Δήμος Περιστερίου: Διευκολύνσεις στους εργαζόμενους για τις εκλογές αντιπροσώπων ΠΟΕ-ΟΤΑ

Κατηγορία: Περιστέρι Σύλλογοι & Ενώσεις


Με έγγραφό της η Γενική Γραμματέας του Δήμου κα Τσόγκα, ζητά από τους Διευθυντές των υπηρεσιών του, να παράσχουν κάθε διευκόλυνση στους εργαζόμενους τους, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους στις εκλογές για αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΠΟΕ – ΟΤΑ, που έχουν ορισθεί για τις 18.1.2018 (8:00 π.μ. έως 17:00 μμ).

Προηγήθηκε έγγραφο αίτημα του διοικητικού συλλόγου εργαζόμενων του δήμου, που με αυτό τονίζεται ότι η συμμετοχή των εργαζόμενων στις εκλογές της Πέμπτης 18.1.2018, είναι σημαντική, αφού από τον αριθμό αυτών που θα ψηφίσουν εξαρτάται αναλογικά και ο αριθμός των αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ που θα εκλεγούν.

Οι ψηφοδέκτες (κάλπες) θα τοποθετηθούν στο Δημοτικό Γκαράζ, γεγονός που για άλλη μία φορά έχει προκαλέσει αντιδράσεις μεταξύ των εργαζόμενων του Δήμου, που ανέφεραν στην στήλη, ότι κατά νόμο οι ψηφοδέκτες και γενικά οι εκλογές γίνονται στο κεντρικότερο κατάστημα του Δήμου, δηλαδή στο Δημαρχείο και όχι στο δημοτικό Γκαράζ.

Επίσης ανάφεραν ότι ο Δήμος δεν πρέπει να επαναλάβει την πρακτική άλλων εκλογών κατά τις οποίες για διευκόλυνση των εργαζόμενων-ψηφοφόρων διέθετε μικρά λεωφορεία για την μετάβασή τους στο σημείο που τοποθετούνται ψηφοδέκτες (κάλπες), γιατί αυτό σύμφωνα με τα λεγόμενά τους αποτελεί αφανή ανάμειξη του Δήμου στις εκλογές, γεγονός που δεν επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Τέλος, μετέφεραν στην στήλη, ότι οι συγκεκριμένες εκλογές είναι έργο και αρμοδιότητα της Ειδικής Εκλογικής Επιτροπής διεξαγωγής τους και όχι του Συλλόγου Εργαζόμενων.

Δημ-άρχης

Vukentra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "