Δεν τα «κατάφερε» ο εργαζόμενος στο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Περιστερίου

Κατηγορία: Περιστέρι Ποιότητα Ζωής


Έχασε την μάχη με την βαριά αιματολογική ασθένεια ο εργαζόμενος Μ.Β. στο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Περιστερίου, σε ηλικία 53 χρονών, αφήνοντας πίσω τρία ανήλικα τέκνα.

Όπως έγινε γνωστό αν και η ασθένεια με την οποία πάλευε, από την αρχή του έτους, φάνηκε ότι ήταν σε ύφεση, μία ξαφνική υποτροπή που τον κτύπησε στο αναπνευστικό σε συνδυασμό με τον εξασθενισμένο, από την πάλη με την αιματολογική πάθηση ασθένεια του, οργανισμό του είχε σαν συνέπεια να ξεκινήσει το αέναο ταξίδι του…

Όπως έχει γράψει το Vukentra.gr ο εκλιπών εργάζονταν ως οδηγός στα επικαθήμενα μεταφοράς των συμπιεσμένων απορριμμάτων του Δήμου Περιστερίου, ήταν δε ο οδηγός του οχήματος που κατά τον έλεγχο που πραγματοποιείται στην είσοδο του ΧΥΤΑ Φυλής, είχε βρεθεί να μεταφέρει ραδιοβιολογικά υλικά.

Κατά το διάστημα που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο, είχε υποβληθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, σε σειρά ειδικών αιματολογικών εξετάσεων από το ιατρικό προσωπικό, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της πολύ βαριάς αιματολογικής πάθησης που είχε παρουσιάσει.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν ανακοινώσεις για τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων. Όπως προαναφέρθηκε, ο εκλιπών αφήνει πίσω του σύζυγο και τρία ανήλικα παιδιά…

Δημ-άρχης

Vukentra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "