• Το ΥΠΕΝ για το Mall «Academy Gardens» - Θέμα της Εταιρίας Artume η τήρηση του Μνημονίου Συνεργασίας – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Περιστερίου
 • Κίνημα Κατά των Πλειστηριασμών: Έρχεται Τσουνάμι κατασχέσεων με τους ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς – Ο δήμος να πάρει θέση… (Βίντεο)
 • Κέντρο Πρόληψης «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ»: Με πολύ μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του…και τον «απολογισμό» του έργου του…(φωτό)
 • Κούλουμα ενότητας και ανθρωπιάς στο Δήμο Περιστερίου
 • Σοκ από πυρκαγιά στο Περιστέρι: Ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Αριστείδης Ιωσηφίδης βρέθηκε νεκρός. Ήταν κλειδωμένος, έπασχε από άνοια…
 • Εκπληκτικό: Περιποίηση σώματος & Προσώπου και hair styles women's ant men's στο 3ο ΕΚ Περιστερίου
 • Ακαδημία Πλάτωνος: Ζητούμενο μια ανάπλαση που θα στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
 • Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου: Κάλεσμα σε κοινό αγώνα ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς στις 21.2.2018
 • Ο Δήμος Περιστερίου γιορτάζει τα Κούλουμα με Μπάμπη Τσέρτο
 • Σοφοκλή Βενιζέλου: Δίδυμο αδελφάκι της Αιμιλίου Βεάκη μετά την ανάπλασή της ή…

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ακαδημία Πλάτωνος: Ζητούμενο μια ανάπλαση που θα στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

" Η επιχειρούμενη ιδιωτική επένδυση, από την εταιρία «Artume S.A.», για την κατασκευή ενός ογκώδους εμπορικού κέντρου, στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος, στα όρια του δήμου Αθηναίων με την δυτική Αθήνα, αποτελεί μια παρέμβαση με πολύ μεγάλη εμβέλεια, που θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε μια περιοχή πολύ ευρύτερη από τα όρια που επιχειρείται. "

Φεβ
18
Περισσότερα »
Νίκος Ζούτσος: Όχι στους ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς – όχι στην Εφαρμογή του Ιδιώνυμου

" Ο αγώνας για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας των εργαζόμενων, ενάντια στους πλειστηριασμούς σπιτιών ανέργων, φτωχών και εργαζομένων, την ίδια ώρα που αμφισβητούνται και λεηλατούνται όλα τα δικαιώματα και οι κατακτήσεις τους, είναι και αγώνας για την προάσπιση όλων των κοινωνικών αγαθών, κομμάτι των οποίων είναι και η κατοικία-στέγαση των εργαζομένων. Είναι υπόθεση του εργατικού λαϊκού κινήματος.  "

Ιαν
17
Περισσότερα »
Γιώργος Βαθιώτης: Καλώ τον Π. Παναγιωτόπουλο να ανακαλέσει - Εξώδικος Διαμαρτυρία

" Για την αποκατάσταση της αλήθειας που είναι πάντα δυνατή αναγκάστηκα να αποστείλω την εξώδικη διαμαρτυρία προς τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο της δημοτικής παράταξης του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη για το δημοσίευμά του σε μέσα ενημέρωσης και τώρα το λόγο έχει η Δικαιοσύνη. Η ανεξαρτητοποίηση μου από την δημοτική παράταξη «Με την Κοινωνία μπροστά» του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη έγινε για λόγους ηθικής δεοντολογίας και έκφρασης πολιτικού πολιτισμού.  "

Δεκ
07
Περισσότερα »
Νίκος Ζούτσος: Κυβέρνηση – ΟΤΑ ... Ματωμένα Πλεονάσματα

" Η αγιοποίηση των ισοσκελισμένων προϋπολογισμών αποτελεί μόνιμη επωδό των συστημικών και υποταγμένων νεομνημονιακών δημοτικών αρχών που σπεύδουν να φανούν βασιλικότεροι του οικονομικού επιτελείου των κυβερνήσεων, της τωρινής μη εξαιρουμένης. Η Δημοτική αρχή με τα μυωπικά της γυαλιά προσπαθεί να εμφανιστεί υπέρμαχος του “ωραίου και του φωτός” θεωρώντας συλλήβδην την αντιπολίτευση «εραστές του σκότους». "

Νοε
29
Περισσότερα »
Ανδρέας Παχατουρίδης: «Δεν αφήνω μύγα στο σπαθί μου…» - Στ. Παπαδόπουλος: «Έχω υποχρέωση σαν αντιπολίτευση να ασκώ έλεγχο…» (Βίντεο)

" Οξεία αντιπαράθεση μεταξύ αντιπολίτευσης και Δημάρχου, υπήρξε στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου, την Πέμπτη 16.11.2017. Ο κ. Παχατουρίδης, δήλωσε ότι «δεν αφήνω μύγα στο σπαθί μου…»  με τον τελευταίο να ανταπαντά «Έχω υποχρέωση σαν αντιπολίτευση να ασκώ έλεγχο…» "

Νοε
22
Περισσότερα »
«Αποποίηση ΕΥΘΥΝΩΝ του Δημάρχου για τον Φωτογραφικό Διαγωνισμό στο Περιστέρι»

" Το γεγονός που αφορά στην προκήρυξη πρέπει να γίνει αφορμή για να σταματήσει από τη Διοίκηση του Δήμου, η αλαζονεία και η περιφρόνηση στους θεσμούς. Δεν είναι δυνατόν να «χρεώνονται» οι οφθαλμοφανείς παραβατικές συμπεριφορές σε υπαλλήλους που «οικειοθελώς» δέχονται την ευθύνη και να κουκουλώνονται οι ευθύνες της Διοίκησης για την υπόθεση. "

Νοε
22
Περισσότερα »
Απόλυτη Σιωπή από τον κ. Παχατουρίδη για το Σκάνδαλο (βίντεο)

" Ο κ. Δήμαρχος επέλεξε να πάρει τον λόγο ΠΡΙΝ από τους αρμόδιους αντιδημάρχους και έτσι να ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ την συζήτηση για το θέμα. Στην τοποθέτησή του είπε μόνο 5 (πέντε) λέξεις για το ίδιο αυτό κάθε αυτό το θέμα («θα τα βρει ο εισαγγελέας») και αναλώθηκε σε επίθεση κατά δημοτικών συμβούλων (Παπαδόπουλου και Ζερβάκη) επί παντελώς άσχετων ζητημάτων. "

Νοε
22
Περισσότερα »
Στέφανος Παπαδόπουλος: Δε ζήτησα συγγνώμη στον κύριο Παχατουρίδη - Nα αποκατασταθεί η αλήθεια

" Σε δημοσίευση του peristerinews.gr, (17/11/2017) γράφτηκε, στον τίτλο παραπλανητικά, ότι ζήτησα συγγνώμη από το δήμαρχο κ. Παχατουρίδη, γεγονός που είναι απολύτως ψευδές, όπως ξεκάθαρα μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας, αν ανατρέξει, τόσο στα πρακτικά της συνεδρίασης, στις βιντεοσκοπημένες ομιλίες που υπάρχουν, όσο και στους συναδέλφους μου.  "

Νοε
19
Περισσότερα »
«Με την Κοινωνία Μπροστά»: Και λασπολόγος και ψεύτης ο κ. Παπαδόπουλος

" Το Περιστέρι είναι μια πόλη που η κοινωνία της έχει καθαρό βλέμμα, εντιμότητα, ευθύνη και σε καμιά περίπτωση δεν επηρεάζεται από μια χούφτα κομματικούς, εμπαθείς και μικρόψυχους αλαζόνες, που νομίζουν ότι μπορούν να γίνουν κριτές των πάντων, χωρίς να κρίνουν πρώτα τους εαυτούς τους.  "

Νοε
19
Περισσότερα »
Π.Παναγιωτόπουλος: Δεν τον έκανε Αντιδήμαρχο τον Βαθιώτη και παραιτήθηκε…

" Όπως είναι γνωστό, ο κ. Γ. Βαθιώτης εκλιπαρούσε το Δήμαρχο να τον κάνει Αντιδήμαρχο, παρότι από αρχής ήταν «ξένο σώμα» στο συνδυασμό μας. Είναι αυτός που έπιανε τον έναν και τον άλλον, να μεσολαβήσουμε στο Δήμαρχο να τον κάνει Αντιδήμαρχο και αφού κατάλαβε ότι δεν γίνεται… παραιτείται. "

Νοε
19
Περισσότερα »
Τάσος Θεοδωράκος: Η λάσπη της αντιπολίτευσης δεν αγγίζει το Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη

" Πανηγυρική είναι η δικαίωση του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, καθώς οι δύο εμπλεκόμενοι εργαζόμενοι του Δήμου μας παραδέχτηκαν το λάθος σχετικά με την «περιβόητη» προκήρυξη. Συνεπώς, «άνθρακας ο θησαυρός» για τις διαλυμένες δημοτικές παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, που δεν έχουν καμία επαφή με τους συμπολίτες μας. "

Νοε
19
Περισσότερα »
Ανδρέας Παχατουρίδης: Να ασκηθούν τα νόμιμα σε όσους αναλογούν ευθύνες… -Εμείς σας ζητάμε χίλια συγνώμη που σας εκθέσαμε τόσο πολύ- (Βίντεο)

" Παχατουρίδης: «Έχω ενυπόγραφες αναφορές τους ότι εμείς σας ζητάμε χίλια συγνώμη που σας εκθέσαμε τόσο πολύ. Εσείς δεν έχετε καμία ευθύνη, κανένας δεν μας έχει πει τίποτα, θα το πούμε στον εισαγγελέα και πιστεύουμε ότι θα πούμε έτσι τα πράγματα… και θα αποδείξουμε ότι…». -Απόσπασμα της συνομιλίας Παχατουρίδη-Στραβελάκη στον Realfm- "

Νοε
16
Περισσότερα »
Πίσω από κάθε τραγωδία υπάρχει κι ένας «Κώστας»

" Είναι ο "Κώστας" που έβαλε τον κ. Παχατουρίδη και την κ. Δούρου να δώσουν 750 χιλιαρικόπουλα για να κάνουν την πρώην 1η παιδική χαρά Περιστερίου αναψυκτήριο ημέτερου επιχειρηματία & να μην δίνουν ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ για αντιπλημμυρικά σε ένα Περιστέρι που επίσης πνίγεται κάθε 2-3 χρόνια. Όπως πρόσφατα που πνίγηκε η Πελασγίας και η Φιλιππιάδος, και τότε ο κ. Παχατουρίδης έλεγε πως έφταιγαν η Δούρου και "τα ξενόφερτα νερά… "

Νοε
16
Περισσότερα »
Αβλεψία, ανικανότητα, έλλειψη επαγγελματισμού ή προβοκάτσια; Ότι κι αν είναι «τα ζατρίκια κύλησαν» και ο «θεός» να βάλει το χέρι του…

" «Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; αλλιώς προσάρμοσέ το». Έγινε “Viral”, στο διαδίκτυο, με τους ειδικούς των socialmedia να εκτιμούν ότι το είδαν σαν είδηση περισσότερα από 3 εκατ. χρήστες του internet και των κοινωνικών δικτύων. Κι όχι μόνο αυτό αλλά έγινε και σύνθημα, σε πολλές παραλλαγές, με ποιο χαρακτηριστικό το «Κώστα σήκωσέ το, το Τιμημένο». "

Νοε
13
Περισσότερα »
Παρέμβαση της Δικαιοσύνης στο Δήμο Περιστερίου ζητά δημοτική σύμβουλος

" Διαστάσεις παίρνει το θέμα με την ανάρτηση στη Διαύγεια απόφασης του Δήμου Περιστερίου στην οποία καταγράφεται η πρόθεση να κατευθυνθούν προς συγκεκριμένες εταιρίες προμήθειες του Δήμου. Την υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας και έλαβε τεράστια έκταση στο διαδίκτυο, δεν μπορεί και δεν πρέπει να τη διαχειριστεί ο κ.Παχατουρίδης. Πρέπει να παρέμβει άμεσα η Δικαιοσύνη και ο Υπουργός Εσωτερικών κ.Σκουρλέτης να στείλει ελεγκτές για ελέγξουν σε βάθος». "

Νοε
13
Περισσότερα »
Κύριε Παχατουρίδη, κάτω τα χέρια σας από τους εργαζόμενους

" Προβοκάτορες ποιοι κ. Δήμαρχε; Οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, τους οποίους εσύ διορίζεις, κατευθύνεις κι ελέγχεις; Προβοκάτορες ποιοι κ. Δήμαρχε; Οι εργαζόμενοι που σε συνθήκες ασφυκτικής πίεσης κι ελέγχου από τη Διοίκησή σου, εκτελούν εντολές δικές σου; Και μόνο το γεγονός, ότι έγινε λόγος για «προβοκάτσια» με τόση ευκολία από τον κ. Παχατουρίδη, δείχνει τον πανικό, την απελπισία αλλά και το μείζον ηθικό ζήτημα που προκύπτει.  "

Νοε
13
Περισσότερα »
Προσφυγή του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη στον Εισαγγελέα

" Επειδή η αλήθεια δεν φοβάται τον Εισαγγελέα και τη Δικαιοσύνη. Επειδή και εγώ είμαι ένα από αυτούς που σε τέτοιες περιπτώσεις πιστεύω στο φως της αλήθειας, που πηγάζει μέσα από τις έρευνες των Εισαγγελικών Αρχών. Γι' αυτό σήμερα κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας, προκειμένου να επιληφθεί του θέματος για να ασκηθούν τα νόμιμα σε όσους αναλογούν ευθύνες. "

Νοε
13
Περισσότερα »
Γιάννης Κυριακόπουλος: Η Ώρα της Αλήθειας...

" Οι φυματικές απαντήσεις της διοίκησης περί προβοκάτσιας, μετατόπισης ευθυνών σε δημοτικούς υπαλλήλους, οι απειλές περί τιμωριών, η αναφορά σε υποδειγματικό δήμο και τρόπο λειτουργίας αυτού – όταν διαχρονικά όλες οι εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών αναφέρουν ότι στον Δήμο Περιστερίου τα τελευταία 15 χρόνια δεν έχει διενεργηθεί κανένας φορολογικός και ασφαλιστικός έλεγχος… "

Νοε
13
Περισσότερα »
Ηρώ Ζερβάκη: Άρχισαν τα όργανα… !!!

" Ας εγκαταλείψει όμως ο κ.Παχατουρίδης κάθε προσπάθεια να ανακαλύψει ενόχους στους εργαζόμενους του Δήμου Περιστερίου. Ένοχη είναι αποκλειστικά και μόνο η λογική της Διοίκησής του σε ότι αφορά τη διαχείριση του Δήμου Περιστερίου μέσα από ένα στενό κύκλο «ημετέρων». Την υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας και έλαβε τεράστια έκταση στο διαδίκτυο, δεν μπορεί και δεν πρέπει να τη διαχειριστεί ο κ.Παχατουρίδης. Πρέπει να παρέμβει άμεσα η Δικαιοσύνη και ο Υπουργός Εσωτερικών κ.Σκουρλέτης να στείλει ελεγκτές για ελέγξουν σε βάθος. "

Νοε
13
Περισσότερα »
ΣΥΡΙΖΑ: «Εκτεθειμένοι οι κκ. Παχατουρίδης και Μητσοτάκης από την προκήρυξη διαγωνισμού του δήμου Περιστερίου»

" "Ένας ακόμα "άριστος" της Νέας Δημοκρατίας, ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη καθώς, σύμφωνα με έγγραφο το οποίο μάλιστα αναρτήθηκε και στη Διαύγεια σχετικά με την προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια αδρανών υλικών, ο Δήμος Περιστερίου φέρεται να διαλέγει προμηθευτές!" "

Νοε
13
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "