ΔΑΣ Περιστερίου: “Αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι Κότες“

Κατηγορία: Περιστέρι Σύλλογοι & Ενώσεις


Χαιρετίζουμε την αντίσταση των εργαζομένων που ουσιαστικά πάνω από επτά στους δέκα αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στη αξιολόγηση και την τροπολογία Γεροβασίλη, που ψηφίστηκε από ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ

Τρεισίμιση χρόνια τώρα εμείς οι Εργαζόμενοι έχουμε κάνει κουρελόχαρτο, τόσο την αξιολόγηση του Μητσοτάκη όσο και του Βερναρδάκη, δείχνοντας ότι:

Μπορούμε εις βάρος μας νόμους να τους κάνουμε ανενεργούς, να τους καταργήσουμε, να τους ανατρέψουμε.

Η ¨συνδικαλιστική ανατροπή¨ ως πλειοψηφία του Συλλόγου με κραυγές του στιλ ζήτω και υποχώρηση είναι αποφασισμένη για άλλη μια φορά, υπονομεύοντας την συλλογική αντίδραση και ουσιαστικά βάζοντας πλάτη να περάσει η αξιολόγηση.

Αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γενούν οι Κότες“

Απέρριψαν την πρόταση της ΔΑΣ για την δήλωση - συμμετοχή στην απεργία και αποχή ώστε να έχει μαζικό χαρακτήρα.

Στις 3/10 ημέρα δράσης κατά των αξιολογήσεων, απέρριψαν οποιαδήποτε μορφή δράσης κατάληψης μην και τυχόν ανησυχήσουν τη Δημοτική Αρχή. Με λίγα λόγια όλα στην τύχη τους και μια ψυχή που είναι να βγει άστη να βγει.

Η στάση των Εργαζόμενων αποδεικνύει ότι μόνο με όρους και με προϋποθέσεις προβάλλοντας τις αιτίες:

  • Με σωστή ενημέρωση.
  • Με μαχητικότητα και αποφασιστικότητα.
  • Με σεβασμό και αξιοπρέπεια της τάξης μας, των συμφερόντων μας, όρθιοι και όχι με την λογική του ραγιά γονατισμένοι φέραμε τα κάτω πάνω.

Έτσι και πρέπει να σταθούμε !

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "