ΑΟ Περιστερίου: Η σημαία στον Ιστό της – Συνεχίζει ο Χρήστος Πλέστης

Κατηγορία: Περιστέρι Σύλλογοι & Ενώσεις

 Μετά τον Σταμάτη Χέλμη που ανανέωσε και είναι μια σημαντική μονάδα για την ομάδα, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που ήθελε ο Γιάννης Τάμπρατζης παρέμειναν στον σύλλογο: ΚΡΕΜΥΔΑΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΛΕΙΒΑΔΑΣ – ΑΝΥΤΣΑΚΗΣ – ΜΠΟΥΖΑΣ με προεξάρχοντα την σημαία της ομάδας Χρήστο Πλέστη ο οποίος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για ακόμη μια χρονιά στον Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ .

Πρόεδρος Βασίλης ΜπαρούσηςΣε δηλώσεις του ο Πρόεδρος Βασίλης Μπαρούσης τόνισε:

« Όλοι οι ποδοσφαιριστές που ανανεώσανε είναι πολύ σημαντικοί για εμάς ήθελαν να μείνουν και να προσφέρουν . Όμως κάποιοι όπως ο Χρήστος Πλέστης και ο Σταμάτης Χέλμης αποτελούν τεράστιες μονάδες για τον σύλλογο . Διαθέτουν τέτοιες εμπειρίες και παραστάσεις και θα είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι και θα χτιστεί η ομάδα πάνω τους . Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδος είμαστε σε διαρκείς συζητήσεις με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας και σε λίγες μέρες όλα θα πάρουν τον δρόμο τους . Πιστεύω ότι θα είναι μια καλή χρονιά για τον σύλλογο »

Όπως έχει ανακοινωθεί η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου με όλους τους ποδοσφαιριστές παρόντες.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "