Δικαστικές Περιπέτειες για την Ποιότητα Ζωής στο Περιστέρι (!!!)

Κατηγορία: Περιστέρι Ποιότητα Ζωής


Νέες δικαστικές περιπέτειες για τα στελέχη της Διοίκησης Παχατουρίδη. Αυτή τη φορά, στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα σταθεί όλη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, στην οποία συμμετέχουν ή για την ακρίβεια συμμετείχαν η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου, ως πρόεδρος, ο αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Λύκος, ο δημοτικός σύμβουλος (πρώην) κ. Πρέκας και άλλοι έξη δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης του Δήμου (συνολικά εννέα άτομα).

Η κατηγορία είναι «Παράβαση Καθήκοντος κατά συρροή και συναυτουργία», η δίκη έχει ορισθεί για τις 30 Οκτωβρίου στο Γ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών (Ευελπίδων) με αριθμό σειράς (πινακίου) 19.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την κατάληξη μήνυσης που κατατέθηκε εναντίον όλων των μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Περιστερίου, για απόφασή της που λήφθηκε στην συνεδρίαση της 23 Φεβρουαρίου 2013 και αφορούσε τους όρους άδειας λειτουργίας καταστήματος σε ακίνητο του μηνυτή…

Η στήλη επικοινώνησε με ένα από τους κατηγορουμένους στην συγκεκριμένη υπόθεση που δήλωσε ότι πρόκειται για «ασήμαντη» υπόθεση και εξέφρασε την πεπίθεσή του ότι θα υπάρξει πανηγυρική αθώωση όλων των κατηγορουμένων, όπως συνέβη και στις προηγούμενες διώξεις που υπήρξαν πάλι για τα ίδια πρόσωπα και πάλι από μηνύσεις του ιδίου προσώπου.

Σε κάθε περίπτωση. Η στήλη πιστεύει ότι όλοι είναι αθώοι μέχρι να αποφασίσει η αδέκαστη ελληνική δικαιοσύνη…

Δημ-άρχης

Vukentra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "