Λαμπερό Περιστέρι: Που πήγαν τα σκουπίδια οε!!! Η «περίεργη» προβοκάτσια της «βρώμας»…

Κατηγορία: Περιστέρι Ποιότητα Ζωής


Το «λαμπερό» Περιστέρι, του κ. Παχατουρίδη, ήταν ένας από τους ελάχιστους Δήμους που παρέμεινε πεντακάθαρος κατά την διάρκεια της απεργίας των εργαζόμενων στους ΟΤΑ. Παραμένει, όμως, η βαριά και έντονη δυσοσμία γύρω από το Αμαξοστάσιο και το Άλσος. Ειδικοί αναλύουν από πού προέρχεται και θέτουν για πρώτη φορά ζήτημα «προβοκάτσιας»…

---------------------------

Το Περιστέρι είναι η πόλη που δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από την πρόσφατη απεργία της ΟΤΑ για την επαναπρόσληψη των συμβασιούχων. Παρέμεινε πεντακάθαρη με τους κάδους σκουπιδιών να είναι διαρκώς άδειοι, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους δήμους της Αττικής, πόσο μάλλον τους διπλανούς, όπως π.χ. το Χαϊδάρι που κόντεψαν εν μέσω καύσωνα να πάθουν ασφυξία από την δυσοσμία που ανέδυαν οι συσσωρευμένες σακούλες απορριμμάτων…

Και μόνο γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση Παχατουρίδη και στην πολύ δραστήρια αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κα Μαίρη Τσιώτα που κατάφερε να κρατήσει τη πόλη πεντακάθαρη, δείγμα του τι μπορεί να κατορθώσει η σωστή πρόβλεψη και η αντιμετώπιση «κρίσεων» από μία Δημοτική Αρχή…

Το πάθημα έγινε μάθημα – Όταν ο δήμαρχος της πόλης βοηθούσε τους εργαζόμενους στην καθαριότητα

Οι προβλέψεις της Διοίκησης Παχατουρίδη που διατήρησαν την πόλη καθαρή…

Η «απελευθέρωση» των απορριμματοφόρων…

Στις 20.6.2017, οι 15 συμβασιούχοι στο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Περιστερίου, των οποίων η σύμβαση διακόπηκε με απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, προχώρησαν, σε συνεργασία με την «Σωματειακή Επιτροπή» των εργαζόμενων στο Αμαξοστάσιο του Δήμου, σε συμβολική κατάληψή του κλείνοντας την είσοδό του και εμποδίζοντας με αυτό τον τρόπο να εξέλθουν, αλλά και να εισέλθουν τα οχήματα και τα απορριμματοφόρα που βρίσκονταν μέσα σ’ αυτό.

Η είσοδος του αμαξοστασίου του δήμου Περιστερίου, κλεισμένη από τους συμβασιούχους ΟΤΑ

Η Διοίκηση Παχατουρίδη, είτε πιθανόν είχε την πληροφορία ότι αυτό θα συμβεί, είτε έχοντας την εμπειρία του μακρινού παρελθόντος, πρόβλεψε την κατάληψη και το βράδυ της 19ης προς 20ης Μαΐου, απέσυρε τα απορριμματοφόρο από το Αμαξοστάσιο στέλνοντας τα να σταθμεύσουν σε «άγνωστο» δημοτικό χώρο.

Με την κίνηση αυτή, τα οχήματα συλλογής απορριμμάτων παρέμειναν ελεύθερα να κινηθούν, κάτι που συνέβη μία ημέρα μετά κρατώντας την πόλη καθαρή από σκουπίδια.

Σημείο συλλογής σκουπιδιών δήμου Περιστερίου (πεντακάθαρο)

Η «μεταφορά» των φορτίων στον ΧΥΤΑ Φυλής…

Σύμφωνα με την σύμβαση εργασίας εργαζόμενων στο ΧΥΤΑ Φυλής με τον ΕΣΔΝΑ, σε περιόδους αγωνιστικών κινητοποιήσεων και απεργιών του συνδικάτου εργαζόμενων στους ΟΤΑ, ο ΧΥΤΑ Φυλής δεν κλείνει τελείως αλλά, για τους λεγόμενους «λόγους ασφάλειας», συνεχίζει να δέχεται οχήματα μεταφοράς απορριμμάτων και ειδικότερα τρία οχήματα απ’ όλους τους δήμους της Αττικής, εκτός από τους τρεις μεγαλύτερους Δήμους του λεκανοπεδίου, την Αθήνα, τον Πειραιά και το Περιστέρι, που γι’ αυτούς ο αριθμός των οχημάτων έχει καθορισθεί στο διπλάσιο, δηλαδή τα έξι.

Με βάση αυτά τα στοιχεία, ο Δήμος Περιστερίου, αν και όλα τα απορριμματοφόρα του έκαναν την συλλογή των σκουπιδιών, θα έπρεπε σε κανονικές καταστάσεις να στείλει στο ΧΥΤΑ Φυλής μόνο τα έξι από αυτά σε καθημερινή βάση, με τα υπόλοιπα να παραμένουν φορτωμένα στον «άγνωστο» χώρο στάθμευσής τους…

Σημείο συσσώρευσης σκουπιδιών στο Χαϊδάρι τις ημέρες της απεργίας των συμβασιούχων ΟΤΑ

Ακόμη κι αν περιλαμβάνονταν στα οχήματα αυτά, τα τέσσερα μεγάλα απορριμματοφόρα που διαθέτει, αυτά που λειτουργούν με φυσικό αέριο και τα οποία μπορούν να συμπιέσουν και να μεταφέρουν μέχρι 8 περίπου τόνους απορριμμάτων, ο Δήμος Περιστερίου θα μπορούσε να στέλνει καθημερινά στον ΧΥΤΑ Φυλής, όχι περισσότερους από 38 τόνους οικιακών σκουπιδιών, αφού τα υπόλοιπα απορριμματοφόρα του δεν μπορούν να συλλέξουν περισσότερους από 4 τόνους συμπιεσμένων απορριμμάτων το καθένα.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με στοιχεία του ΕΣΔΝΑ που διαχειρίζεται τον ΧΥΤΑ Φυλής, ο Δήμος Περιστερίου μεταφέρει σ’ αυτόν κατά μέσο όρο 120-130 τόνους κάθε ημέρα. Συνεπώς, αν έστελνε 38 τόνους την ημέρα, οι υπόλοιποι 85-95 τόνοι απορριμμάτων κάθε ημέρας θα έπρεπε κάπου να αποθηκευθούν… Κι όμως για όλα υπάρχουν λύση, έστω και όχι μαγικές…

Πίνακας με τους μέσους όρους απορριμμάτων (σε τόνους) που μεταφέρονται κάθε ημέρα από το Αμαξοστάσιο του Δήμου Περιστερίου στον ΧΥΤΑ Φυλής

Η «λύση» τα συμπίεσης και τα μεταφερόμενα επικαθήμενα κοντέινερ…

Η λύση για το σύνολο των 120-130 τόνων σκουπιδιών που το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Περιστερίου, συλλέγει σε ημερήσια βάση, κατά μέσο όρο, και η μεταφορά τους στον ΧΥΤΑ Φυλής, ήταν απλή και λέγεται «συμπίεση» και μεταφορά τους με τα επικαθήμενα αποθηκευτικά κοντέινερ που διαθέτει ο Δήμος.

Καρδιά του συστήματος συμπίεσης των σκουπιδιών, ο παράνομος και με δικαστική βούλα Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) που λειτουργεί σε αυθαίρετες εγκαταστάσεις μέσα στο Αμαξοστάσιο του Δήμου, απέναντι από το λαμπερό κατά πολλούς Άλσος Περιστερίου.

Το Αμαξοστάσιο του Δήμου Περιστερίου με τον ΣΜΑ & Λειοτεμαχιστή σύνθλιψης και συμπίεσης των οικιακών απορριμμάτων στα «κοντέινερ» μεταφοράς

«Περιέργως» η κατάληψη του Αμαξοστασίου και το κλείσιμο της εισόδου του, από τους απεργούντες εργαζόμενους, συμβασιούχους και μέλη της Σωματειακής Επιτροπής, ήταν πολύ αυστηρή την πρώτη ημέρα, ελαστική την επόμενη και ανύπαρκτη τις υπόλοιπες ημέρες που κράτησε η απεργία των εργαζόμενων στα ΟΤΑ.

Η είσοδος του αμαξοστασίου του δήμου Περιστερίου

Το γεγονός αυτό, «διευκόλυνε» ώστε τα απορριμματοφόρα συλλογής των σκουπιδιών να εισέρχονται τις βραδινές ώρες μέσα στο αμαξοστάσιο του Δήμου και να «ξεφορτώνουν» το ημερήσιο φορτίο τους στη χοάνη του Συμπιεστή του ΣΜΑ, αν και η διοίκηση του Δήμου συνεχίζει αν επιμένει ότι πρόκειται για ένα απλό, αν και βαρέως τύπου, λειοτεμαχιστή ογκωδών αντικειμένων.

Με την συμπίεση των οικιακών απορριμμάτων, στα «κοντέινερ» μεταφοράς τους, ο όγκος τους μειώνεται στο ¼ του αρχικού τους, με αποτέλεσμα σε κάθε ένα απ’ αυτά να αποθηκεύονται 18-22 τόνοι συμπιεσμένων σκουπιδιών.


Το επόμενο βήμα, ήταν πλέον η απλή μεταφορά τους με τους φορείς μεταφοράς επικαθήμενων κοντέινερ που διαθέτει ο Δήμος Περιστερίου. Λύση απλή σαν το αυγό του Κολόμβου, αφού με τα έξη οχήματα που ο Δήμος Περιστερίου, έχει δικαίωμα σε περιπτώσεις κρίσης και κλεισίματος του ΧΥΤΑ Φυλής, όπως αυτή που υπήρχε μέχρι χθες Παρασκευή 28.6.2017, μεταφέρθηκαν σε καθημερινή βάση 120 περίπου τόνοι σκουπιδιών, όσος και ο μέσος όρος μεταφοράς σε ημερήσια βάση που αυτός πραγματοποιεί.

«Κοντέινερ» μεταφοράς συμπιεσμένων απορριμμάτων του Δήμου Περιστερίου σε κίνηση τις ημέρες της απεργίας των συμβασιούχων ΟΤΑ

Η «περίεργη» προβοκάτσια της «βρώμας»… πέριξ του Άλσους και όχι μόνο…

Η Διοίκηση Παχατουρίδη, διατείνεται σε όλους τους τόνους, ότι μέσα στο Αμαξοστάσιο της Αγίου Βασιλείου, δεν λειτουργεί ΣΜΑ, αλλά μόνο λειοτεμαχιστής πρασίνου και ογκωδών αντικειμένων. Το ίδιο διαβεβαιώνουν εγγράφως και οι υπό τον υγιεινολόγο κο Γιάνναρη, υπηρεσίες προστασίας Περιβάλλοντος του Δυτικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

Πρόσφατα μάλιστα, η Διοίκηση του Δήμου, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις της αντιπολίτευσης τοποθέτησε πάνω από τις εγκαταστάσεις του λειοτεμαχιστή και όχι του ΣΜΑ που κατ’ αυτή δεν υπάρχει, ειδικό κατά την άποψή της στέγαστρο με απορροφητήρες και φίλτρα για την συγκράτηση της σκόνης που παράγεται όταν αυτός θρυμματίζει και κλαδιά φύλλα πρασίνου.

Σχεδιαστική αποτύπωση των περιοχών του Περιστερίου που φθάνει η έντονη δυσοσμία κατά τις βραδινές ώρες

Πηγές από τους εργαζόμενους μέσα στο Αμαξοστάσιο του Δήμου, μάλιστα, αναφέρουν ότι κατά την επίσκεψη του πρώην υπουργού Περιβάλλοντος οικολόγου κ. Τσιρώνη, το Άλσος Περιστερίου, ο «λειοτεμαχιστής» είχε πλυθεί πολύ καλά και στην συνέχεια είχε «απολυμανθεί» με μεγάλη ποσότητα αρωματικών ουσιών. Πληροφορίες που αναφέρουν ότι η πρακτική αυτή σταμάτησε γιατί υπήρξαν παράπονα έξαρσης αλλεργιών στην περιοχή γύρω από το Άλσος και το Αμαξοστάσιο, δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθούν από την στήλη.

Παρόλα αυτά, όμως, τις τελευταίες ημέρες, ή μάλλον νύκτες μεταξύ 8 μμ και 5 πμ, οι κάτοικοι αλλά και εποχούμενοι από την Θηβών, τον σταθμό μετρό Ανθούπολη, την οδό Πελοπίδα και έως τις παρυφές της Πλατείας Δέγλερη, αλλά και της Χρυσούπολης, κυρίως δε σε απόσταση 1000 περίπου μέτρων κυκλικά γύρω από το Αμαξοστάσιο, επικρατεί μία έντονη δυσοσμία, που κανείς δεν ξέρει από πού προέρχεται… Είναι δε τόσο έντονη και δυσάρεστη που οι κάτοικοι αυτών των περιοχών, διαβιούν με κλειστά όλα τα παράθυρα και τις πόρτες των σπιτιών τους, παρά τον καύσωνα που επικρατεί.

Τα «συμπεράσματα» των ειδικών οικολόγων ερευνητών και η θεωρία της «προβοκάτσιας»…

Νυκτογιασεμί (άνοιγμα λουλουδιών τις νυκτερινές ώρες)Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ακτιβιστές οικολόγοι που έλαβαν γνώση αυτής της έντονης και πολύ βαριάς δυσοσμίας, δυσοσμίας που όπως αναφέρθηκε επικρατεί στην περιοχή μεταξύ 8 μμ και 5 πμ κάθε βράδυ, προχώρησαν σε εκτεταμένες έρευνες προκειμένου να βρουν την πηγή και τα αίτια που την προκαλούν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, απέκλεισαν από την πρώτη στιγμή ως πηγή τον «Λειοτεμαχιστή» ή κατ’ άλλους ΣΜΑ που λειτουργεί μέσα στο Αμαξοστάσιο του Δήμου, αφού αυτοί ως ειδικοί με το αντικείμενο γνωρίζουν ότι ο θρυμματισμός κλαδιών και φύλλων δένδρων, όχι μόνο δεν προκαλεί δυσοσμία, αλλά αντίθετα αφήνει στο περιβάλλον και μία ευχάριστη γλυκιά οσμή…

Απέκλεισαν δε και ως πηγή την τυχόν σήψη μεγάλης ποσότητας πρασίνου ή κάποιου μεγάλου πεθαμένου ζώου, αφού ερεύνησαν με πολύ μεγάλη προσοχή όλους τους ελεύθερους χώρους της περιοχής, πέφτοντας τελικά σε αδιέξοδο, δηλαδή με απλά λόγια σήκωσαν τα χέρια… αδυνατώντας να δώσουν οποιαδήποτε εξήγηση για τα αίτια και την πηγή προέλευσης αυτής της έντονης και βαριάς δυσοσμίας….

Η «απλή» εξήγηση του ειδικού βιολόγου περιβάλλοντος και η πιθανή «προβοκάτσια»…

Σαρκοφάγο Φυτό, αποκαλούμενο και «βρωμούσα» στη τοπική γλώσσα των γηγενών κατοίκων της ζούγκλας της ΣουμάτραςΟι ειδικοί, κατά μερικούς, οικολόγοι ακτιβιστές-ερευνητές, μην μπορώντας να εξηγήσουν το φαινόμενο της δυσοσμίας που κλίθηκαν να ερευνήσουν, απευθύνθηκαν σε ειδικό βιολόγο του φυτικού περιβάλλοντος, με θητεία στις ζούγκλες του Αμαζονίου και του νησιού Βόρνεο στην Ινδονησία της νοτιοανατολικής Ασίας.

Η απάντηση που πήραν ήταν πολύ απλή και κατανοητή. Όπως τους εξήγησε υπάρχουν φυτά που ανθίζουν αυτή την εποχή και σε αντίθεση με όλα τα άλλα, τα λουλούδια τους ανοίγουν μόνο τις βραδινές ώρες, ενώ την ημέρα παραμένουν κλειστά.

Ένα χαρακτηριστικό και κατατοπιστικό παράδειγμα από την ελληνική χλωρίδα, είναι το νυκτολούλουδο ή νυκτογιασεμί που σήμερα απαντάτε σπάνια, ενώ παλιότερα βρίσκονταν στις αυλές των σπιτιών, ειδικά της επαρχίας και των νησιών. Τα λουλούδια του ανοίγουν μόνο το βράδυ και η μυρουδιά τους είναι πολύ ωραία και ευχάριστη, αλλά πολύ έντονη σε βαθμό που να προκαλεί ορισμένες φορές δυσφορία…

Στις ζούγκλες της Σουμάτρας, του Βόρνεο και του Αμαζονίου, όμως, υπάρχουν άλλα είδη νκυτολούλουδων αυτών που ονομάζονται «σαρκοβόρα». Τα λουλούδια τους είναι τεράστια, πανέμορφα αλλά θανάσιμες παγίδες σε ότι ζωικό πλησιάζει σ’ αυτά, από έντομα έως μικρά ποντίκια, πουλιά ή σαύρες.

Παγιδευμένο ποντικάκι σε λουλούδι σαρκοφάγου φυτούΌταν αυτά τα μικρά ζωύφια ή ζωάκια πέσουν μέσα στα λουλούδια των «σαρκοφάγων» φυτών, αυτά κλείνουν παγιδεύοντας τα, εκκρίνοντας στην συνέχεια χημικές ουσίες που προκαλούν τον θάνατό τους και την σήψη τους, έως ότου γίνουν λεπτόρρευστος χυλός ο οποίος απορροφάται από το φυτό αποτελώντας ουσιαστική την τροφή του.

Κατά τα στάδια αυτής της σήψης, από τα λουλούδια των σαρκοφάγων φυτών, αναδύεται μία πολύ έντονη και βαριά δυσοσμία που γίνεται αντιληπτή από χιλιόμετρα μακριά. Κατά την ημέρα τα άνθη του φυτού παραμένουν κλειστά με αποτέλεσμα να μην γίνεται αντιληπτή καμία οσμή που να προέρχεται από αυτά. Στην Ευρώπη, είναι γνωστό επίσημα ότι υπάρχει μόνο ένα κι αυτό σε θερμοκήπιο βοτανικού κήπου του Λονδίνου.

Πιθανόν κάποιος στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το Αμαξοστάσιο και το Άλσος του Δήμου Περιστερίου, να διαθέτει ένα τέτοιο σαρκοφάγο φυτό, το οποίο έχοντας ανθίσει να αναδύει αυτή την βαριά και πολύ έντονη οσμή κατά την διάρκεια της νύκτας.

Το γεγονός αυτό, μπορεί να θεωρηθεί και ως μία «άτυπη» ή αν θέλετε αθέλητη προβοκάτσια για το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου, που ενώ κάνει πολύ καλά την δουλειά του, κρατώντας την πόλη καθαρή, χρεώνεται τελικά, χωρίς κανείς να γνωρίζει τους λόγους, αυτό το πολύ έντονα δύσοσμο περιβαλλοντικό φαινόμενο …

Είναι τελικά και αυτό μία εξήγηση…

---------------

Υ.Γ1: Για τη ενημέρωση του αναγνώστη, που δεν γνωρίζει, παραθέτουμε τρία βίντεο, α) τι προκαλεί ο ΣΜΑ Περιστερίου στην υγεία των κατοίκων της πόλης, β) τι είναι ο ΣΜΑ Περιστερίου, πως κατασκευάσθηκε και πως λειτουργεί και γ) τι είναι τα «κοντέινερ» συμπίεσης και μεταφοράς απορριμμάτων.
---------------

Υ.Γ2: Για τις υπηρεσίες Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αθηνών/Δυτικός Τομέας, στην οποία προΐσταται ο κ. Σπύρος Τζόκας και η κα Ρένα Δούρου, δεν έχουμε να πούμε τίποτα. δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Κάνουν συνεχώς εκπληκτική δουλειά, ελέγχουν το Αμαξοστάσιο του Δήμου Περιστερίου και ως συνήθως δεν βρίσκουν καμία παράβαση των περιβαλλοντικών συνθηκών λειτουργίας του ΣΜΑ που λειτουργεί μέσα σ’ αυτό. Σε κάθε περίπτωση είναι άσχετο το γεγονός ότι οι υπηρεσίες του κου Γιάνναρη ουδέποτε διαπίστωσαν ότι μέσα στο Αμαξοστάσιο λειτουργεί Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων. Οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι εκθέσεις των υπηρεσιών προστασίας του Περιβάλλοντος του κου Γιάνναρη έχουν γίνει όλες στα γραφεία των υπαλλήλων, με βάση το σύστημα «εξ’ αποστάσεως έλεγχο», θεωρούνται από την στήλη τελείως αναξιόπιστες, κατασκευασμένες και ψευδείς και απορρίπτονται μετά βδελυγμίας…


«Ο Σχολάζων και Κολάζων»

Vuknetra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "