ΑΟ Περιστερίου: Νέος Πρόεδρος ο Βασίλης Μπαρμπαρούσης – Όλο το Διοικητικό Συμβούλιο

Κατηγορία: Περιστέρι Σύλλογοι & Ενώσεις

 

Ήταν αναμενόμενο ότι κάτι καλό θα πρόεκυπτε στο χθεσινό συμβούλιο του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. Αφού παρευρέθηκαν όλοι για να στηρίξουν την προσπάθεια. Έτσι συνήλθε σε σώμα τελικά το Δ.Σ. που αποτελείται από τους:

  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ,
  • ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΑΡΕΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ,
  • ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΒΡΙΚΑΣ-ΙΑΤΡΟΥ ΝΙΚΟΣ,
  • ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ: ΚΑΤΑΛΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ,
  • ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΙΣ: ΤΣΙΛΕΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,
  • ΤΑΜΙΑΣ: ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ,
  • ΥΠΕΥΘ. ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,
  • ΜΕΛΗ: ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ, ΠΛΕΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΔΑΙΜΟΝΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΤΖΗΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Στην προσπάθεια συμμετέχουν και θα στηρίξουν με συνεχή παρουσία οι κύριοι ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΤΡΩΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΣΚΟΡΔΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΚΑΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΠΛΕΣΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΜΟΥΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΛΕΣΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο Πρόεδρος Βασίλης Μπαρούσης δήλωσε: « Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα προσφέροντας πάντα μαζί με όλους τους παράγοντες . Ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ είναι μια οικογένεια και αποφάσισα να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας . Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα υγιές σύνολο αποτελούμενο από ταλαντούχα παιδιά που θα χαίρονται αυτό που κάνουν και θα ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο. Σίγουρα η ομάδα θα ενισχυθεί σ’ όλες τις γραμμές της. Πρώτο μέλημα μας είναι το θέμα του προπονητή το οποίο θα κλείσει άμεσα.»

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "