ΕΕΒΕ Δήμου Περιστερίου: Συμπαράσταση στο δικαίωμα εργασίας των συμβασιούχων ΟΤΑ

Κατηγορία: Περιστέρι Σύλλογοι & Ενώσεις


Το πινγκ πονγκ συνεχίζεται, οι κυβερνήσεις νομοθετούν και τα δικαστήρια αποφασίζουν με βάση τα νομοθετημένα. Έτσι και τώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με βάση την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου, θέλει να πετάξει στο δρόμο χιλιάδες συμβασιούχους, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της ΕΕ στα εργασιακά και στην παραχώρηση τομέων λειτουργίας των Δήμων σε ιδιωτικά συμφέροντα με πρόφαση την έλλειψη προσωπικού.

Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα όλων των συμβασιούχων και του Δήμου μας, θεωρώντας το δικαίωμά τους στην δουλειά ιερό και απαραβίαστο.

Συμπαραστεκόμαστε

  • γιατί ως αυτοαπασχολούμενοι ΕΒΕ χτυπιόμαστε αλύπητα από την ίδια φορομπηχτική πολιτική.
  • Γιατί από κοινού στις οικογένειές μας βιώνουμε την ανεργία και την συρρίκνωση των κοινωνικών παροχών.
  • Γιατί οι συμβάσεις, οι ελαστικές εργασιακές σχέσεις, τα τετράωρα και η απλήρωτη δουλειά, με το ξεχείλωμα του ωραρίου των καταστημάτων με την ατελείωτη λειτουργία 32 Κυριακές και βλέπουμε, κουμπώνουν απόλυτα με όσα ζητά η ΕΕ, το ΔΝΤ, ο ΟΟΣΑ, ο ΣΕΒ και υλοποίει και η σημερινή κυβέρνηση.

Δηλαδή, κλείσιμο μικροεπιχειρήσεων και διαιώνιση της περιπλάνησης για εργασία με μισθό, φιλοδώρημα, για να επέλθει η ανάπτυξη για το κεφάλαιο.

  • Στηρίζουμε την νομοθετική ρύθμιση των επιτροπών αγώνα των συμβασιούχων από όλη την Ελλάδα για μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου.
  • Συντονίζουμε τα βήματά μας ως λαϊκά στρώματα ενάντια στις εφαρμοζόμενες πολιτικές που μας εξοντώνουν.
  • Η εξασφάλιση της σταθερής εργασίας, της ζωής με δικαιώματα για κάθε έναν από εμάς είναι κριτήριο της ανάπτυξης και όχι όσα προωθούν οι κυβερνήσεις για να αυξάνουν τα κέρδη τους τα μονοπώλια.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "