Οι «ΟΜΟΡΦΙΕΣ» αυξάνονται στο Περιστέρι: Νέα παιδική χαρά στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής… (!!!)

Κατηγορία: Περιστέρι Ποιότητα Ζωής


Φυσιολογικά, κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει. Όπως, όμως ανάφερε στο «τοίχο» του στα SocialMedia, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Περιστέρι με Όλους-Ανατροπή» κ. Βσίλης Μουκουβίνας, η Διοίκηση Παχατουρίδη πρόκειται να κατασκευάσει νέα (πιθανόν μίνι) παιδική χαρά μέσα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Αγίου Βασιλείου, δίπλα στο Άλσος Περιστερίου.


Βέβαια, εντυπωσιάζει το γεγονός ότι ήδη υπάρχει και λειτουργεί μέσα στο Άλσος, μία τεράστια Παιδική Χαρά, που δεν της λείπει τίποτα, βρίσκεται δε σε πολύ μικρή απόσταση από το Καφέ (αναψυκτήριο), αλλά και από το νέο σημείο του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, στο οποίο «φέρεται» ότι ο Δήμος θα κατασκευάσει άλλη μία τέτοια εγκατάσταση.


Σύμφωνα, τεχνικούς με ανάλογη εμπειρία σε τέτοιας μορφής παρεμβάσεις, η έκταση που έχει οριοθετηθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου στα αριστερά της εισόδου του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, είναι πολύ μικρή σε εμβαδόν για την κατασκευή «νέας» παιδικής χαράς.


Αυτό που οι ίδιοι πιθανολογούν ότι θα συμβεί, είναι η τοποθέτηση στο συγκεκριμένο σημείο «μίνι» ψυχαγωγικής εγκατάστασης για πολύ μικρά παιδιά, κάτι ανάλογο με τους οργανωμένους «παιδότοπους», όπως π.χ. «τραμπολίνο, φουσκωτά «κάστρα, πίστα πατινιών, παγοδρόμιο, κλπ.


Σε κάθε περίπτωση, θα απαιτηθεί η καταστροφή του πράσινου (γκαζόν) και η επίστρωση της επιφάνειας του «παρτεριού» που έχει δεσμευτεί με βιομηχανικό τσιμέντο. 

Σημασία έχει ότι τα έργα πρόκειται να αρχίσουν τις επόμενες ημέρες… πιθανόν από το Τμήμα Αυτεπσιτασίας του Δήμου.. Το αν θα δούμε νέες ΟΜΟΡΦΙΕΣ από το Δήμαρχο της Πόλης κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, θα φανεί σύντομα…


Έτσι κι αλλιώς, η Πόλη έχει υπερβολικά πολύ πράσινο, οι δε δρόμοι της είναι πολύ καλά συντηρημένοι και ασφαλείς, ώστε τα παιδιά να μπορούν να παίζουν και «εκπαιδεύονται» ελεύθερα σ’ αυτούς.

Αυτό δεν είχε σκεφθεί ο τότε δήμαρχος κ. Θεόδωρος Δημητρακόπουλος, όταν οριοθέτησε και κατασκεύασε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Εάν είναι πράγματι «περιττό» για τις σημερινές συνθήκες, ίσως είναι και «πρέπον» η Διοίκηση του Δήμου να αρχίσει να το τεμαχίζει και μεταμορφώνει…


Εξάλλου, αυτό που λείπει από το Περιστέρι είναι πλέον μόνο η ΟΜΟΡΦΙΑ, κι αυτό το έχει αντιληφθεί πολύ καλά ο κ. Δήμαρχος…


Εν αναμονή λοιπόν των μελλούμενων…

Δημ-άρχης

Vukentra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "