Συμβασιούχοι Δήμου Περιστερίου & Σωματειακή Επιτροπή: Θέλει η παστρικιά να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει ….

Κατηγορία: Περιστέρι Σύλλογοι & Ενώσεις


ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ.

Για τις κινητοποιήσεις με καταλήψεις Αμαξοστασίων απεργίες των Εργαζόμενων στους Δήμους ως απόφαση για την εναντίωση στους πολλούς μοιρασμένους ρόλους μεταξύ κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, Δημάρχων, ελεγκτικού Συνεδρίου, εναρμονισμένων με το αντεργατικό πλαίσιο των οδηγιών της Ε.Ε που κρίνουν αντισυνταγματικές τις παρατάσεις συμβάσεων πέραν του οκταμήνου.

Χαιρετίζουμε!

Την στήριξη και συμπαράσταση, στον αγώνα μας από τα σωματεία (Συνταξιούχων) , Συλλόγους (δημοκρατικών Γυναικών), Λαϊκή Επιτροπή, Λαϊκή Συσπείρωση που με την καθημερινή τους παρουσία, την έκδοση ανακοινώσεων στήριξης του αγώνα μας, αποδεικνύουν έμπρακτα πως κάνουν και δική τους υπόθεση την υπεράσπιση ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και την σταθερή και μόνιμη Εργασία.

Καταγγέλλουμε !

Την υποκριτική στάση, πρώτα και κύρια της Διοίκησης του Δ. Περιστερίου που πριν στέγνωσε το μελάνι της σύμφωνης γνώμης τους με το ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης για την μετατροπή των συμβάσεων μας σε αόριστου χρόνου, με το που ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις μας προσπάθησε να υπομονεύσει των αγώνα μας με κάθε τρόπο, βγάζοντας τα απορριμματοφόρα αχάραγα από το αμαξοστάσιο, να στρέψει τους μόνιμους ενάντια μας, βγάζοντας εργαλεία από τις μάντρες και πιέζοντας τους εργαζόμενους να βγουν και να τα δουλέψουν, βάζοντας ιδιωτικά συνεργεία (εργολάβους) να καλύψουν την εργασία του μόνιμου προσωπικού που συμπαραστέκονται στον αγώνα μας κ.οκ. για να κάμψει το αγωνιστικό μας φρόνιμα

Θέλει η παστρικιά να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει …. λέει ο Λαός !

Καμιά Εντύπωση δεν προκαλεί η στάση της πλειοψηφίας του Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων (Συνδικαλιστική Ανατροπή, πρώην ΠΑΣΚ ) που έξω και πέρα από τις φαμφάρες και τα παχιά λόγια ουσιαστικά με την απουσία της από την κινητοποίηση βγάζει τον σκασμό και πατά γερά το μάτι στην Διοίκηση δείχνοντας στήριξη στους απεργοσπαστικούς και εκφοβιστικούς μηχανισμούς της Εργοδοσίας ..

Περιστεριότισα – Περιστεριότη!

Με τον Αγώνα μας θα τους χαλάσουμε τα σχέδια για τις απολύσεις που επιφέρουν με μαθηματική ακρίβεια ελεεινές Εργασιακές σχέσεις και ιδιωτικοποιήσεις .

Παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας , η εμπειρία, μας αποδεικνύει όταν οι Εργαζόμενοι κάνουν δική τους υπόθεση την περιφρούρηση για την επιτυχία των κινητοποιήσεων στους χώρους των αμαξοστασίων τότε φαίνεται η τεράστια δύναμη που έχουμε στα χέρια μας. Τότε ξεχωρίζουν οι εχθροί από τους φίλους , τότε πέφτουν οι μάσκες .

Εμείς με την δύναμη και την οργάνωση μας δείξαμε την αδυναμία αυτών που θέλουν να δείχνουν δυνατή

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "