίου, έκοψε την πίτα του και τίμησε τους αθλητές όλων των τμημάτων του. Στο κλειστό γυμναστήριο «Στεφανόπουλος», στις πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις πυγμαχίας στο μαζαράκη, παραβρέθηκε το σύνολο των αθλητών του σωματείου και μαζί με αυτούς οι γονείς μικρών και μεγάλων.

Την απονομή των βραβείων και την συμβολική παράδοση για κάθε Τμήμα, του κομματιού της πίτας έκαναν μέλη της διοίκησης του Δήμου Περιστερίου, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και πρώην αθλητές του συλλόγου που ακολουθούν πετυχημένη επαγγελματική καριέρα.


Η Άμιλλα Περιστερίου έχει 21 τμήματα «Μπάσκετ» αγοριών και κοριτσιών, από την ηλικία των «Juniors» γεννηθέντων το 2010,11 & 12 μέχρι το Ανδρικό που συμμετέχει στα τοπικά πρωταθλήματα.

Για την λειτουργία τους και το κοινωνικό – αθλητικό έργο που προσφέρει, φροντίζει προσφέροντας τις υπηρεσίες της εθελοντικά και με μεράκι η ηγετική ομάδα διοίκσηης που αυτή την περίοδο αποτελείται από τον Βασίλη Μουκουβίνα, δημοτικό σύμβολο Περιστερίου, τον Γιάννη Μανιτά, τον Βαγγέλη Μακρή, τον Δημήτρη Καμπίτη και τον Γιώργο Τόλιο.

Τα Τμήματα του συλλόγου « ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ BC»

1. ΑΝΤΡΙΚΟ

2. ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

3. ΕΦΗΒΙΚΟ

4. ΠΑΙΔΙΚΟ

5. ΕΦΗΒΙΚΟ Β'

6. ΠΑΙΔΙΚΟ Β'

7. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

8. ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α' 2003

9. ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Β' 2004

10. 2004Β'

11. ΜΙΝΙ 2005

12. 2005 Β'

13. ΠΡΟΜΙΝΙ 2006

14.  2006 Β'

15.  2007-8 Α'

16.  2007-8 Β'

17.  2007-8 Γ'

18.  ΚΟΡΙΤΣΙΑ Juniors

19.  2009-10 A'

20.  2009_10 Β'

21. ΑΓΟΡΙΑ Juniors 2010-11-12

Vukentra.gr

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "