Βροχή τα πρόστιμα στη Διοίκηση Παχατουρίδη για Περιβαλλοντικές παραβάσεις

Κατηγορία: Περιστέρι Ποιότητα Ζωής


Βροχή πέφτουν τα πρόστιμα στη Διοίκηση Παχατουρίδη για Περιβαλλοντικές παραβάσεις, από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, όπως παραδέχθηκε η αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος κα Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου.

Συγκεκριμένα, όπως η ίδια παραδέχθηκε, στο δημοτικό συμβούλιο της Πόλης, την Τετάρτη 23.11.2016, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενεργοί Πολίτες Περιστερίου» κ. Φώτη Κουγιουμτζή, έχει επιβληθεί μία σειρά προστίμων, από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και της Περιφέρειας Αττικής, για πράξεις και παραλείψεις της Διοίκησης Παχατουρίδη που επιβαρύνουν το περιβάλλον της πόλης (δείτε το βίντεο με τις ερωτήσεις του κ. Κουγιουμτζή, από 01:16 έως 03:58-).


Σύμφωνα με τα λεγόμενά της πρόστιμα ύψους 1.500 ευρώ και άνω για κάθε παράβαση, επιβλήθηκαν στο Δήμο Περιστερίου, για παραλείψεις και παραβάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας μέσα στο Αμαξοστάσιο του Δήμου, στην οδό Αγίου Βασιλείου 62, απέναντι από το Άλσος Περιστερίου και στο Λατομείο «Μαλατέστα» (δείτε την απάντηση της κας Τσιώτα για την «υγεία» των εργαζόμενων, από 00:50 έως 04:35-).


Ακόμη, όπως ανέφερε πολύ υψηλό πρόστιμο, επιβλήθηκε, από τις υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος, στο Δήμο Περιστερίου για το «παράνομο» μπάζωμα στο χαρακτηρισμένο ως κοινόχρηστο πράσινο ιδιόκτητο χώρο του Δήμου στην γωνία των οδών Αναπαύσεως και Λάρνακος, μπάζωμα που έχει παρουσιάσει και στηλιτεύσει με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα του το Vukentra.gr, χωρίς η Διοίκηση Παχατουρίδη και η ίδια προσωπικά, ως αρμόδια αντιδήμαρχος για την προστασία του αστικού περιβάλλοντος, να συγκινηθούν και να αναζητήσουν τον ή τους «δράστες».

Πληροφόρησε μάλιστα τους δημοτικούς συμβούλους, ότι όταν η διοίκηση του Δήμου, πήρε είδηση (!!!) ότι ο συγκεκριμένος χώρος είχε μπαζωθεί, προχώρησε στην ισοπέδωση και διαμόρφωση των μπάζων (αντί να τα απομακρύνει όπως ήτα το καθήκον της !!!).

Τα ωραία, βέβαια, τα κράτησε για το τέλος της απάντησής της, δηλώνοντας ότι τα πρόστιμα επιβλήθηκαν στη Διοίκηση Παχατουρίδη, από το υπουργείο Περιβάλλοντος, (όχι βέβαια για τις πράξεις και παραλείψεις της) γιατί υπάρχουν κάποιοι που την καταγγέλλουν συνεχώς.

Πλήρης δικαίωση του Vukentra.gr, αν και η κα Τσιώτα απέφυγε επιμελώς να το αναφέρει, που με τα άρθρα του για την προστασία του περιβάλλοντος στην Πόλη, υποχρέωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος να ελέγξει επιτέλους τη διοίκηση Παχατουρίδη για όσα κάνει για την υποβάθμισή του και να επιβάλει τα σχετικά και προβλεπόμενα πρόστιμα…


---------------------------

Επιμύθιο

Για όποιον ακόμη πιστεύει ότι η Διοίκηση Παχατουρίδη ενδιαφέρεται για την αναβάθμιση και προστασία του αστικού περιβάλλοντος στην Πόλη και την υγεία των κατοίκων της, η απάντηση είναι ηχηρή και μάλιστα με τον ποιο επίσημο τρόπο, δια στόματος της αρμόδιας αντιδημάρχου για την προστασία του κας Μαίρης Τσιώτα-Μάρκου.

Σε ότι αφορά τον «άλαλο» κατά την διάρκεια των εξηγήσεων της κας Τσιώτα, Δήμαρχο της Πόλης κ. Ανδρέα Παχατουρίδη που δόθηκαν ως απάντηση στον κ. Κουγιουμτζή παρουσία του την Τετάρτη 23.11.2016, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, μένει η συγκίνησή και αγωνία του για το Πάρκο Τρίτση και η απέραντη αγάπη και ο μεγάλος θαυμασμός του για την «ΟΜΟΡΦΙΑ» της 1ης Παιδικής Χαράς, που αν μη τι άλλο είναι στέρεα κατασκευασμένη με τεράστιες ποσότητες τσιμέντου…

---------------------------

Υ.Γ.: Τα καλύτερα, όμως, έρχονται… Το Vukentra.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι έρχονται και νέα πρόστιμα για τον ίδιο λόγο, για την Διοίκηση Παχατουρίδη… Γι’ αυτά βέβαια θα μιλήσουμε μόλις «εμφανισθούν»…

«Ο Σχολάζων & Κολάζων»

Vukentra.gr

---------------------------

Δείτε ακόμη:

Απέραντος σκουπιδότοπος το μεγαλύτερο ιδιόκτητο οικόπεδο του Δήμου Περιστερίου - Είναι χαρακτηρισμένο ως κοινόχρηστο πράσινο (Βίντεο)

Αποκλειστικό: Τα έργα έχουν ήδη ξεκινήσει με «ΜΠΑΖΩΜΑ» στο κοινόχρηστο ΠΡΑΣΙΝΟ - Οι κήποι των «Νέων Βερσαλλιών» στο Περιστέρι που θα το κάνουν Παρίσι… Τα Σχέδια...

Περιστέρι: Συνεχίζεται το «μπάζωμα» σε χώρο Πρασίνου (Λάρνακος και Αναπαύσεως) με την Διοίκηση Παχατουρίδη να «κάνει» ότι δεν βλέπει…

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "