Α.Ο. Περιστερίου: Ο Γιάννης Τάμπρατζης επέστρεψε στην θέση του προπονητή

Κατηγορία: Περιστέρι Σύλλογοι & Ενώσεις

 

Οριστικοποιήθηκε η συνεργασία του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με τον Γιάννη Τάμπρατζη ο οποίος αναλαμβάνει την ομάδα του Ομίλου την οποία είχε οδηγήσει σε ανεπανάληπτες επιτυχίες στην προηγούμενη του θητεία και που διήρκεσε πέντε χρόνια.

Το προπονητικό τιμ θα στελεχωθεί πλήρως με βοηθό, γυμναστή, προπονητή τερματοφυλάκων, μασερ, γιατρό.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος Βασίλης Μπαρούσης τόνισε :

«Tον Γιάννη τον ξέρουμε και μας ξέρει πάρα πολύ καλά . Πρόκειται για έναν έμπειρο προπονητή πλήρως καταρτισμένο και γι’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε είμαστε σίγουροι ότι είναι ο καταλληλότερος. Έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες στην ομάδα μας , άνοδο στην Δ’ Εθνική καθώς και στην Γ΄ Εθνική και παράλληλα έχει αναδείξει ποδοσφαιριστές οι οποίοι στην συνέχεια μεταπήδησαν σε επαγγελματικές κατηγορίες . Είναι εγγύηση για εμάς και τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να προχωρήσουν . Του ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .»

Όσον αφορά τον σχεδιασμό της ομάδος θα ξεκινήσει από την επόμενη εβδομάδα έτσι ώστε να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν και να καταρτιστεί το πρόγραμμα προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν που θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "