«Σφραγίσθηκε» για εμπόριο και διακίνηση ναρκωτικών πολύ γνωστό Club στο Μπουρνάζι Περιστερίου (έγγραφα)

Κατηγορία: Περιστέρι Ποιότητα Ζωής


Τον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών και της διακίνησής τους, έφερε στην επιφάνεια το «σφράγισμα» πολύ γνωστού Club του Μπουρναζίου στο Περιστέρι. Διαπιστώθηκε η εμπλοκή στο εμπόριο και τη διακίνηση των σκληρών ναρκωτικών 13 συνολικά προσώπων με την πλειοψηφία τους να είναι αλβανικής καταγωγής. Κατηγορούνται επίσης για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

-------------------------

Τον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών και της διακίνησής τους, έφερε στην επιφάνεια το «σφράγισμα» πολύ γνωστού Club του Μπουρναζίου στο Περιστέρι.


Η υπόθεση, είναι κοινό μυστικό στον κόσμο της «νύκτας» στην Πόλη του Περιστερίου, αν και θα πρέπει να αναφερθεί ότι υπήρξε «διστακτικότητα» της αρμόδιας Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου να προχωρήσει στο «σφράγισμα» του συγκεκριμένου νυκτομάγαζου, παρά τα σχετικά έγγραφα της διεύθυνσης Ασφαλείας  Αττικής.

Όπως έγινε γνωστό σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Περιστερίου, μετά από σχετική ερώτηση δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης και μέλους της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου, το «σφράγισμα» του συγκεκριμένου καταστήματος, εξετάσθηκε σε δύο συνεδριάσεις της, παρότι υπήρξε σχετικό έγγραφο της διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, με το οποίο ζητείτο το «σφράγισμα» του για διακίνηση ναρκωτικών και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, όπως προβλέπει ο νόμος για τέτοιες περιπτώσεις.

Η «διστακτικότητα» για το σφράγισμα του Club


Στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου, -σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Vukentra.gr-, κατά την εξέταση του θέματος, εμφανίσθηκε ενώπιον της επιτροπής εξουσιοδοτημένος από τους φερόμενους ως ιδιοκτήτες του Club, δικηγόρος που ζήτησε αναβολή λήψης της απόφασης για το «σφράγισμά» του, αναφέροντας ότι οι εντολείς του, επιχειρηματίες του Club, «δεν είχαν συλληφθεί, οι ίδιοι δεν γνώριζαν για την διακίνηση των ναρκωτικών στην επιχείρησή τους και ότι είχαν ασκήσει ασφαλιστικά μέτρα στα αρμόδια δικαστήρια προκειμένου να μην βγει απόφαση κλεισίματός του».

Η στήλη, δεν γνωρίζει αν υπάρχει διαδικασία «ασφαλιστικών μέτρων» κατά διοικητικής απόφασης, όπως θα ήταν η σχετική απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου για το «σφράγισμα» του αναφερόμενου Club, πριν αυτή αποφασισθεί και δημοσιευθεί, αλλά αντίθετα είναι γνωστό ότι στα ελληνικά δικαστήρια προσβάλλονται αποφάσεις αφού πρώτα κοινοποιηθούν στους ενδιαφερόμενους, με την ιδιαιτερότητα ότι για τις επιχειρήσεις εκδικάζονται ταχύτατα, εντός πολύ λίγο ημερών.

Η πλειοψηφία της Επιτροπή, αποδέχθηκε τις αιτιάσεις και το αίτημα του νομικού εκπροσώπου των δύο επιχειρηματιών του Club και παρά τις αντιρρήσεις των παραβρισκόμενων μελών της αντιπολίτευσης ανέβαλε τη λήψη της απόφασης για την ανάκληση της άδειας λειτουργίας του («σφράγισμα») ή μη…

Η «κατάθεση» της άδειας αντί για το σφράγισμα…


Στην δεύτερη συνεδρίαση της Επιτροπής ποιότητας Ζωής για την εξέταση του ίδιου θέματος, προσήλθε η μία εκ των δύο συν-επιχειρηματιών του Club και τυπικά εκπρόσωπος της κοινής επιχείρησης λειτουργίας του, και με αίτησή της κατέθεσε την άδεια λειτουργίας του, λόγω διακοπής λειτουργίας του συγκεκριμένου καταστήματος, όπως ανάφερε χαρακτηριστικά.

Μετά από αυτή την εξέλιξη τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ανακάλεσαν την άδεια λειτουργίας του  και δεν έλαβαν καμία απόφαση για το «σφράγισμά» του λόγω της διαπιστωμένης διακίνησης ναρκωτικών σ’ αυτό, με το αιτιολογικό ότι «η επιχείρηση δεν υφίσταται» σύμφωνα και με τα αναφερόμενα στην εισήγηση!!!

Το γιατί ακολουθήθηκε αυτή η γραφειοκρατική, αν και απόλυτα τυπική, «μεθόδευση» και δεν καταγράφηκε στην απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, ότι υπήρξε «διακίνηση σκληρών ναρκωτικών» στο συγκεκριμένο Club του Μπουρναζίου, αποτελεί ερωτηματικό… που ο καθένας ας το ερμηνεύσει σύμφωνα με την κρίση του…


Νομικός, έμπειρος στις αδειοδοτήσεις καταστημάτων αυτού του είδους, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της στήλης, ανάφερε ότι στην περίπτωση που «σφραγισθεί» κατάστημα με απόφαση τη αρμόδιας επιτροπής του Δήμου, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, κλπ, ο/οι επιχειρηματίας/ες που φέρονται ως ιδιοκτήτες του δεν έχουν δικαίωμα να ζητήσουν αδειοδότηση άλλου παρόμοιου καταστήματος πριν περάσουν τουλάχιστον τρία χρόνια, ανεξάρτητα αν η δικαιοσύνη τους απαλλάξει ή τους επιβάλει ποινές για όσα έχουν διαπιστωθεί στο κατάστημα του οποίου η λειτουργία σταμάτησε για όλου τους ποιο πάνω αναφερόμενους λόγους. Είναι κι αυτό μία εξήγηση…

Σύμφωνα με το έγγραφο της αρμόδιας αστυνομικής υπηρεσίας διαπιστώθηκε η εμπλοκή στο εμπόριο και τη διακίνηση των σκληρών ναρκωτικών 13 συνολικά προσώπων με την πλειοψηφία τους να είναι αλβανικής καταγωγής.

Συνελήφθησαν 9, δύο παραμένουν προς το παρόν ελεύθεροι, ένας είναι κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού και ένας αναζητείται, αν και είναι γνωστός μόνο από το «παρατσούκλι» του. Εκτός από το εμπόριο και τη διακίνηση ναρκωτικών κατηγορούνται και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.


Δείτε στην συνέχεια την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για το κλείσιμο του Club, το έγγραφο της αρμόδιας αστυνομικής αρχής, το εισηγητικό του αρμόδιου αντιδημάρχου και την άδεια λειτουργίας του Club που είχε εκδοθεί στην κοινή επιχείρηση των δύο επιχειρηματιών. Τα ονόματα, οι διευθύνσεις, όπως και τα στοιχεία των συλληφθέντων και κατηγορούμενων, όπως και ο νομικός τίτλος του Club, είναι γνωστά στην στήλη, αλλά έχουν απαλειφθεί, αφού σύμφωνα με το νόμο «όλοι είναι αθώοι μέχρι να αποφασίσει η Ελληνική Δικαιοσύνη».

Τα έγγραφα

  • Το εισηγητικό έγγραφο του αρμόδιου αντιδημάρχου για το «σφράγισμα» του Club


Η απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την ανάκληση της άδειας λειτουργίας του Club


  • Το βασικό εισηγητικό έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας


 

  • Η άδεια λειτουργίας του Club


Δημ-άρχης

Vukentra.gr

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "