ΔΑΣ Περιστερίου: Καταγγέλλουμε τη Διοίκηση του Δήμου για φίμωση της απεργίας

Κατηγορία: Περιστέρι Σύλλογοι & Ενώσεις


Η ΔΑΣ Περιστερίου καταγγέλλει την διοίκηση του δήμου Περιστερίου που προσπαθεί να φιμώσει την οργάνωση της απεργίας στις 14/12/2017 κατεβάζοντας τα πανό από χώρους δουλειάς (πόρτα αμαξοστασίου) που καλούν τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην απεργία, απέναντι στα νέα αντιλαϊκά αντεργατικά μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ για να κλείσει την τρίτη αξιολόγηση που μαζί με τα μέτρα των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τσακίζουν ακόμα περισσότερο τους εργαζόμενους.

Άλλη μια φορά η διοίκηση του δήμου αποδεικνύει ότι όχι μόνο υλοποιεί κάθε αντεργατικό μέτρο που φέρνουν οι μέχρι και σήμερα κυβερνήσεις, αλλά ταυτόχρονα με αυταρχισμό προσπαθεί να επιβάλει να μην αντιδράσει κανείς εργαζόμενος, ξεπερνώντας ακόμα και την κυβέρνηση με το νόμο που ετοιμάζει για την απαγόρευση της απεργίας.

Την παραπάνω καταγγελία καταθέσαμε ως ΔΑΣ – ΟΤΑ στη διοίκηση του συλλόγου εργαζομένων του δήμου Περιστερίου, όπου η πλειοψηφούσα παράταξη Συνδικαλιστική Ανατροπή (πρώην ΠΑΣΚΕ) ως γνήσιοι κυβερνητικοί εργοδοτικοί συνδικαλιστές την καταψήφισαν μη τυχόν και θιχθεί η διοίκηση του δήμου μας, χρησιμοποιώντας και οι δυο, ακριβώς την ιδία επιχειρηματολογία, απαγορεύεται η ανάρτηση πανό στη είσοδο του αμαξοστασίου.

Συνάδελφε συναδέλφισσα, η κυβέρνηση με στήριγμα την πλειοψηφία των δημοτικών αρχών: Αν είχαν σκοπό να λύσουν τα λαϊκά αιτήματα δεν θα χρειαζόταν νόμος για τον περιορισμό των διεκδικήσεων άρα και της απεργίας.

Αν νόμιζαν ότι έχουν ξεμπερδέψει με τη δύναμη που έχει το κίνημα δεν θα χρειαζόταν να πάρουν πρόσθετα μέτρα

Συνάδελφοι συναδελφισσες:

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/12/2017 ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ

ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ 10:00 ΠΜ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ – 10:30 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΙΑ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "